رفتن به مطلب

ریست شدن ویندوز و فریم پایین در بازی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

سیستم من m.b:Asus X99 pro & CPU:intel corei-7 5720k & VGA:Asus 780 strix ti هست اما در هنگام بازی call of duty adnaned warfare11 فریم من حدود 20 تا 30 فریم است و ناگهان سیستم سیستم ریست میشود و هنگامی که ویندوز در حال لود شدن است فن های

Vga ماکسیمم میشود و حتی در نرم ازار هایی که به گرافیک نیاز دارند مانند  Lumion سیستم خیلی ضعیف عمل میکند درایور ها نصب هستند متوجه مشکل نمی شوم.

ممنون میشم راهنمایی کنید.

لینک به دیدگاه

اره کارت منم بعضی وقتا این طوری میکنه البته فریم بازی نرمال هست. منم نتونستم مشکل این فن رو پیدا کنم

لینک به دیدگاه

سلام

منم ابن مشکل و دارم البته فقط تو اجرای کال جدید و تو بقیه ی بازیها مشکلی نیست

امکانش هست مشکل از بازی باشه؟

لینک به دیدگاه

کارت را اور کردی ؟ در کل میگم

پاوری که برای سیستم خریدی چی هست ؟

لینک به دیدگاه

شاید انتی ویروس  باعث بشه- اگه رو سیستمه برو فایلهایی که از ویندوز قرنطینه کرده برگردون سرجاشون

ویرایش شده توسط s_saeed2010
لینک به دیدگاه

اگه پاوری که داری از سری CX هست این پاورها کمی ضعیف هستن و توان اصلیش 600W یا کمتر هست شاید نمیتونه جوابگوی سیستمت باشه همه قطعاتی که داری مصرف بالایی دارن

تنظیمات بازی را مقداری بیار پایین چون کارت گرافیک بیش از حد داغ میشه و بعد از ریست شدن هم هنوز فنها در تلاش برای خنک کردن کارت هستن به همین دلیل با دور بالایی میچرخن

دوست عزیز درست سیستم خیلی شاخی جمع کردی ولی باز هم باید رعایت کنی و زیاد فشار نیاری تا عمر قطعات هم کم نشه این بازی COD AW هم چنگی به دل نمیزنه تا اخر بازی کنی از این که وقتت را صرفه این بازی کردی پشیمون میشی

Crysis 3 هنوز هم بهترین بازی هست اون را بازی کنی بهتره ;)

سیستمت مشکلی نداره خیالت راحت

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

مرسی عزیز من کار اصلیم نرم افزار های Max vray Ps Lumion هست متاسفانه فرصت بازی ندارم زیاد این بازی رو هم صرفا بخاطر این نصب کردم که قدرت سیستمم رو امتحان کنم فکر میکردم به خوبی و بی هیچ مشکلی پردازشش میکنه الان که اینطور نشده خیلی حالم گرفته شد.

لینک به دیدگاه

بله پاورم سری cx هست به نظرتون میتونه جوابگوی نیاز سیستمم باشه یا باید حتما عوضش کنم؟

لینک به دیدگاه

دوست گلم سیستمی که جمع کردی 100% توانش بیشتر از این هست که فکرش را میکنی ولی بازی که برای تستش انتخاب کردی به درد نمیخوره اگر میخوای تو بازی تستش کنی همون بازی که گفتم

COD AW باگهای زیادی داشت در کل بازی خوبی نبود COD Ghost اخرین بازی خوبی بود که دیدم

برای دیدن Maximum قدرت سیستمت باید Quad Channel فعال باشه و یه پاور خوب هم براش بخری بهتر هست

لینک به دیدگاه

اشتباه نکنم خنک کننده پردازنده هم توانش برای خنک کردن پردازنده کافی نیست میتونم بپرسم چه خنک کننده ای خریدی برای پردازنده ؟

لینک به دیدگاه

4 تا ماژول رم باید روی مادربرد نصب باشه که قدرتشون با هم جمع میشه و در هنگام خواندن و نوشتن و رد و بدل کردن اطلاعات سرعت سیستم 4 برابر میشه اگر Dual channel باشه 2 برابر

لینک به دیدگاه

راستی همراه مادر برد من یه کارت توسعه بود به نام hyper card که مثل اینکه سرعت SSD رو افزایش میده به نظرتون میتونه مشکلی ایجاد کنه؟ من فقط جا زدمش کابلی برای ارتباط با قسمتی نبود

لینک به دیدگاه

من چهار تا رم corsair boss 2666 نصب کردم که البته توی Bios مادربرد 2100 و خوردی نشون میده

لینک به دیدگاه

خنک کننده بنظر کافی هست پس فقط موند پاور یه بار سیستم را در حالت عادی با نرم افزار HW Monitoring Pro نگاه کن ببین دمای پردازنده و گرافیک چند درجه هست

پاورهای Corsair فقط سری RM و HX وات خروجی خوبی دارن همه بازاریها این موضوع را میدونن و اون اشخاصی که زیاد سیستم خریدن و فروختن منظورم مصرف کنندها هستن

لینک به دیدگاه

کارتی که میگی مشکلی ایجاد نمیکنه و برای افزودن SSD M2 هست رمهایی که خریدی خدای رم هستن داداش

از داخل Bios قسمت تنظیمات رمها وارد شو و با استفاده از XMP رمها را روی فرکانس 2666 Set کن و Save کن تا روی 2666 باشه

لینک به دیدگاه

دمای هر 2 مورد زیاد هست کیست تهویه هواش خوب نیست و اگر هم خوب هست یا در جایی گزاشتی که دورش بسته هست یا فنها در جهت اشتباهی کار میکنن یا اتاقت خیلی گرم هست

دمای پردازنده باید 28 تا 32 باشه گرافیک هم 29 تا 32

لینک به دیدگاه

به نظر شما مشکل پس فقط میتونه پاور باشه یا این که مثل رم که رو ماکسیمم تنظیم نیست از بخشی از قدرت cpu & vga هم ممکنه استفاده نشه چون درست تنظیم نیستن.

لینک به دیدگاه

M2

http://lioncomputer.ir/product/4504/AData+SP900+2280+256GB+M2+SSD/

پاور 850 بالاتر باشه و برند هم Antec........... Corsair RM or HX...................Enermax

لینک به دیدگاه

سیستمت SSD داره یا نه ؟ اگر نداره اون را هم باید بخری خیلی تاثیر داره در عملکرد سیستم

بله پاور ضعیف هست و مشکل درست میکنه بفروش مقداری هم پول بزار روی پولش و 850 به بالا بخر موقع خرید هم به Amper پاور در خروجی 12 ولتش توجه کن هر چه بیشتر بهتر Enermax هم اخرین گزینه باشه ولی پاورهای خیلی خوبی هستن

این که رمها روی Maximum ست نشده مشکلی ایجاد نمیکنه فقط از کل توانش استفاده نمیشه

وقت کردی یه عکسی هم بگیر بزار هم یه نگاهی به سیستمت بندازیم هم حالشو ببریم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...