رفتن به مطلب

بهترین نرم افزار برای کاهش مصرف تونر پرینتر(لیزری)

MiladIT
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
بهترین نرم افزار موجود برای کاهش واقعی و صرفه جویی در مصرف تونر پرینتر لیزری چه نرم افزاری هست؟؟؟(در کنار فعالسازی economode پرینتر HP و کاهش density )

fineprint
greencloud
inksaver
adobe learnprint
.........

؟؟؟؟

ویرایش شده توسط MiladIT
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام دوستان

بهترین نرم افزار موجود برای کاهش واقعی و صرفه جویی در مصرف تونر پرینتر لیزری چه نرم افزاری هست؟؟؟(در کنار فعالسازی economode پرینتر HP و کاهش density )

fineprint

greencloud

inksaver

adobe learnprint

.........

؟؟؟؟

سلام دوست عزیز

فک کنم از خود نرم افزار پرینتر(یا تنظیمات پرینتر) بتونی تنظیمات رنگو کمو زیاد کنی,دردسر نرم افزار اضافی هم نداری

فک نمیکنم این نرم افزارا خیلی جالب باشن یا زیاد استفاده ای داشته باشن

البت من استفاده نکردم و بهتره دوستان کار کرده با این نرم افزارا هم وارد مشاوره بشن و نظر اونا رو هم ببینیم(در واقع پست من رو یه اپ بدون)

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

درود

برنامه Ink saver رو با جوهر افشان کار کردم به جرات میتونم بکم مصرف کارتریج رو از نصف کمتر هم میکنه

روی لیزری چون برام مهم نبود و قیمت پودر بسیار مقرون بصرفه هست تست نزدم

سلام دوست عزیز

فک کنم از خود نرم افزار پرینتر(یا تنظیمات پرینتر) بتونی تنظیمات رنگو کمو زیاد کنی,دردسر نرم افزار اضافی هم نداری

فک نمیکنم این نرم افزارا خیلی جالب باشن یا زیاد استفاده ای داشته باشن

البت من استفاده نکردم و بهتره دوستان کار کرده با این نرم افزارا هم وارد مشاوره بشن و نظر اونا رو هم ببینیم(در واقع پست من رو یه اپ بدون)

جسارت نباشه اوایل من هم اینطور فکر میکردم

تا از امکاناتی استفاده نکردیم بهتره نظری ندیم ممکنه بعضی از دوستان فکر اشتباه در مورد مطلبی که ممکنه بکنن و مسئولش ما باشیم

از نرم افزار پرینتر هم ممکنه ولی فقط یک درجه تغییر داره ولی برنامه ای که شخصا کار کردم از 10 تا 80٪ روی خروجی جوهر کنترل داشت و میشد به مقدار دلخواه رسید

لینک به دیدگاه

درود

برنامه Ink saver رو با جوهر افشان کار کردم به جرات میتونم بکم مصرف کارتریج رو از نصف کمتر هم میکنه

جسارت نباشه اوایل من هم اینطور فکر میکردم

تا از امکاناتی استفاده نکردیم بهتره نظری ندیم ممکنه بعضی از دوستان فکر اشتباه در مورد مطلبی که ممکنه بکنن و مسئولش ما باشیم

از نرم افزار پرینتر هم ممکنه ولی فقط یک درجه تغییر داره ولی برنامه ای که شخصا کار کردم از 10 تا 80٪ روی خروجی جوهر کنترل داشت و میشد به مقدار دلخواه رسید

درود دوست من

ایشون ملاکشون لیزری بود نه جوهر افشان

بهترین نرم افزار موجود برای کاهش واقعی و صرفه جویی در مصرف تونر پرینتر لیزری چه نرم افزاری هست

من هم پرینتر لیزری رنگی  سامسونگ CLP 315دارم(اچ پی 1102 یا 1035 سیاه سفید هم دوستان داشتن گاها باش کار کردم با تنظیماتشونم ور رفتم

فک نکنم برا لیزری کمتر  از اون کیفیت ,نرم افزار جالب باشه

مخصوصا که لیزری ها بعد از شارژ  کم رنگ میشن و افت کیفیت دارن(درامشون هم بعد از مدتی ضعیف میشه)

پس درسته با نرم افزارش کار نکردم و نمیکنم(چون برا لیزری اونم برای من نیاز نیست)ولی تجربه کار با لیزری رو زیاد دارم

و هم اینکه متن اخر منودقیق نخوندین !

این باعث شد یه با تجربه مثل شما وارد مشاوره بشه و قصد منم همین بود

البت شما هم خودتون تو لیزری ظاهرا تجربه نکردید

واز اون نرم افزار  استفاده نمیکنید!!حتی با اینکه نتیجه به اون خوبی شو تو جوهر افشان دیدید

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...