رفتن به مطلب

مزایده فوری فروش رم کینکستون فیوری 4 گیگ باس 1866

unforgiven747
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

فروش یک عدد رم کینگستون فیوری 4 گیگ قرمز باس 1866 با تایمینگ 10

علت فروش : عدم سازگاری با مادربرد ایسوس Z97-C

استفاده نشده فقط درب پک باز شده و تست شده

گارانتی سریر

پرداخت هزینه پست با خریدار محترم

قیمت پایه : 136000 تومان

گام افزایشی : 2000 تومان

متشکرم

post-18932-0-28097200-1423468529_thumb.jpg

post-18932-0-76507200-1423468539_thumb.jpg

post-18932-0-30593100-1423468554_thumb.jpg

ویرایش شده توسط unforgiven747
لینک به دیدگاه

بایوس ریختی ببینی مشکل از بایوسه یا نه

بایوس رو هم آپدیت کردم .ظاهرا این نوع رم با چیپ z97 سازگار نیست . از روی ناچاری گذاشتم برا فروش .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بایوس رو هم آپدیت کردم .ظاهرا این نوع رم با چیپ z97 سازگار نیست . از روی ناچاری گذاشتم برا فروش .

داداش تو تاپیک قبلی عرض کردم از همین نوع رم 2 تا 4 گیگ واسه سیستم ادارمون بستیم (برد z97c asus) خوب ما بیرون دادیم اسمبل کردند گفتند که ایراد داره برد فرستادنش گارانتی حل شد

تو هم همینکارو بکن مگه بردت گارانتی نداره؟

ضمناً واسه فروش هم باید نام کاربریت با نام لیون و تاریخ امروز تو عکس رم باشه از قوانین هستش حتماً مدیران میان تذکر میدن

ویرایش شده توسط StarKilleR
لینک به دیدگاه

داداش تو تاپیک قبلی عرض کردم از همین نوع رم 2 تا 4 گیگ واسه سیستم ادارمون بستیم (برد z97c asus) خوب ما بیرون دادیم اسمبل کردند گفتند که ایراد داره برد فرستادنش گارانتی حل شد

تو هم همینکارو بکن مگه بردت گارانتی نداره؟

ضمناً واسه فروش هم باید نام کاربریت با نام لیون و تاریخ امروز تو عکس رم باشه از قوانین هستش حتماً مدیران میان تذکر میدن

دوست عزیز شاید مین بورد شما کلا ماژول رمش مشکل داشته چون رم های ژل و اپیسر بدون مشکل سیستم رو اوردن بالا . مین برد هم گارانتی سازگار ارقام داره و چند روز هست که گرفتم تا برج 6 سال 2017 گارانتی داره . میترسم بفرستم اونجا با ی رم دیگه بیاد بالا و بگن مشکلی نداره و فقط علافی و هزینش بمونه برام و نهایتش بگن چیپ مین بردها با بهضی از رم ها سازگار نیست . دقیقا چیزی بود که بهم گفتن وقتی به گارانتی سریر (مربوط به رم) تماس گرفتم و موضوع رو گفتم . گفتند رم سالمه و روی مین بردهای دیگه بالا میاد و مشکلی نداره . وقتی میتونیم براتون عوض کنیم که رم مشکل داشته باشه . (اینجا شو درست میگه بنده خدا) .

البته با بعضی از شرکت های کامپیوتری هم که صحبت کردم گفتند بارها پیش اومده رم با ی مینی سازگاری نداشته و با رم دیگه به خوبی بالا اومده .

البته به عنوان آخرین راه حل (فرستاندن مادربرد به گارانتی) بهش فکر میکنم .

عکس ها منطبق با قوانین فروم گذاشته شد .

متشکرم

ویرایش شده توسط unforgiven747
لینک به دیدگاه

ظاهرا یه بنده خدایی هم با همین مدل رم کینگستون باس 1866 با مادربرد ایسوس البته نه مدل مادربرد من, همین مشکل ناسازگاری رم رو داشته و آخرش مجبور شده رم هاشو با جناب رویال یکی از کاربران فروم تعویض کنه .

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=38390

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...