رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید رم سیستم

Recommended Posts

سلام مادربرد GIGABYTE GAMING5 Z97X و CPU INTEL 4790K و و کارت گرافیک GIGABYTE GTX770 رم چه مارکی با چه نوع باسی میتونم تهیه کنم? دو عدد 8 گیگ میخوام که جمعا بشه 16 مرسی منتظر راهنمایی دوستان هستم مرسی.

لینک به دیدگاه

http://lioncomputer.ir/product/1385/Gskill+Trident+X+16GB+8GBX2+2400Mhz+DDR3+Ram/

انتخابی از این بهتر وجود نداره عزیز

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام مادربرد GIGABYTE GAMING5 Z97X و CPU INTEL 4790K و و کارت گرافیک GIGABYTE GTX770 رم چه مارکی با چه نوع باسی میتونم تهیه کنم? دو عدد 8 گیگ میخوام که جمعا بشه 16 مرسی منتظر راهنمایی دوستان هستم مرسی.

این خوبه G.Skill TridentX 2x8GB DDR3 2400MHz CL10

لینک به دیدگاه

دوستان این کنترلر رم 4790K نوشته تو سایت 1333 و 1600 یعنی چی یعنی بالاتر از 1600 نمیکشه رم؟؟؟؟بعد جریان مین گیگا گیمینگ 5 چیه نوشته تا باس 3200OC ساپورت میکنه الان من رم با چه باسی بخرم؟ :)  :x 

http://ark.intel.com/products/80807/Intel-Core-i7-4790K-Processor-8M-Cache-up-to-4_40-GHz

ویرایش شده توسط Ali~G1
لینک به دیدگاه

با فعال کردن xmp باس بالاتر رم رو ساپورت میکنه

مرسی ممنون بعد فشار به مین یا رم یا cpu وارد نمیشه اینطوری؟ :(

لینک به دیدگاه

دوست عزیز 4790K بصورت نرمال قادر به کنترل کردن 32 گیگ رم با فرکانس 1600 هست ولی گزینه XMP هم داره که با فعال کردن اون و پشتیبانی چیپست مادربرد فرکانس رم را تا 3200Mhz میشه زیادش کرد بدون مشکل

البته خود رم هم باید موقعی که میخری به فرکانسی که پشتیبانی میکنه توجه کنی

لینک به دیدگاه

دوست عزیز 4790K بصورت نرمال قادر به کنترل کردن 32 گیگ رم با فرکانس 1600 هست ولی گزینه XMP هم داره که با فعال کردن اون و پشتیبانی چیپست مادربرد فرکانس رم را تا 3200Mhz میشه زیادش کرد بدون مشکل

البته خود رم هم باید موقعی که میخری به فرکانسی که پشتیبانی میکنه توجه کنی

اقا ممنونم متشکرم لطف بزرگی کردی مرسی. @};-  @};-  @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...