رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید رم کورس ایر Dominator Platinum با باس 1600

Recommended Posts

با سلام دوستان قصد خرید  آکبند رم از برند کورس ایر Dominator Platinum  ال ای دی دار رو دارم  اما بعد از مدت زیادی که گشتم و با توجه به بودجه ای که برای این منظور در نظر گرفتم موفق به پیدا کردن این مدل شدم با قیمت خیلی مناسب و 2 تا ماژول 8 گیگابایت  اما دنبال باس 2133 بودم که  رم های مورد نظری که پیدا کردم برای خرید باس 1600 هست و اگه بخوام  باس 2133 رو گیر بیارم  باید هزینه خیلی زیادی رو بکنم  که خارج از مبلغ در نظر گرفته شده برای رم هست . حالا از دوستان گرانقدر این مشاوره رو دارم که با باس 1600 دچار مشکل نمیشم توی بازی ها  ویا کارهای دیگه ؟  مین هم ASUS Maximus VII Hero LGA1150 Z97 و  سی پی یو هم  فعلا  i3  4150  هست  که قابلیت اور رو هم نداره . اما روی همین مین وسی پی یو  و یا در آینده که سی پی یو 4790k رو بگیرم  با این باس محدود نمی شم  ؟

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

میتونم بپرسم چرا دنبال این مدل هستید؟

این مدل بیشتر به درد اور کلاک میخوره، با هزینه کمتر میتونید رم مناسب تری تهیه کنید

البته اگر مقدور هست میزانی که میخواید هزینه کنید رو هم بفرمایید

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز

میتونم بپرسم چرا دنبال این مدل هستید؟

این مدل بیشتر به درد اور کلاک میخوره، با هزینه کمتر میتونید رم مناسب تری تهیه کنید

البته اگر مقدور هست میزانی که میخواید هزینه کنید رو هم بفرمایید

دوست عزیز به دلیل اینکه کیس هم از برند کورس ایر انتخاب کردم و موس کیبرد  و مسئله زیبایی که این رم ها داره  و ال ای دی بودنشون  وهمین قابلیت اوری که داره .  قیمتی که فروشنده میده هم  نزدیک به 700 هست .

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

دوست عزیز به دلیل اینکه کیس هم از برند کورس ایر انتخاب کردم و موس کیبرد  و مسئله زیبایی که این رم ها داره  و ال ای دی بودنشون  وهمین قابلیت اوری که داره .  قیمتی که فروشنده میده هم  نزدیک به 700 هست .

بسیار هم عالی،

لینک هم زحمت بکشید ممنون میشم

ولی خوب زیبایی به کنار، توی بازی زیاد تفاوتی نداره باس

به احتمال خوب هم اور بشن

مبارکتون باشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز  اگه لینک فروش رم ها رو منظورتون هست  این قیمت رو حضوری در فروشگاه گرفتم با توجه به خرید هایی که داشتم از اون جا .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز  اگه لینک فروش رم ها رو منظورتون هست  این قیمت رو حضوری در فروشگاه گرفتم با توجه به خرید هایی که داشتم از اون جا .

نه عزیز

خود رم منظورم بود، برای دیدن CL و تایمینگ ها

لینک به دیدگاه

نه عزیز

خود رم منظورم بود، برای دیدن CL و تایمینگ ها

خدمت شما   http://www.corsair.com/en/dominator-platinum-series-16gb-2-x-8gb-ddr3-dram-1600mhz-c7-memory-kit-cmd16gx3m2a1600c7

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

ممنون چطور بود راضی کننده هست ؟

والا سواد کوتاه ما میگه چیز خوبی باید باشه، تا 2400 میتونی راحت استیبلش کنی با تایمینگ های تنگ!

یه جستجو بکن گوگل

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...