رفتن به مطلب

کدام مانیتور Full HD مناسب است؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

من تقریبا مثل شمام ولی نه دیگه 6 ماه  :eek: 

و اینکه متاسفانه تو ایران اگه بخوای زیاد صبر کنی مطمئنا ضرر میکنی چون قیمت دلار پیوسته در حال افزایش هست !

نمونش اینکه من خودم بخاطر 4790K صبر کردم حالا شما ببین پایین که نیومد چه به سرش اومده !

از طرفی دقیقا همون مانیتور ذکر شده به صرفه ترین هست و دیگه بیش ازون هزینه کردن به نظرم به اندازی پولی که میدید ارزش نداره حداقل فعلا.

بعلاوه اگر بازی باز باشید در درجه اول کارت گرافیک تاثیر گذار هست برای شما و مانیتور در رده های بعدی قرار میگیره . 

البته همیشه بد نیست

مثلا من گرافیک رو زود خریدم، 1600 پول دادم، الان خوب بفروشم میشه 950!

خوب کلی ضرره!

چون کمتر هم میشد خرید،

حالا چرا اون مدل رو انتخاب میکنید؟

لینک به دیدگاه

• ارسال 63
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

عجبا هنوز نخریدی :D

آقا یه نکته ای تو ذهنم بود گفتم یاداوری کنم

به نظرم بالای 24 اینچ (واسه مانیتور full hd) نخری بهتره چون فاصلت ازش کمه باید سرتو بچرخونی تا همه جاشو ببینی :D  و اینکه بزرگتر ازین پیکسلاش تو ذوق میزنه

لینک به دیدگاه

من از نزدیک با این کار کردم چیز خیلی جیگریه.

قیمتش هم مناسبه

:)

http://lioncomputer.ir/product/4475/Samsung+S24D595+Plus+24inch+PLS+LED+Monitor/

اره، خوشگله، کیفیتش اینا رو فقط باید دید

عجبا هنوز نخریدی :D

آقا یه نکته ای تو ذهنم بود گفتم یاداوری کنم

به نظرم بالای 24 اینچ (واسه مانیتور full hd) نخری بهتره چون فاصلت ازش کمه باید سرتو بچرخونی تا همه جاشو ببینی :D  و اینکه بزرگتر ازین پیکسلاش تو ذوق میزنه

:D یکم هم البته پولم مونده بود، واسه خاطر اون مجبور شدم یکم هم بیشتر تحقیق کنم  =)) 

نه، بالاتر که نمیرم،

لینک به دیدگاه

بهترین مانیتور فعلی بازار

lg23mp65hq

samsung 24d595

اینا ارزش خرید دارن جفتشون گارانتیهاشونم عالیه حالا بستگی به بودجه اولی 635 دومی 725 نسبت به قیمت اولی بهتره

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

دوستان نظرتون در مورد Asus vx 228h و 238h چیه آیا ؟

بهترین مانیتور های گیمینگ تو رنج قیمت ارزون

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

این تایپک زیر در همین موضوع است کمکت میکنه

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=29261

لینک به دیدگاه

درود 

من مانیتور MX279H دارم با این که ۲۷ اینچه و فول اچ دی براش خیلی ها میگن کمه اما خوبه هم طراحی بدنش عالیه هم صفحش ips هست و رنگهاش عالیه هر چی بگم ازش کم گفتم

هر کی میبینتش دیوونش میشه 

کلا برای مانیتور به همه سری MX و VX از برند ایسوز رو پیشنهاد میکنم (بررای فول اچ دی)

لینک به دیدگاه

منم پیشسنهادم همین ASUS PB278Q یا MX299 هست خودمم اشتباه کردم 279 گرفتم الان دنبال ارتقا هستم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان هیچ کس درست و حسابی با این مانیتور کار نکرده؟؟؟

خیلی مشخصاتش نصبت به قیمتش عالیه.

samsung 24d595

لینک به دیدگاه

من asus vx229h یا 239h رو پیشنهاد میکنم طراحی زیبا کیفیت خوب

دو تا مدل سامسونگ داره متاسفانه پایه مانیتور تقریبا ثابته هیچ تغییری نمیشه بهش داد ولی هم کیفیت صفحه خوبی داره هم قیمت مناسب

ویرایش شده توسط amin-nvidia
لینک به دیدگاه

samsung 24d595

من دارم دوست عزیز...یه کلام تو خریدش شک نکن...قبلش VX279H-W خریدم با کلی هیجان...اومدم خونه کیفیت رو که دیدم حالم بد شد به خدا...من 2سال پیش VE278Q داشتم به خدا اون کیفیتش از این بهتر بود...من همه جا دارم اینو میگم کلا کیفیت پنلهای ASUS مثل قدیم نیست و خیلی بی کیفیت شده...هرچی میخری ASUS نخر...الانم این SAMSUNG  که دارم از اون ASUS 279 کیفیتش بهتره...شاید باور نکنی ولی تا 2تاشو نداشته باشی متوجه نمیشی فکر میکنی ASUS خیلی خوبه...از همه مهمتر هم قیمتش واقعا خوبه.گارانتیشم لوس بازی نداره چون تولید وطنه سریع برات کلا عوضش میکنن این چیزه سامسونگ خیلی خوبه.راستی فقط یکم کیفیت ساختش پایینه بدنش خیلی قلچ قولوچ میکنه :D  ولی مهم کیفیت تصویره که حرف نداره رو حالت گیمینگ هم که میزاری اصلا رنگا عالی میشه عین گوشیهاش میشه sAMOLED هارو میگم.

لینک به دیدگاه

samsung 24d595

من این مانیتور رو دارم حدود 1 ماه پیش از همین لیون گرفتم میتونم بهت بگم فوق العادست مخصوصا برای بازی!
لینک به دیدگاه

samsung 24d595

منم برای اقوام 3 ماه پیش خریدم عالی هست قیمتشم الان حدود 680 هست بین این و ال جی 23mp65hq که اونم عالی هست یکی رو انتخاب کن ایسوس رو بیخیال شو چون قیمتش الکی بالاست گارانتیشم بدرد نمیخوره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...