رفتن به مطلب

دزدی به نام مبین نت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

والا هدف از طرح این موضوع اینه که بگم واقعا در حق این ملت چقد باید اجحاف شه یعنی این اینترنت چیه باید انقد براش دردسر مشکل داشته باشیم.حدود یه سال به دلیل تغییر منزل یه واحد اپارتمانی در شهرستان آمل  ک برای کارخریدم متاسفانه منزل مسکونی بنده از داشتن خط تلفن محرومه دلیل شم اینه پست محترم اداره مخابرات که 200 متر بیشتر با خونه م فاصله نداره یه چیز من دراوردی به اسم نبود امکانات  از دادن خط تلفن امتناع میکنه و اینجاس که مبین نت جولان میده بنده هم ب الجبار به اینترنت نیاز دارم

و رفتم مودم مبین نت گرفته م واقعا تو این مدت خیلی بهم فشار اورده لامصب کیفیتم نداره که ب ارزه این پولی که میدیم ابتدا طرح 512 گرفته م سر داغون قطی زیاد زنگ میزدم پشتیبانی به محض تماس یه دفعه وصل میشه (آدم انقد بد شانس)دو ثانیه نشد بعد قط تماس همون آش همون کاسه تازه وقتی تماس میگیرم یه سری اعداد ارقام الکی میگن منم که از این کار خسته شدم گوشی قط کردم سرتون درد نیارم گفتم شاید 1 mb بگیرم بهتر شه ولی بدتر شد که بهتر نشد اول صب که قطه شب از 10 به بعد سرعت دایل اپ بیشتر از اینه فک کنم.اینو هم بگم که حجم دزدی مبین نت واقعا خسته شدم تازه طرح 1 mb هزینه هر 1 gb حجم اضافه 10000 تومنه امروز میخوام بزنگم فقط یه جمله به پشتیبانیشون بگم مبین نت خیلی بوقی اونم از نوع سرگردنه ش

مودم اشغال پرت کنم گوشه دیوار.میخواسم بدونم کسی  از دوستان با این مشکل حجم دزدی بوق نت گرونی سر سام اورش مواجه هس؟

این عکس فرمیه من ازاداره مخابرات شکایت کردم

2015_02_04_09_13_11.jpg

شهرستان آمل از هیچ کدام از سرویس های اپراتور ها پشیبانی نمیکند و فقط از gprs داغون پشتیبانی میکنه.

خلاصه سرتون دردنیارم لیست از پرادخت ها و همچنین دزدی های این سرویس دهنده م....مبین نت در زیر میتونین مشاهده کنین

37394713912402917017.jpg

28720104009179289108.jpg

جمع کل قیمت نیگا جانم نیگا خدایی نیگا اصن ببین داریم داریم مردم.بااین پول میشه یه سرویس 1 ساله با سرعت 4 mb گرفت.این تازه جمع کل خرید حجمه بماند که چقد واسه سرویس  پول دادم

ویرایش شده توسط PEYMANSTAR
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مبین نت هر گیگش خداد تومنه و جالب اینجاست اگه یک گیگ بخرید فقط میتونید 400 مگ دانلود بکنید ! حتی فیلمش هم هست طرف میره تو پنل یک گیگ شارج میکنه یک فایل میزاره دانلود به 430 مگ که میرسه میگه حجم تمام شده است !  :D

یک رادیو وایرلس بخر برو بالا پشتبون ببین چه وایرلس هایی رو میگیری با چند درصد سیگنال معمولا برای تبلیغ اسم شبکه رو اسم سایت میزارند و از این به بعد از اینترنت بیسیم وایرلس استفاده کن

تو اینترنت هم اسم شهرتون رو بزنی میاره برات

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وایرلس بگیر بهتره

البته اگر اینترنت گوشی هم استفاده کنی خوبه البته اگر تو شهر شما 3G راه افتاده باشه

من که از 3G همراه اول استفاده میکنم سرعتش خوبه نصبت به وایمکس

یعنی در واقع سگش می ارزه به وایمکس

شبا سرعت دانلودش تا ۷۰۰ کی هم میرسه

لینک به دیدگاه

مبین نت هر گیگش خداد تومنه و جالب اینجاست اگه یک گیگ بخرید فقط میتونید 400 مگ دانلود بکنید ! حتی فیلمش هم هست طرف میره تو پنل یک گیگ شارج میکنه یک فایل میزاره دانلود به 430 مگ که میرسه میگه حجم تمام شده است !  :D

یک رادیو وایرلس بخر برو بالا پشتبون ببین چه وایرلس هایی رو میگیری با چند درصد سیگنال معمولا برای تبلیغ اسم شبکه رو اسم سایت میزارند و از این به بعد از اینترنت بیسیم وایرلس استفاده کن

تو اینترنت هم اسم شهرتون رو بزنی میاره برات

داداش میشه بگی رایود وایرس چی هس از کجا میشه گیر اورد. و اینکه اصن چ جور میشه باهاش کار کردیعنی نصب راه اندازی چیزی داره متوجه اصن نشدم

ویرایش شده توسط PEYMANSTAR
لینک به دیدگاه

بدتر از مبین نت وجود نداره به نظر من ! اگه با GPRS به اینترنت وصل میشدید بهتر بود !! 

لینک به دیدگاه

منم قبلا مبین نت  داشتم.

سرعتش بد نبود ولی  به جرات میتونم  بگم روزی 1000 بار قطع و وصل میشد.

به  طوری که بازی آنلاینو  کامل گذاشتم  کنار.چون  وسط بازی هر 1 مین در میون یک بار  دی سی میشد.

قطع شدنشم لحظه ای بود.یه ثانیه قطع میشد  بعد  وصل میشد.

البته گاهی هم  قطع شدنش خیلی طول میکشید ولی کم.

من طرح یک ساله داشتم سر 6 ماه یهو دیدم  حجمم تموم شد بعد  از اینکه پی گیری کردم  فهمیدم ساعت دانلود شبانش تغییر کرده و اطلاع رسانی هم نکردن.

مفت مفت  حجمم رو به فنا دادم.

زنگ زدم پشتسیانی گفتم  مگه  ما قرار داد 1 ساله نداشتیم؟؟؟چطو ساعت  دانلود  شبانه رو  کم  کردین؟چرا  قبلش  اطلاع ندادین  که ما حجممونو بیخودی تموم  نکنیم؟؟؟

گفت که تو سایتمون اطلاع  رسانی کردیم.

من  گقتم  مگه من بیکارم که  هر روز  برم  تو  سایت  شما  چک کنم که قانون  جدیدی اومده یا نه؟؟؟قطع  کرد هیچی هم نگفت......

من از  شهرستان باید  زنگ میزدن اونجا 20  دیقه هم منتظر میموندم  تا نوبتم بشه هیچ وقتم  جواب درستو درمون نمیدادن.

خلاصه تو مملکت ما اکثر شرکتایی که  به مردم  خدمات  اینترنت میدن دزدن  ولی مبین نت  شاه  دزده

ویرایش شده توسط peto
لینک به دیدگاه

منم قبلا مبین نت  داشتم.

یرعتش بد نبود ولی  به جرعت میتونم  بگم روزی 1000 بار قطع و وصل میشد.

به  طوری که بازی آنلاینو  کامل گذاشتم  کنار.چون  وسط بازی هر 1 مین در میون یک بار  دی سی میشد.

قطع شدنشم لحظه ای بود.یه ثانیه قطع میشد  بعد  وصل میشد.

البته گاهی هم  قطع شدنش خیلی طول میکشید ولی کم.

من طرح یک ساله داشتم سر 6 ماه یهو دیدم  حجمم تموم شد بعد  از اینکه پی گیری کردم  فهمیدم ساعت دانلود شبانش تغییر کرده و اطلاع رسانی هم نکردن.

مفت مفت  حجمم رو به فنا دادم.

زنگ زدم پشتسیانی گفتم  مگه  ما قرار داد 1 ساله نداشتیم؟؟؟چطو ساعت  دانلود  شبانه رو  کم  کردین؟چرا  قبلش  اطلاع ندادین  که ما حجممونو بیخودی تموم  نکنیم؟؟؟

گفت که تو سایتمون اطلاع  رسانی کردیم.

من  گقتم  مگه من بیکارم که  هر روز  برم  تو  سایت  شما  چک کنم که قانون  جدیدی اومده یا نه؟؟؟قطع  کرد هیچی هم نگفت......

من از  شهرستان باید  زنگ میزدن اونجا 20  دیقه هم منتظر میموندم  تا نوبتم بشه هیچ وقتم  جواب درستو درمون نمیدادن.

خلاصه تو مملکت ما اکثر شرکتایی که  به مردم  خدمات  اینترنت میدن دزدن  ولی مبین نت  شاه  دزده

خدا لعنتشون کنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خدا لعنتشون کنه

خیلی جالبه تنظیم مقررات رادیویی هم قانون داره مگه الکیه 

تو قوانین نوشته : هزینه اپلود نباید از حجم مشتری کم بشه ! هزینه هر گیگ باید کمتر از 4 تومن باشه ! هزینه ماهیانه 2 مگ باید 20 تومن باشه ! که هیچکدوم رعایت نشده !

فقط و فقط یک دلیل داره اونم صاحاب مبین نت هست که همه میدونید کیه ! :crying:  :crying:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اداره ما هم مبین نت داره هر گیگش 8 تومن هستش البته با مالیات اینا میشه 8640

قطعی تو 5 ماه نداشتیم اما مواقعی افت سرعت داریم به خصوص زمانی حجمت داره تموم میشه

تبریز هستم. اینم بگم ادارمون وسط شهر رو به بالای شهر(تقریباً در بهترین مکان تجاریه) به همین دلیل آنتن کامل میده

اینم تجربه منه راجب مبین نت

لینک به دیدگاه

اداره ما هم مبین نت داره هر گیگش 8 تومن هستش البته با مالیات اینا میشه 8640

قطعی تو 5 ماه نداشتیم اما مواقعی افت سرعت داریم به خصوص زمانی حجمت داره تموم میشه

تبریز هستم. اینم بگم ادارمون وسط شهر رو به بالای شهر(تقریباً در بهترین مکان تجاریه) به همین دلیل آنتن کامل میده

اینم تجربه منه راجب مبین نت

شاید  شما  قطعی  طولانی مدت  نداشته  باشین ولی لحظه ای  ممکنه  داشته  باشین.

قطعی لحظه ای  کمتر از 1  ثانیه طول میکشه  وهنگام  وب  گردی اصلا آدم متوجه نمیشه.

فقط زمانی خودشو نشون میده که از یه لینک  غیر مستقیم  بخوایم دانلود کنیم یا اینکه آنلاین  بازی کنیم.

من خودم آنتنم پره پر بود ولی این مشکلو داشتم.تمام کسایی که میشناختم و تو شهر های مختلف بودن  هم همین مشکل رو با مبین نت  داشتن.

البته 6 ماهه پیش بود الانو نمیدونم چجوریه

لینک به دیدگاه

از دوستان کسی هس راهنمایی کنه رادیو روتر چیه؟

نیاز ب خط تلفن داره بانه؟

کدوم شرکت ا رادیو روترپشتیبانی میکنن

لینک به دیدگاه

لطفا به دزد توهین نکنید 

دزد از بودجه بیت المال وام کار افرینی نمیگیره به اصتلاح کار افرینی کنه ..یا بهتر بگیم گوش بری و غارت اموال مردم رو انجام بده 

کل این شرکتها دستشون با مخابرات توی یک کاسست.اگر اینجور نیست چرا مخابرات به شرکت های محدودی اجازه فعالیت داده 

درصد داروغه رو همیشه پرداخت میکنند 

مخابرات شرف داره بزاره بخش خصوصی واقعی نه نظامی خودش ترانزیت پهنای باند بین المللی به ایران رو داشته باشه .زیر ساختش هم بخوره 

توی سرش و برای خودش 

لینک به دیدگاه

منم به دلایل مشابه استارتر از مبین نت استفاده می کنم

خونمو تو شیشه کرده

خدا هیچ کسی گرفتار این شرکت کلاهبردار نکنه که با دزد تو خیابون هیچ فرقی نمی کنه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز همون سیستم وایرلس هست ولی انتن بسیار قوی داره که معمولا ISP ها در مناطقی که قادر به سرویس دادن یا سرویس کردن مردم نیستن در اون منطقه یا جاهای نزدیک قرار میدن شما هم باید یکی از این انتنها بگیری نصب کنی پشت بام خونتون و بری اشتراک هم بگیری از ISP هایی که چنین سیستمی را اونجا دارن قیمت انتن را نمیدونم و به قدرت و فاصله ای که میتونه سیگنال بده و دریافت کنه بستگی داره تازه اگر ISP ها اون اطراف از این انتنها داشته باشن در غیر این صورت به دردت نمیخوره اول تحقیق کن شاید پارس افلاین داشته باشه

لینک به دیدگاه

منم به دلایل مشابه استارتر از مبین نت استفاده می کنم

خونمو تو شیشه کرده

خدا هیچ کسی گرفتار این شرکت کلاهبردار نکنه که با دزد تو خیابون هیچ فرقی نمی کنه

اره بخدا این مخابرات بی وجدان هچ کاری هم نمیکنه.والا یکی ازدوستام بخاطره همین مشکل خونه شو عوض کرده

لینک به دیدگاه

به خدا مبین نت موی سر منو سفید کرد. من دو سال پیش مبین نت گرفتم . راضی بودم . تا اسفند 92. بعدش انقدر افت کرد که من با سرویس 1 مگ 10 کیلوبایت بود سرعت دانلودم. دم به دقیقه هم قطع میشد.یه فایل 1 مگو آپلود نمی کرد. ساعت دانلودشم که محدود کرده...   من الان یه ماهه مخابرات گرفتم . بسیار راضـــــیم. 2 مگ گرفتم ایندفه. اینم سرعت دانلودم:http://forum.lioncomputer.ir/uploads/monthly_01_2015/post-17905-0-51143500-1420359050.png

لینک به دیدگاه

بنده از مخابرات اصفهان طرح 128 کیلو ذرین دارم،واقعا راضیم اما سرعت آپلود چندان دلچسب نیست که کلا فعلا الان با آپلود کاری ندارم

قیمت هم تو این اوضاع با این که حجمیه اما خوبه،راضی کنندس

در مورد مبین نت واقعا نمیشه حرفی زد،دزد خالص

4124379217.png

لینک به دیدگاه

مبین نت تو تبریز خوب ارائه میده قطعی زیاد نیس دو سه بار اونم یه روز نشده درس شده سرعت اونیه که من گرفتم نه کمتر نه بیشتر خودم کاهش سرعت تو ساعات رایگگان شبانه نیست 

ولی خب قیمتش واقعا خیلیه هر گیگ حجم اضافه 6 تومن واسه بنده که از 512 کیلو هر میبرم  بخوای یه طرحیم برداری هرجور حساب کنی چندین برابر ای دی اس ال میشه ای کاش مسئولین به خطوط تلفن توجه میکردن یه کم من به خاطر pcm بودن خطمون مجبورم مبین نت بگیرم :crying:

لینک به دیدگاه

باور کنین گریه مو دراورد از صب تا حالا قط وصل قط وصل دل میخواو خرخره این سرویس دهنده رو بجووم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...