رفتن به مطلب

بررسی رمی که بدون مشاوره خریدم

coca cola
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

یه رم 8 گیگ کرس ایر خریدم که فقط به فرکانس توجه کردم.فرکانسش 2400 هستش. حالا فهمیدم چیزی به نام تایمینگ هم تاثیر گذاره توی عملکردش. تایمینگش چطوره? توی بازی که چیزی حس نکردم.همه چی خوبه.فقط یه چیزی بگین که حس پشیمونیم بپره بفهمم چیز خوبی گرفتم

31 13 13 11

لینک به دیدگاه

تایمینگش بد نیست . متوسطه . معمولا فرکانس 2400 همین تایم رو داره . البته تایم 12 هم هست که کمی گرونتره . تو بازی تاثیری نمیبینی . بیشتر تو نرم افزارهای خیلی حرفه ای و یا تست ها میتونی تفاوتش رو احساس کنی.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کاش 2 تا رم 4 گیگ میگرفتین چون کارایی بهتری داره 

تایمینگ ها هم خوبه عزیز 

تایمینگ برای مقاصده دیگری تاثیر داره و تو کاربری روزمره آنچنان تفاوتی رو نمیبینید (مگر تایمینگ خیلی پایین)

این تایمینگ یه تایمینگ معمول هست 

یعنی اکثره رم های توی بازار تو این باس از همچین تایمینگی استفاده میکنند

تایمینگ فقط بدرد اورکلاک میخوره 

لینک به دیدگاه

برای فرکانس 2400 طبیعی هست!

مشکلی نیست مبارکتون باشه برای بازی زیاد هم هست! ( از نظر فرکانس و تایمینگ)

بنده درحال حاظر از دو رم 1600 با تایمینگ 11-11-11 -28  استفاده میکنم و مشکلی ندیدم!

بیشتر از فرکانس و تایمینگ ، حجم رم برای بازی اهمیت داره!

لینک به دیدگاه

تایمش را که دوستان اشاره کردن و من حرفی ندارم ولی 100% یکی دیگه لنگه همون را بخر بزار کنارش تا هم تفاوت را حس کنی هم سیستم در حالت Dual Channel کار کنه

من هم 2666 دارم با تایمینگ 32-13-13-11 این تایمینگها استاندارد هستن و میتونی مقداری هم اگر جا داشته باشه اور کنی ولی همین هم برای استفاده روزمره عالی هست

لینک به دیدگاه

مگه رم های dual رو دوتایی نمیفروشن? ینی دوتا رم مشابه کار رم هایی رو می کنه به صورت دوتایی وبا برچسب dual می فروشن?! فک کنم dual یه چیزه جفت کردن رم یه چیز دیگه.گرچه میدونم تاثیر داره ولی چون مادربوردم 32 گیگ رم ساپورت می کنه گفتم هشت تکی بگیرم تا دو تا چهار که حداکثر ظرفیت مادربورد استفاده بشه

لینک به دیدگاه

مگه رم های dual رو دوتایی نمیفروشن? ینی دوتا رم مشابه کار رم هایی رو می کنه به صورت دوتایی وبا برچسب dual می فروشن?! فک کنم dual یه چیزه جفت کردن رم یه چیز دیگه.گرچه میدونم تاثیر داره ولی چون مادربوردم 32 گیگ رم ساپورت می کنه گفتم هشت تکی بگیرم تا دو تا چهار که حداکثر ظرفیت مادربورد استفاده بشه

ربطی به دوتایی فروختن نداره.شما اگه بتونید دقیقا از همین مدل رم خودتون یکی دیگه بخرید و تو اسلات های همرنگ مادربردتون بزارید ،بصورت Dualکار میکنه

لینک به دیدگاه

رمهای دوال فقط شماره سریالهاشون با هم یکی هست همون Dual به قول خودت 2 تا رم تو یه پک هست و حالا برای مثال من بخوام 4 تا پورت رمها را پر کنم !!! چیکار باید بکنم ؟ معلوم هست که باید یه پک دیگه هم بخرم پس باز هم شماره سریالها متفاوت خواهد بود

در نتیجه ربطی به Dual Channel خریدن نداره فقط دقت کن که مدل و برند 100% یکی باشه

لینک به دیدگاه

فکر می کردم معماری رم های دوال فرق می کنه.پس اشتباه می کردم. مادربوردم دوال ساپورت می کنه. اجراش می کنم

لینک به دیدگاه

فرقشون بیشتر در این هست که مادربرد رم Dual را به عنوان یک سخت افزار میشناسه ولی 2 تا رم با شماره سریال متفاوت را به عنوان 2 تا سخت افزار مجزا شناسایی میکنه  ولی در عملکردشون هیچ تفاوتی نیست من روی سیستمم 8 تا رم Single  نصب کردم و خیلی خوب و منظم هم کار میکنن باز هم مشکلی پیش نیومده تست که خیلی از دوستان عزیز هم انجام دادن شما فقط بخر و استفاده کن

حتی خیلیها این کار را با 2 تا رم متفاوت هم انجام میدن که خوب کار درستی نیست ولی باز هم Dual کار میکنه و اگر رمها با هم همخونی و سازگاری نداشته باشن مادربرد شماره سریالها را حذف میکنه و تایمها را هم یکی میکنه تا مشکلی پیش نیاد که بعضی وقتها Blue Screen میده و سیستم ریست میشه

لینک به دیدگاه

دوستان یه سوال

اگر 2 تا رم 1600 داشته باشی  با زمان تاخیر 9 و بخواهی 2 تا رم دیگه هم بخری تا در حالت Dual کار کنن و در مجموع 16 گیگ رم 4*4گیگ داشته باشی  اگر دو رمی که می خوای بخری رم ها فرکانس 1600 باشن با تایمینگ 10  و نه 9 مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی مادربرد هر چهار رم رو که به صورت دوتایی Dual شدن با تایمینگ 10 تنظیم می کنه!؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...