رفتن به مطلب

مشکل در رندر کردن با cpu 8350!!

cris67
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

اول از همه چیپ 970 برای 8350  مناسب نیست

مورد بعدی هم رم ها هست تو حالت دوال قرار بدید

اکه امکانش هست رم با فرکانس بالاتر و برند معتبر تعویض کنید

من با سیستم امضا رندر 3D MAX گرفتم هیچ مشکلی باهاش نداشتم .

لینک به دیدگاه

دوستان فرکانس رمهای لپتاب ۱۶۰۰ بود فکر کنم باید رمهارو عوض کنمالان با اینکه دوال هستش فقط گیره 3dmax و هنگش درست شد سریع بالا میاد ولی تو رندر همچنان اون فاصله وحشتناک رو داره نمیدونم چرا فقط تو رندر اینطوریه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

تو تنظیمات رندر ببین هر هشت هسته سی پی یو انتخاب شده باشه 

لینک به دیدگاه

سلام

تو تنظیمات رندر ببین هر هشت هسته سی پی یو انتخاب شده باشه 

سلام...

دوست عزیز با 8 تا باکت رندر میکنه فقط سرعتش نسبت به corei7 4700 با 7 باکت خیلی پایینه اون سریع باکتاش جلو میره و رندر میکنه ولی این خیلی طول میده 33 دقیقه اختلاف داره....یعنی تعویض رمها 33 دقیقه رو جبران میکنه و تایم رندر رو به 7 دقیقه میرسونه؟..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما در اسرع وقت نسخه 2014 رو نصب کن

خیلی بهینه تر از نسخه های قبلی حتی 2013 هست

حتی صحنه های شلوغ توی ویوپورت چرخششون دارای لگ بود که توی 2014 برطرف شده

تست کن ببین مشکل حل میشه

هارد چی هست؟سرعتش؟

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

شما در اسرع وقت نسخه 2014 رو نصب کن

خیلی بهینه تر از نسخه های قبلی حتی 2013 هست

حتی صحنه های شلوغ توی ویوپورت چرخششون دارای لگ بود که توی 2014 برطرف شده

تست کن ببین مشکل حل میشه

هارد چی هست؟سرعتش؟

سلام دوست عزیز...

یه هارد سیگیت 250 +یه هارد 500 وسترن جفتشون فکر کنم 5200 دورش...

لینک به دیدگاه

جدا از بحث سخت افزاری که دوستان وارد ترند تنظیمات داخلی نرم افزار هم بسیار تاثیر گذاره

مطمئنید که هر دو مورد لپتاپ و پی سی از یک تنظیمات واحد نرم افزاری مکس و منتال ری بهره میبرند؟

لینک به دیدگاه

جدا از بحث سخت افزاری که دوستان وارد ترند تنظیمات داخلی نرم افزار هم بسیار تاثیر گذاره

مطمئنید که هر دو مورد لپتاپ و پی سی از یک تنظیمات واحد نرم افزاری مکس و منتال ری بهره میبرند؟

بله دوست عزیز...این پلان رو با یه تنظیمات ست شده روی دوتا سیستم تست زدم بدون هیچ تغییری فقط دکمه رندر رو زدم ولی نتیجه ها متفاوت بود ...فقط سیستم عاملها متفاوت بود....

لینک به دیدگاه

ببین همونطور که گفته بودم چینش رمها مشکل داشت که درستش کردی و مقداری به سرعت سیستم اضافه شده اگر رمها را هم تغییر بدی و برای مثال 1866 بخری باز هم حدودا 8 تا 10 دقیقه هم به سرعت رندر اضافه میشه و اون 30 دقیقه میشه 20 دقیقه

اگر یه SSD هم داشته باشی اون موقع میتونی همون نتیجه را بگیری که میخوای ولی در کل سیستمی که داری برای رندر مناسب نیست حالا به خودت مربوط میشه میخوای براش خرج کن نمیخوای بفروش بره یه سیستم خوب جمع کن

لینک به دیدگاه

دوستان روی یکی از درایوهای هارد سیگیت 250 گیگ ویندوز 8 64 بیت رو ریختم و مکس 2012 64 بیت هم نصب کردم و گذاشتم همئون پلان رندر شد نکته جالب اینبود که تایم رندر از 40 دقیقه رسید به 23 دقیقه !!! الان مشکل از چیه چون ویندوز 7 هم 64 بیت بود و تازه ریخته بودم...

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مهم نیست که چه زمانب ویندوز را نصب کردی مهم این هست که درست نصب بشه من چند بار هم گفتم که هر بار من میخوام ویندوز نصب کنم چندید بار پشت سر هم ویندوز را نصب میکنم چون همیشه درست نصب نمیشه

و اینکه از کجا میفهمم درست نصب شده یا نه باید بگم وقتی برنامه هایی را که استفاده میکنم نصب میکنم خوب اجرا نمیشن یا در کل اجرا نمیشن همیشه هم با Flash Memory ویندوز را نصب میکنم احتمالا ویندوزی که ریختی همین مشکل را داشته

یا بدلیل عدم وجود Driver مناسب سیستم نمیتونسته درست با سخت افزارها کار کنه

در کل شما Driver ها را نصب میکنید ؟ ایا همه Driver ها بروز هستن ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مهم نیست که چه زمانب ویندوز را نصب کردی مهم این هست که درست نصب بشه من چند بار هم گفتم که هر بار من میخوام ویندوز نصب کنم چندید بار پشت سر هم ویندوز را نصب میکنم چون همیشه درست نصب نمیشه

و اینکه از کجا میفهمم درست نصب شده یا نه باید بگم وقتی برنامه هایی را که استفاده میکنم نصب میکنم خوب اجرا نمیشن یا در کل اجرا نمیشن همیشه هم با Flash Memory ویندوز را نصب میکنم احتمالا ویندوزی که ریختی همین مشکل را داشته

یا بدلیل عدم وجود Driver مناسب سیستم نمیتونسته درست با سخت افزارها کار کنه

در کل شما Driver ها را نصب میکنید ؟ ایا همه Driver ها بروز هستن ؟

اره تو این ویندوز با همون سی دی های مادربورد ورژن قدیمی ریختم  و فقط vga رو آپدیت کردم ...فقط هارد موقع رندر مثل خوندن دی وی دی تو دی وی دی رام صدا میداد...

لینک به دیدگاه

به سایت سازنده مادربرد برو و همه درایورها را بروز کن بی تاثیر نیست

هاردهاس سیگیت همون Maxtor قدیم هستن و به همین دلیل هم صدا داشته مشکلی نیست

لینک به دیدگاه

این مسئله ناشی میشه از عدم مشورت , یا کم گذاشتن از قطعات به خاطر بودجه محدود

اول مادربورد

بعد رم 

بعد ....

مورد زیاده , فقط نمیخوام دیگه بیشتر از این توضیح بدم . جلوی اساتید درس پس میدیم

موفق باشید

لینک به دیدگاه

duste aziz moshkele ke shoma darid ro bande ghablan ba hamin main tajrobe kardam! moshkel az maine, ke albatte kheyli sade hal mishe

moshkel az injast ke zamane render damaye cpu besheddat bala mire va cpu degredation ettefagh miofte va dar natije ferecanse cpu kahesh peyda mikone,

agar eshtebah nakarde basham ba update bios va nasbe yek patch vase amd in moshkelam hal shod, patch ro ba yek search sade mitunid bedast biarid,

khosh bashid.

:)

لینک به دیدگاه

duste aziz moshkele ke shoma darid ro bande ghablan ba hamin main tajrobe kardam! moshkel az maine, ke albatte kheyli sade hal mishe

moshkel az injast ke zamane render damaye cpu besheddat bala mire va cpu degredation ettefagh miofte va dar natije ferecanse cpu kahesh peyda mikone,

agar eshtebah nakarde basham ba update bios va nasbe yek patch vase amd in moshkelam hal shod, patch ro ba yek search sade mitunid bedast biarid,

khosh bashid.

:)

سلام دوست عزیز...

در هنگام رندر که cpu 100% درگیر میشه دما بین 49 تا 52 هست و بالاتر نمیره ...چون کولر cpu رو عوض کردم بایوس هم به اخرین نسخه ای که اومده آپدیت کردم جالبه تو سایت msi اخرین آپدیتش مال سال 2013 ... یه آپدیت هم برای amd chipset driver که برای مادربرد بود گرفتم و به آخرین نسخه اپدیت کردم...دیگه نمیدونم چیکار باید میکردم که نکردم...

لینک به دیدگاه

سلام

من این مدل مادر برد شمارو داشتم این مدل اصلا برای سری fx8 مناسب نیست .

منم وقتی با این مدل مادربرد cpu رو زیره لود 100% میبردم سیستم به مشکل بر می خورد مشکلشم این بود که چون مادربرد رو بخش مدار تغزیه cpu هیتسینک نداشت بعد از چند ثانیه دمای مادربرد به نزدیک 100درجه میرسید و سی پی یو کلاکش میومد پایین که باعث می شد نرم افزار زمتن خیلی بیشتری ببره واسه انجام کارش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...