رفتن به مطلب

شناخته نشدن رم توسط مادربرد

Recommended Posts

سلام دوستان
من دیروز سیستمی خودم جمع کردم و اسمبل کردم . مادربرد رو ایسوس Z-97-C و رم رو کینگستون فیوری 4 گیگ باس 1866 گرفتم . اما مادربرد اون رو نمیشناسه و Led رم مادربرد قرمز رنگ شده . ضمنا مادربرد تا باس 3400 رو ساپورت میکنه و مشکلی نداره . من رم رو روی سیستم ی بنده خدا هم زدم و رم به راحتی شناخته شد البته مادربردش گیگا بود و رم اون رو هم که باسش 1600 بود رو سیستم من جواب داد .
دوستان مشکل از چی میتونه باشه . راه حلی داره ؟
پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من دیروز سیستمی خودم جمع کردم و اسمبل کردم . مادربرد رو ایسوس Z-97-C و رم رو کینگستون فیوری 4 گیگ باس 1866 گرفتم . اما مادربرد اون رو نمیشناسه و Led رم مادربرد قرمز رنگ شده . ضمنا مادربرد تا باس 3400 رو ساپورت میکنه و مشکلی نداره . من رم رو روی سیستم ی بنده خدا هم زدم و رم به راحتی شناخته شد البته مادربردش گیگا بود و رم اون رو هم که باسش 1600 بود رو سیستم من جواب داد .

دوستان مشکل از چی میتونه باشه . راه حلی داره ؟

پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم

دوست عزیز رمها دوباره جا بزن کناراسلات رم اون ledکه قرمز میشه یک دکمه هستش اون بزن مشکلت حل میشه اسمش هم فکر کنمmem ok هست

ویرایش شده توسط emad-se7en
لینک به دیدگاه

پروفایل XMP روشن هست

نمیتونم وارد بایوس بشم و ببینم روشن هست یا نه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز رمها دوباره جا بزن کناراسلات رم اون ledکه قرمز میشه یک دکمه هستش اون بزن مشکلت حل میشه اسمش هم فکر کنمmem ok هست

دکمه Memok رو هم زدم و طبق منوال مادربرد چند ثانیه نگه داشتم و Led شروع کرد به چشمک زدن و سیستم چند بار ریست شد ولی باز Led قرمز رنگ رو نشون میده .

لینک به دیدگاه

دوستان لطفا راهنمایی کنید . سیستمم لنگ این مسئله مونده .ضمنا مادربرد هیچ گونه بوقی رو پخش نمیکنه و مادربرد و رم سالم هستند .

ویرایش شده توسط unforgiven747
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...