رفتن به مطلب

سوال از دوستان انیمیشن ساز و 3D کار و رندر کار

K1lleR
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من می خواستم وارد دنیا طراحی سه بعدی بشم و بیشتر به طراحی بازی های سه بعدی علاقه دارم

برنامه نویسی C پلاس پلاس در حد متوسط و PHP در حد حرفه ای به همراه MySQL هم کار کردم و مشکلی ندارم

می خواستم بدونم باید از کجا شروع کنم؟چه دوره هایی را باید برم؟چه نرم افزاری؟چه زبان هایی نیاز داره؟سیستم خیلی قدرتمند در ابتدا نیاز داره؟

ممنون می شم کمک کنید و بگید حداقل چه سی پیو برای کار در این حوزه نیاز دارم

امروز رفته بودم CPU بخرم ولی ترسیدم یه وقت ضعیف باشه.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز برنامه نویسی که سیستم خاصی نمیخاد 3d و رندر بحثش جداست برای شما که تازه میخای کار رو شروع کنی(مایا و 3dmax؟!)

بازم سیستم خاصی نمیخاد فعلا شما الان بفکر سیستم نباش یادگیری این نرم افزارها طول میکشه تا شما بخای انیمیشنی که نیاز به رندرینگ سنگین داشته باشه انجام بدی چندسالی طول میکشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من در این زمینه تجربه ای ندارم اما اینو میتونم بگم واسه رندر حداقل سی پی یو مورد نیاز 4790k هستش از سری 1150 و اگه بودجش باشه x99

گرافیکم باید از سری Nvidia PNY Quardo برداری که گرون هستن

لینک به دیدگاه

من در این زمینه تجربه ای ندارم اما اینو میتونم بگم واسه رندر حداقل سی پی یو مورد نیاز 4790k هستش از سری 1150 و اگه بودجش باشه x99

گرافیکم باید از سری Nvidia PNY Quardo برداری که گرون هستن

سلام

توی ایران خرید سری Quardo به هیچ وجه به صرفه نیست

خرید تعداد بیشتری کارت یا یک کارت خیلی قوی تر کارایی بیشتری داره ،به صرفه تر هم هست

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

من می خواستم وارد دنیا طراحی سه بعدی بشم و بیشتر به طراحی بازی های سه بعدی علاقه دارم

برنامه نویسی C پلاس پلاس در حد متوسط و PHP در حد حرفه ای به همراه MySQL هم کار کردم و مشکلی ندارم

می خواستم بدونم باید از کجا شروع کنم؟چه دوره هایی را باید برم؟چه نرم افزاری؟چه زبان هایی نیاز داره؟سیستم خیلی قدرتمند در ابتدا نیاز داره؟

ممنون می شم کمک کنید و بگید حداقل چه سی پیو برای کار در این حوزه نیاز دارم

امروز رفته بودم CPU بخرم ولی ترسیدم یه وقت ضعیف باشه.

سلام دوست عزیز.

شما بهترین کارتی که میتونی واسه این کار بخری کارت تایتان هست که نسبت به کوادرو خیلی به صرفه تره که واسه شبیه سازی و ساخت انیمیشن کارت بسیار عالی هستش و توو همین فروم یدونه کارکرده با گارانتیشو واسه فروش گذاشتن.

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=38478&page=1

در ضمن شما میخای چقدر هزینه کنی؟

چقدر با این نرم افزارها آشنایی داری؟

من کارم مدلینگ و رندرینگ هستش اگه بیشتر کمک خواستی پیام خصوصی بده.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

برای کار انیمیشن حتی تک سیستم های  high end  هم ضعیف محسوب میشه

کسانی که تو کار ساخت انیمیشن به صورت حرفه ای فعالیت میکنن از شبکه برای پیش برد کارشون استفاده میکنن که در ان واحد چندتا سیستم کار پردازش رو انجام بدن

تو مکس تنظیماتی برای اسفاده موتور رندر از شبکه داره

برای ساخت یه اسلاید تک فریمه رو جزییات بالا با سیستمی های اند هم ممکنه رندر ساعتها طول بکشه حالا تصور کن فقط همون صحنه داخلش فقط یک توپ ساده حرکت کنه 

حالا این حرکت اگه تایم 100 فریمه داشته باشه (که این تایم برای یک انیمیشن موضوع دار هیچ هست و واقعا کوتاه) ببین این تایم به چه زمانی تبدیل میشه 

در کل اگه انیمیشن در حد کارتونی باشه میتونی از تک سیستم استفاده کنید ولی اگه انیمیشن سطح بالا در حد رئال تو تصور و فکرتون هست کا با تک سیستم نمیشه

کسانی که وی ری کار کردن متوجه حرفم هستند

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

شما بهترین کارتی که میتونی واسه این کار بخری کارت تایتان هست که نسبت به کوادرو خیلی به صرفه تره که واسه شبیه سازی و ساخت انیمیشن کارت بسیار عالی هستش و توو همین فروم یدونه کارکرده با گارانتیشو واسه فروش گذاشتن.

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=38478&page=1

در ضمن شما میخای چقدر هزینه کنی؟

چقدر با این نرم افزارها آشنایی داری؟

من کارم مدلینگ و رندرینگ هستش اگه بیشتر کمک خواستی پیام خصوصی بده.

ممنون مي شم بيشتر كمك كنيد در رابطه با cpu

بودجه هم هرچقدر در اوليل نياز داره (نمي خوام ول خرجي كنم)

لینک به دیدگاه

سلام

برای کار انیمیشن حتی تک سیستم های  high end  هم ضعیف محسوب میشه

کسانی که تو کار ساخت انیمیشن به صورت حرفه ای فعالیت میکنن از شبکه برای پیش برد کارشون استفاده میکنن که در ان واحد چندتا سیستم کار پردازش رو انجام بدن

تو مکس تنظیماتی برای اسفاده موتور رندر از شبکه داره

برای ساخت یه اسلاید تک فریمه رو جزییات بالا با سیستمی های اند هم ممکنه رندر ساعتها طول بکشه حالا تصور کن فقط همون صحنه داخلش فقط یک توپ ساده حرکت کنه 

حالا این حرکت اگه تایم 100 فریمه داشته باشه (که این تایم برای یک انیمیشن موضوع دار هیچ هست و واقعا کوتاه) ببین این تایم به چه زمانی تبدیل میشه 

در کل اگه انیمیشن در حد کارتونی باشه میتونی از تک سیستم استفاده کنید ولی اگه انیمیشن سطح بالا در حد رئال تو تصور و فکرتون هست کا با تک سیستم نمیشه

کسانی که وی ری کار کردن متوجه حرفم هستند

بله ولي من هنوز اماتور اماتورم فكر نمي كنم به اين چنين سيستم هاي شبكه شده اي نياز باشه
لینک به دیدگاه

این دوستمون هنوز نرم افزارو نصب نکرده شما سیستم رندرینگ پیشنهاد میدید؟! :D

اول  باید نرم افزارتو انتخاب کنی بعد فقط دستوراتشو یاد بگیری و چارتا شکل هندسی سر هم کنی خودش کلی طول میکشه حالا کو تا رندرینگ و انیمیشن و ...

لینک به دیدگاه

دوستان اين سي پيو مي تونه كار منو تا حرفه اي شدن در اين عرصه راه بندازه؟

core i5 4460

لینک به دیدگاه

اول برو طراحی بیاموز.

مصیبت کشور ما اینه که از تابلو ساز بگیر تا انیماتور و فیلمسازش فقط بلد اند با رایانه کار کنن و ذوق فرهیخته ندارند. اینه که می بینی نمای شهرهامون و فیلمهامون داد می زنه غربتی های خوش دک و پوز هستیم.

لینک به دیدگاه

اول برو طراحی بیاموز.

مصیبت کشور ما اینه که از تابلو ساز بگیر تا انیماتور و فیلمسازش فقط بلد اند با رایانه کار کنن و ذوق فرهیخته ندارند. اینه که می بینی نمای شهرهامون و فیلمهامون داد می زنه غربتی های خوش دک و پوز هستیم.

ایشون راست میگن

الان به فکر سخت افزار نباش

من خودم یه پروژه ی موفق بازی سازی داشتم، اصلا نیازی به سخت افزار قوی نیست! شما اول باید کار رو از سایت udk.ir شروع کنی یا انجمن آنریل انجین یا انجمن های سی جی! و موتور خوتو انتخاب کنی. مثلا من آنریل رو انتخاب کردم

گزینه ی مناسب و روحت برای یه برنامه نویس یونیتی هست ولی آنریل هزاران برابر بهتر و کمی سخت تر هست.

بعد از سایت udk.ir شروع به آموزش های اولیه و دیدن کار های مبتدی و ساده میکنید که توضیحاتش قشنگ هست

بعد وارد سایت های مثل cgpersia و cgpeers میشید که سایت تورنت پر از تمامی محتوای اموزشی روی اینترنته!

اگر موفق به ثبت نام در سایت سی جی پیرز شدید میتونید در موارد مختلف اموزش ها رو دانلود کنید

من خودم به شخصه تا الان 150 گیگ تورنت از این سایت دانلود کردم که واقعا عالیه. و 260 گیگ محتوا امزشی دارم

بعد باید شروع به جمع اوری منابعی مثل تکسچر های مختلف در زمینه ی گرافیک یا سورس های اماده ی مختلف کنید

بعد باید وقت زیادی رو صرف انجام یک پروژه ی کامل و ساده کنید تا با همه ی روند اشنا شید

بعد هم در مورد های خاص مدنظر باید پیشرفت کنی و یاد بگیری و به عنوان کسی که در اون زمینه مهارت داره عضو گروهی بشید که این کاره هستند!

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز
بابا ایشون داره برنامه نویسی بازی می پرسه شما مایا 3dsmax پیشنهاد میدین؟
عجب

ایشون راست میگن
الان به فکر سخت افزار نباش
من خودم یه پروژه ی موفق بازی سازی داشتم، اصلا نیازی به سخت افزار قوی نیست! شما اول باید کار رو از سایت udk.ir شروع کنی یا انجمن آنریل انجین یا انجمن های سی جی! و موتور خوتو انتخاب کنی. مثلا من آنریل رو انتخاب کردم
گزینه ی مناسب و روحت برای یه برنامه نویس یونیتی هست ولی آنریل هزاران برابر بهتر و کمی سخت تر هست.
بعد از سایت udk.ir شروع به آموزش های اولیه و دیدن کار های مبتدی و ساده میکنید که توضیحاتش قشنگ هست
بعد وارد سایت های مثل cgpersia و cgpeers میشید که سایت تورنت پر از تمامی محتوای اموزشی روی اینترنته!
اگر موفق به ثبت نام در سایت سی جی پیرز شدید میتونید در موارد مختلف اموزش ها رو دانلود کنید
من خودم به شخصه تا الان 150 گیگ تورنت از این سایت دانلود کردم که واقعا عالیه. و 260 گیگ محتوا امزشی دارم
بعد باید شروع به جمع اوری منابعی مثل تکسچر های مختلف در زمینه ی گرافیک یا سورس های اماده ی مختلف کنید
بعد باید وقت زیادی رو صرف انجام یک پروژه ی کامل و ساده کنید تا با همه ی روند اشنا شید
بعد هم در مورد های خاص مدنظر باید پیشرفت کنی و یاد بگیری و به عنوان کسی که در اون زمینه مهارت داره عضو گروهی بشید که این کاره هستند!

ایشون پیشنهادهای خوبی دادند

اگه از برنامه نویسی اطلاعات دارید و از اسکریپت نویسی و ... همون طور که دوستمون گفتند

اگه نه اول پیشنهاد می کنم اسکریپت نویسی یاد بگیرید

برای کدینگ کردن این برنامه ها هم یه سیستم dual core کافیه

مگه اینکه برسید به حد برنامه نویسی بازی هایی در حد کال آف و ...

در ضمن من یه نکته بگم دوستانی که اشتباه متوجه شدند مشکلشون حل بشه

برای بازی سازی تو ایران 5 تا رشته اصلی هست فعلا

1- برنامه نویسی موتور بازی

2- برنامه نویسی با موتور های بازی اماده

3- طراحی 2 بعدی

4- طراحی 3 بعدی

5- بازینامه نویسی

این دوستمون مورد دوم رو می خواهند انجام بدند

موفق باشید

ویرایش شده توسط DEnnIES
لینک به دیدگاه

از همه دوستان ممنون واقعا لطف کردید

به خصوص این 2 دوست آخر

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم

من اینم اضافه کنم که همونطور دوستمون اشاره کرد بازی سازی درنهایت در اون موارد تخصصی میشه

ولی باید اون اول کاری هم توی زمینه ی گرافیک و هم برنامه نویسی دستی ببرید و یه پروژه ی بسیار ابتدایی کامل بسازید بعد تخصصی شید

چون اگر در یه زمینه کار کنید هیچ وقت درک درستی از کار پیدا نمیکنید

ولی با یه پروژه ی ساده 0 تا 100 در همه ی موارد آشنایی پیدا میکنید و از همه مهم تر خود موتور رو بهتر میشناشید

این راهم راه پر پیچ و خمیه

پیشنهاد میکنم کلاس نرید!

من یه دفعه برای رفع مشکل به انجمن بازی سازی رفتم کمکی نتونستن بکنن چون ادمای کار بلد در زمینه ی موتور هایی مثل انریل توش کم هست!

اولین و مهم ترین کار به نظرم انتخاب موتوره

موتور اینده دار انریل هست ولی اگر قصد بازی سازی برای موبایلو دارید سراغ یونیتی برید

لینک به دیدگاه

خواهش می کنم

یه مورد دیگه که بهتره بگم اینه

شما 2 تا راه دارید

1- مدیریت حرفه ای بلد باشید و از این 5 تا در حد متوسط آشنایی داشته باشید

بعد متخصص جذب کنید مدیریت کنید و گیم طراحی کنید

2- خودتون یکی از این 5 رشته ای که عرض کردم رو ادامه بدید

بعد 2-3 سال که به تخصص رسیدید برید به زیر گروه های این کار ها

مثلا برای طراحی 3 بعدی تکسچر یا موشن کپچر و ... یاد بگیرید

بعد به یکی از شرکت ها در خواست بدید و توش کار کنید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

از من میشنوید نه اینجا بلکه تو هیچ کاری سراغ کارمندی نرید

من خودم اصلا سرگروه و مدیریت رو قبول ندارم!

من میگم شما چند نفر آدم عاقل و بالغ هستید که برای انجام کاری یه جا جمع شدید ، به خواست خودتون ، پس باید کار کنید و کامل کار کنید

به همین ترتیب اصلا مدیر و سرگروه قبول ندارم! و به نظرم کارمندی درست نیست ، بلکه خودتون ایده ی خودتون رو بسازید و از اون استفاده کنید بدون اینکه اسم کسی روش بره

لینک به دیدگاه

باید اون اول کاری هم توی زمینه ی گرافیک و هم برنامه نویسی دستی ببرید و یه پروژه ی بسیار ابتدایی کامل بسازید بعد تخصصی شید
چون اگر در یه زمینه کار کنید هیچ وقت درک درستی از کار پیدا نمیکنید

تایید میشه

از من میشنوید نه اینجا بلکه تو هیچ کاری سراغ کارمندی نرید

من خودم اصلا سرگروه و مدیریت رو قبول ندارم!

من میگم شما چند نفر آدم عاقل و بالغ هستید که برای انجام کاری یه جا جمع شدید ، به خواست خودتون ، پس باید کار کنید و کامل کار کنید

به همین ترتیب اصلا مدیر و سرگروه قبول ندارم! و به نظرم کارمندی درست نیست ، بلکه خودتون ایده ی خودتون رو بسازید و از اون استفاده کنید بدون اینکه اسم کسی روش بره

اینکه هر کی کار خودش رو به نحو احسنت انجام بده خوبه اما تو گروهی که شما میگین اگه تو یه مورد اختلاف به وجود بیاد کلا پروژه می خوابه 

در حالی که تو مدیریت یک نفر که تخصص بیشتری داره میاد و توجیه می کنه که چرا باید فلان کار انجام بشه

اصولا یکی باید مرتبط بین اعضا باشه

برای مثال امکان داره تو فیلم سازی یکی فیلم نامه بیاره بعد بازیگر هر جور دوست داشت بازی کنه؟
نه

100% یه کارگردان (یا به قول شما مدیر و کارمندی) باید باشه که کار نتیجه بده

تو فیلم و بازی موثر ترین چیز 

1- بازینامه یا فیلم نامه

2- اعضا یا بازیگران

3- سرگروه یا کارگردان

هست

به قول معروف البته این نظر منه :D

لینک به دیدگاه

تایید میشه

اینکه هر کی کار خودش رو به نحو احسنت انجام بده خوبه اما تو گروهی که شما میگین اگه تو یه مورد اختلاف به وجود بیاد کلا پروژه می خوابه 

در حالی که تو مدیریت یک نفر که تخصص بیشتری داره میاد و توجیه می کنه که چرا باید فلان کار انجام بشه

اصولا یکی باید مرتبط بین اعضا باشه

برای مثال امکان داره تو فیلم سازی یکی فیلم نامه بیاره بعد بازیگر هر جور دوست داشت بازی کنه؟

نه

100% یه کارگردان (یا به قول شما مدیر و کارمندی) باید باشه که کار نتیجه بده

تو فیلم و بازی موثر ترین چیز 

1- بازینامه یا فیلم نامه

2- اعضا یا بازیگران

3- سرگروه یا کارگردان

هست

به قول معروف البته این نظر منه :D

بله ولی خوب من در این مورد به شورا اعتقاد دارم! یعنی اول کار که همه سر کار توافق دارند اگرم مشکلی بود شورا میشه!راستش اونم نظر شخصیه منه چون یا خودم مدیرم یا مدیریت هیچ کسو قبول نمیکنم:دی
لینک به دیدگاه

راستش اونم نظر شخصیه منه چون

یا خودم مدیرم یا مدیریت هیچ کسو قبول نمیکنم:دی

البته این نظر شخصی 75 میلیون ایرانی هم هست :D

برا همینه که ایرانیا هیچ وقت تو کار گروهی موفق نمی شوند

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...