رفتن به مطلب

قیمت عجیب سرویس اینترنتی مخابرات

hi1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

امروز که داشتم وب گردی میکردم به موضوع جالبی برخوردم! :D

سرویس 10 مگابیتی مخابرات که 2 روزه افتتاح شده!

خیلی جالبه با یه حساب سر انگشتی میتونی توی یه ما 800 گیگ دانلود کرد! =))  

من تا حالا با سرعت 512 تونستم 240 گیگ توی یه ماه دانلود کنم! :clapping:

(البته الان سرعت دانلود سرویس من 64 کیلوبایت است ولی تا یه هفته بیش 460 تا بود ) :crying:

در ضمن مخابرات مثل شاتل سرعت شبانه را محدود نگرده!

آیا به نظر شما خرید این سرویس با این قیمت کم کار عاقلانه ای است یا نه؟

post-14980-0-99468000-1423249580_thumb.jpg

ویرایش شده توسط hi1
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

لینک بدید دوست عزیز !!!!!!

لینک به دیدگاه

لینک بدید دوست عزیز !!!!!!

دوست عزیز این عکس رو از پنل خودم توی سایت مخابرات گرفتم!چطوری به شما لینک بدم! :D

لینک به دیدگاه

سلام

اون محدودیت بخاطر دانلود شبانس که توی میکروتیک مخابرات (Limit 512) محدودتون کردن

اما واقعا عالیه

ویرایش شده توسط Abolfazl-like
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز این عکس رو از پنل خودم توی سایت مخابرات گرفتم!چطوری به شما لینک بدم! :D

لینک پنل رو بده دیگه پنل من اینارو نداره !!! من ماه قبل 500 هزار تومن بابات دانلود دادم !!! :||| کارم شبانه هست و شبا نمیدوسنتم دانلود رایگان نیست تا صبح فایل دانلود میکردم 2 مگ دارم 

لینک پنل بده

لینک به دیدگاه

کی میگه محدود نمیکنه؟ والا من 10 مگ دارم اکثر مواقع سرعت دانلود 250 کیلوبایته و بعضی مواقع یک مگ

تازه بماند که الان یه ماهه بدجور مزخرف شده و خیلی مواقع سرعت دانلودم به زور به 30-40 کیلوبایت میرسه

من نمیدونم بین چند نفر شیر کردن که اینقدر پایین اومده

لینک به دیدگاه

لینک پنل رو بده دیگه پنل من اینارو نداره !!! من ماه قبل 500 هزار تومن بابات دانلود دادم !!! :||| کارم شبانه هست و شبا نمیدوسنتم دانلود رایگان نیست تا صبح فایل دانلود میکردم 2 مگ دارم 

لینک پنل بده

آگر لینک پنل بدم اون وقت باید یوزنیم و پسورد رو هم بهت بدم!این جوری که نمیشه برادر من! :)

ویرایش شده توسط hi1
لینک به دیدگاه

کی میگه محدود نمیکنه؟ والا من 10 مگ دارم اکثر مواقع سرعت دانلود 250 کیلوبایته و بعضی مواقع یک مگ

تازه بماند که الان یه ماهه بدجور مزخرف شده و خیلی مواقع سرعت دانلودم به زور به 30-40 کیلوبایت میرسه

دوست عزیز توی دو سالی که من از مخابرات سرویس میگیرم هیچ وقت ندیدم سرعت من رو محدود کنن!من هر شب دانلود میکنم! :D

شما کجا زندگی میکنید!؟

ویرایش شده توسط hi1
لینک به دیدگاه

دوست عزیز توی دو سالی که من از مخابرات سرویس میگیرم هیچ وقت ندیدم سرعت من رو محدود کنن!

شما کجا زندگی میکنید!

دوست عزیز من الان به اجبار چندین ساله که مخابرات دارم(چون منطقمون فیبر نوریه) تا یه سال قبل یه طرح زرین بود(فکر کنم مخابرات فقط همین یه طرحا داشت) که سرعت 128 بود ولی همیشه سرعت دانلودم حدود 200 بود و تقریبا ثابت بود و خیلی راضی بودم ولی مشکل اصلیم این بود که شبانه نداشت و نمیتونستم از هیچ شرکت دیگه ای هم اینترنت بگیرم تا اینکه چندین ماه قبل طرح را عوض کردم و 10 مگ(با شبانه ) گرفتم و شرایطم اون طور که در بالا نوشتم شده

اصفهان هستم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

email1414 ?  :)

آگر لینک پنل بدم اون وقت باید یوزنیم و پسورد رو هم بهت بدم!این جوری که نمیشه برادر من! :)

من یوزر و پس دارم 

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من الان به اجبار چندین ساله که مخابرات دارم(چون منطقمون فیبر نوریه) تا یه سال قبل یه طرح زرین بود(فکر کنم مخابرات فقط همین یه طرحا داشت) که سرعت 128 بود ولی همیشه سرعت دانلودم حدود 200 بود و تقریبا ثابت بود و خیلی راضی بودم ولی مشکل اصلیم این بود که شبانه نداشت و نمیتونستم از هیچ شرکت دیگه ای هم اینترنت بگیرم تا اینکه چندین ماه قبل طرح را عوض کردم و 10 مگ(با شبانه ) گرفتم و شرایطم اون طور که در بالا نوشتم شده

اصفهان هستم

میشه بگید این 10مگ رو به شما چند میفروشن؟

من به این کار مخابرات خیلی مشکوکم!

حتما یه کاسه زیر نیم کاسه هست :-?

لینک به دیدگاه

من یوزر و پس دارم 

لینک رو برات پخ کردم!

ولی فکر نکنم عملی بشه!

آخه این سایت ماله مخابرات تبریز ـه

شما کجا زندگی میکنید؟

ویرایش شده توسط hi1
لینک به دیدگاه

من یوزر و پس دارم 

چی شد؟ این email1414 چیه دیگه؟ رمز شبه؟ :D

والا نفهمیدم منظورتون چیه :-?

لینک به دیدگاه

سه ماه یه بار شارژ میکنم دقیق یادم نیست، الان میرم ببینم چند زده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چی شد؟ این email1414 چیه دیگه؟ رمز شبه؟ :D

والا نفهمیدم منظورتون چیه :-?

هیچی اشتباه گرفتم یک یوزری بود اواتارش اواتار شما بود دلم براش تنگ شده تو یک فروم دیگه خبری ازش نیست  :laughing:

لینک به دیدگاه

سمت ما 5 مگ میدن، ولی شبانه رایگان نداره!

فقط سرویس های 2 مگ شبانه داره!

قیمتاش خوب به نظر میرسه!

http://tcqnet.ir/ADSL/Tarrifs

لینک به دیدگاه

سه ماه - 8 گیگ - 34000 تومان که با مالیات 36720 حساب میکنن

جالبه بدونید توی سایت زده 10 مگ اما چند ماه قیل که رفتم پای قرار داد یهو گفت سرعتتون بین 2 مگ تا 10 مگ متغییره(حالا نگو اکثرا همون 2 مگه)

و جالب تر اینکه چند هفته قبل یکی از دوستام که خونشون با ما فاصله ی کمی داره و جزء یه منطقه حساب میشیم رفت همین طرح را بگیره و بهش گفتن چون خط تلفنتون کشش نداره ممکنه سرعت دانلودتون حتی 128 و یا کمتر هم باشه و فکر کنم این را توی قراردادش هم نوشتن که با اطلاع از این موضوع دارن این سرویس را تحویل میدن(البته این مورد را دقیق یادم نیست که توی قرار داد نوشتن یا نه) این در حالی هست که خط تلفنشون فیبر نوریه و همون چند سال قبل که گفتم من با سرعت 200 دانلود میکردم دقیقا طبقه زیر خونه ی این دوستمون زندگی میکردیم و حالا نمیدونم چی شده که میگن خط کشش نداره اما اون موقع کشش داشت :D

لینک به دیدگاه

هیچی اشتباه گرفتم یک یوزری بود اواتارش اواتار شما بود دلم براش تنگ شده تو یک فروم دیگه خبری ازش نیست  :laughing:

والا این عکسو از اینترنت گرفتم ، تازه چند وقت پیش یکی از دوستان عاشقش شده بود میگفت خودتی؟ مام گفتیم نه حاجی بیخیال ، ما کجا و این کجا :D

خوبه عوضش کنم تا خطری نشده =))

لینک به دیدگاه

قیمتهای مخابرات نسبت به بقیه سرویس دهنده ها بد نیست 

خواستم از اسیاتک سرویس بگیرم سرویس نیست گوش بری مشتری هست 

دلیل این هزینه ها چی هست صرف چی میشه ؟

کشور بغل دست ما ترکیه سرعت 40 مگ در ثانیه رو میده خیلی ارزونتر از اینها 

یک stm 1 رو بین  هزار تا مشترک تقسیم میکنن و پول میزنن به جیب بی حساب کتاب 

من دیگه پولم زیادی نکرده و نمیخوام ماهی 400 تومن پول اینترنت بدم شنبه میرم قطعش میکنم 

ارزونی خودشون سرعت بتالاشون 

لینک به دیدگاه

سرعت 10 مگ مخابرات ماهی 10 گیگ ترافیک 

ترافیک اضافه هم گیگی 3700 تومن 

h2fnu5r5qtc0a18ybzoq.jpg

لینک به دیدگاه

قیمتهای مخابرات نسبت به بقیه سرویس دهنده ها بد نیست 

خواستم از اسیاتک سرویس بگیرم سرویس نیست گوش بری مشتری هست 

دلیل این هزینه ها چی هست صرف چی میشه ؟

کشور بغل دست ما ترکیه سرعت 40 مگ در ثانیه رو میده خیلی ارزونتر از اینها 

یک stm 1 رو بین  هزار تا مشترک تقسیم میکنن و پول میزنن به جیب بی حساب کتاب 

من دیگه پولم زیادی نکرده و نمیخوام ماهی 400 تومن پول اینترنت بدم شنبه میرم قطعش میکنم 

ارزونی خودشون سرعت بتالاشون 

ماهی 400 هزار :eek:

فضولی نباشه چکار میکنین؟

لینک به دیدگاه

سرعت 10 مگ مخابرات ماهی 10 گیگ ترافیک 

ترافیک اضافه هم گیگی 3700 تومن 

h2fnu5r5qtc0a18ybzoq.jpg

چرا اینقدر بالاست؟ شما کدوم شهر هستین؟شبانه رایگان داره؟شب سرعتش چطوره؟ کلا همیشه سرعتتون همینه؟

انگار خیلی سوال پرسیدم :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جالبه که نوشته شبانه رایگان داره! اینجا (زنجان) هم با همین قیمت 10مگابیت میدن ولی شبانه رایگان نداره.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

خیلی جالبه از این همه زرنگی مخابرات بعیده همچین قافی بده یعنی انقدر به مردم حال میده که اینجوری قیمت زده

خوب هر عقل سلیمی میگه نسبت قیمت 10 مگ با 5 مگ بره همون 10 مگ رو برداره(اختلاف قیمت همش هزار تومن در صورتی که سرعت دوبرابر البته باصطلاح :D )

post-12892-0-28020500-1423255221_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

برید خداتونو شکر کنید ما همونم نداریم خطمون pcm اجبارا از مبین نت وایمکس میگیرم پدرم درمید ماهی 100 تومن پول اینترنتمه  :mad:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...