رفتن به مطلب

مشکل با پارتیشن بندی ssd (فوری فوری)

Recommended Posts

درود خدمت همه دوستان

من روی یک ssd ویندوز ریختم و الان یک پارتیشن primary ntfs به حجم 480gb هستش و میخوام به 3تا پارتیشن 80+200+200 تقسیمش کنم ...

چه با disk manager ویندوز و چه با نرم افزار paragon نمیزاره اینکارو بکنم و ارور میده (میزاره که یک 200تا ازش جدا کنم ولی برای دومی یه جوریه که میگه حتما 230 تا باید داخل همون پارتیشن اولیه بمونه و نمیزاره که حجم همون پارتیشن اول کمتر از 230gb بشه)

اما 2تا سوال دارم :

1)از عده ای شنیدم نباید ssd رو پارتیشن بندی کرد و میگن سرعتش میاد پایین و مشکلاتی شاید براش  بوجود بیاد ... آیا این حرف ها درسته ؟؟ 

2)اگه حرف بالا غلط هستش یک راهکار یا نرم ا افزار معرفی کنین که پارتیشن بندی ssd رو بشه باش راحت انجام داد ؟؟؟

مدل ssd :

crucial mx100 512gb

windows 8.1 pro 64bit

بسیار ممنون

لینک به دیدگاه

علت این که با مدیر دیسک ویندوز نمی تونی مقدار پارتیشن رو کاهش بدی اینه که فصای خالی پیوسته تا اون محلی که اجازه می ده وجود داره. در واقع در نشانی 230 گیگ دیتا وجود داره و از اونجا به به قبل رو نمی تونه خالی( shrink) کنه.

اگر می خوای داده ها و سیستم عامل سر جاشون بمونن با نرم افزار پاراگون می تونی این کار رو انجام بدی. این کار به نسبت وقت گیر هست و باید شکیبا باشی و مطمئن از قطع نشدن برق حین فرایند.

اگر هم داده های درایو برات مهم نیست به عنوان درایو دوم به یک رایانه وصل و پارتیشن بندی کن.

لینک به دیدگاه

اگر تیم ویور و اینترنت پر سرعت داری از راه دور می تونم این کار رو برات انجام بدم.

لینک به دیدگاه

سلام

1 درسته ، SSD رو بهتره پارتیشن بندی نکنید!

آقا آرمین عزیز در یکی از تاپیک هاشون کاملا توضیح داده بودن پیدا نکردم لینک بدم ولی نکنید بهتره!

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز مشکل حل شد ...

خیلی هم راحت حل شد بدین شکل که :

disk manager و paragon برای ssd خوب بهینه نشدن ولی استفاده از نرم افزار AOMEI که خیلی هم از paragon کاملتر است مشکل رو کامل حل کرد و خیلی راحت پاریتشن بندی کرد ...

با تشکر از دوستانی که وقت گذاشتن

لینک به دیدگاه

سلام داداش گلم

برای بهتر پارتیشن کردن HDD و SSD از بهترین نرم افزار حال حاضر Acronis استفاده کن و میتونی تفاوت فرمتش و پار تیشنش با ویندوز احساس کنی

نه این حرف اشتباهه چراکه از الگوریتمی توش استفاده شده که تو هارد هستش و آیا فلش رو پاتیشن کنی سرعت می یاد پایین نه این مسئله اصلا درست نیست چرا که داداه در داخل ی جدول فرمت قرار میگرین که این جدول از تعدا مشخصی آرایه تشکیل شده

فقط ی نکته بهتره که زیاد دفگرمن نکنی

ویرایش شده توسط Abolfazl-like
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...