رفتن به مطلب

با صد میلیون چی کار می کنید? مشاوره

coca cola
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

vaqti dolar beshe 4 toman shayad poolet bishtar beshe ama tavajoh kon arzeshe poolet kamtar mishe mitoni beri Turkye lebas biari va az iran gooshi bebari Turkye befrooshi man khodam chand mah to turkey boodam lebas hash vaqean mofte az  2 dolar shoro mishe va keifiate khaili khobi ham dare ama gooshi hay mobile mese iphone 5s hodod 2400 lire bood  va har ldolar ham 2 liere k vaqean to chand mah milyarder mishi

لینک به دیدگاه

• ارسال 67
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تو امریکا نمیشه همچین کاری کرد چون همه چی قانون دارع و مراحل مشخصی داره هرکار. ولی اینجا ایرانه. همونطور که خیلیا راحت بدبخت میشن خیلیا راحت پولدار میشن. دلار هم تو فکرم هست. توافق هسته یی نشه که نمیشه دلار می کشه بالا. همش رو دلار بگیرم حال میده بعد نوروز دلار بشه 4 تومان.ه

هسته که بازی و سریال ادامه داره 

نرخ تصویبی مجلس 200 تومن افزایش در نرخ دلار برای سال اینده هست 

ولی با توجه به قرض از بانک مرکزی و چاپ پول توست دولت برای رفع 

کسری دلار تا 4500 تومن هم میکشه بالا 

مملکت گل و بلبل همه چی ارومه من چقدر بدبختم 

لینک به دیدگاه

سرمایه گذاری برا یه زندگیه سالم همراه با خانواده 

لینک به دیدگاه

من خودم قضیه بالا بودن قیمت گوشی رو خبر دارم در ترکیه. گوشی هایی که قاچاق برن ترکیه فقط یک ماه کار می کنن. کد فعال سازی لازمه که دولت میده.تو اگه بیشتر از یک ماه توی ترکیه مونده باشی و گوشیت مال ایران باشه سیم کارت می سوزه.

لینک به دیدگاه

Dfnxjxnx

ویرایش شده توسط coca cola
لینک به دیدگاه

من خودم قضیه بالا بودن قیمت گوشی رو خبر دارم در ترکیه. گوشی هایی که قاچاق برن ترکیه فقط یک ماه کار می کنن. کد فعال سازی لازمه که دولت میده.تو اگه بیشتر از یک ماه توی ترکیه مونده باشی و گوشیت مال ایران باشه سیم کارت می سوزه.

hazine fal sazi gooshi hodod 30 lire khodet ham mitoni bara goshi hay android rahat bedoon hazine anjam bedi

لینک به دیدگاه

زودتر گوشیتو درست کن حرفام زیاده باهات

لینک به دیدگاه

داداش سلام  به نظر بنده اول اینکه شما خودت شاغلی یا بیکار دوم اگه در کل زندگتیون مشکل مالی نداری بذار تو حساب بانک مثل مسکن  27%سود سالایانه بگیر و اگر اوضاع مالی متوسط داری  با اون پول وام بگیر که دوبرابر شده  بزن تو بازار یه مغازه باز کن  تو هر کاری که ماهر هستی جنس بیار فروش کن اینجوری هم پول خودتو داری هم سودشو گرفتی هم از بیکاری در میای هو میتونی دست 1 یا 2 نفر هم پیش خودت بند کنی  البته بانک های دیگه مثل رسالت  وام میدن 2% فقط باید پولت 1 یا 2 ماه بخوابه به همون میزان وام میدن بهت البته با چند نفر که مورد اطمینان و قابل اعتماد و کار بلد هستن به پدر یا دوست یا فامیل مشورت کنید خوبه  @};-

لینک به دیدگاه

Dbddbbcc

ویرایش شده توسط coca cola
لینک به دیدگاه

پدر فوت کرده.دوستان خوردند و رفتند. البته نه تو کار. فامیل هم گور بباشون

نگفتی هم شهری هستی :)

من گرگانم

لینک به دیدگاه

بازی سازی شاید علاقت باشه. ولی تو ایران کسی برای بازی پول نمیده. خودم با این قضایا در ارتباط بودم. تیم گونای . ولی حرفت که باید روی تخصص سرمایه بذاری درسته

جاش بیوفته میدن

طرف واسه اکانت گارنا 500 هزار پول داد

یا واسه اکانت کلش اف کلنز 2 میلیون

اینایی که فارکرای میگیرن 20 هزار تومان هم هست

خود شما اگه شبگرد یا ... رو بدن 2500 تومان نمی خرید خدایی؟

لینک به دیدگاه

اگه من موقیت شما رو داشتم میزدم تو کار فست فوود

4-5 تا ایده بکر واسه تهیه وسرو پیدا کنی برندت سر زبونا میوفته که اون هم کار سختی نیست.هرجای شهرو نیگا میکنی یه فلافلی پیدا میشه مخصوصا طی سال گذشته مثل قارچ سبز شدن!!

بچه جان همه دوست دارن پولشونو چهار پنج برابر کنن اما تعداد محدودی موفق میشن ! چرا ؟ چون برنامه میخواد همین طور الکی که نیست که تو امریکا طرف نمیتونه از این کارا کنه اینجا که ایرانه
من چند تا ایده دارم ولی نیازمند چند ادم با تجربه و متخصص
برای شما باید بگم بقیه کاربرا درست میگن با ۱۰۰ تا نمیشه ولی شما اگر ۵ ۶ نفر دیگه بتونن باهات مشاکرت کنن پیدا کنی میتونی یک کارایی کنی
مثلا با توجه به اینده شهر ما قرار منطقه ازاد بشه یعنی شرکت بازرگانی خوب میچرخه میشه شروع به واردات کرد البته باید دیگر شرایطش رو هم داشت ...
یا ممثلا اقا معین گفت تهران مردم عادت به غذای اماده دارن یعنی تهیه غذا شانس خوبی دارن و خیلی کارای دیگه تو این کشور جای خایشون حس میشه

اتفاقا توی ایران خیلی راحتتر میشه پول دراورد . یه کشور وقتی در حال توسعه باشه فرصت های شغلی خیلی زیادی فراهم میشه

امریکا خیلی وقت پیش پیشرفت خودشو کرده برادر 

لینک به دیدگاه

جاش بیوفته میدن

طرف واسه اکانت گارنا 500 هزار پول داد

یا واسه اکانت کلش اف کلنز 2 میلیون

فارکرای بیست هزارتومانی قیمتش فقط سود فروش و رایتشه

اینایی که فارکرای میگیرن 20 هزار تومان هم هست

خود شما اگه شبگرد یا ... رو بدن 2500 تومان نمی خرید خدایی؟

لینک به دیدگاه

عزیز خدا بیامرزه پدرتون رو  :(  :mellow:  قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم

ولی تو دوره زمونه پول به اسونی به دست نمی اد  قدر این پول بدونید و بی گدار به اب نزنید  تو اسپم قبلی توضیح دادم به اون چیزی که علاقه دارین دنبالش برین  پول رو هم بخوابونید تو بانک هم سودشو میگیرید هم میتونید از روش وام بگیرید یا اگه میتونید گریم خودتون رو از اب بیرون بکشید و اهل بازار هستین تو خرید و فروش کالا برید خیلی خوبه  نمونش موبایل فروشی اگه بتونی و یه خورده سرزبون دار باشی وچند تا از مشکلات رایج گوشی هارو بلد باشی  ظرف 1 یا 2 سال کسی بگیرید نیست فقط باید یه مغازه تو قلب شهر یا جایی که پر رفت امد اجاره کنید اگه واقعا کاری باشید خدا خودش روزی رسونه 

ویرایش شده توسط W/!\NTED
لینک به دیدگاه

کاملا با جناب HEXموافقم

توضیحات کاملی دادن

منم موافقم. hex عزیز یک تایپیک اگه امکانش هست و مدیران و دوستان راضی بودن با مدیریت خودت بزن معلومات و دانشش رو هم داری :clapping:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز راهنمایی کردن به این صورت خیلی سخته

شما باید شرایط محیطی شهرتون رو ببینید که چه کاری خوب جواب میده

بعدشم باید خودتون یک حرفه بلد باشی

یا بلکه یک مغازه رهن کنی که مجبور نباشی کرایه بدی و فعلا یک پوشاک فروشی بزن که اگر نگرفت پول زیادی از دست ندی

و اگر دور و بر شهر زمین ارزون هست یکی بگیر بخوابون تو اب نمک برای اینده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بنظر من اگه زمین داری با این پول شروع کن به ساخت و ساز خونه ... بعد اجاره بده هم اصل پولت که خونه و زمینه باقی هست هم دارمد داری، البته تو تهران فکر نکنم این مقدار کافی باشه برای اینکار تو شهرستان بهتر میشه عملی کرد...  ^_^

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

ما یه استاد داشتیم،اقتصاد مهندسی بهمون درس میداد،جلسه اول اومد و گفت بچه ها اگه شما 100 میلیون پول داشتید چی کار میکردید؟این مقدار یه مثال بود  تو حالت کلی میگفت که مواظب باشید سرمایه تون رو یه جایی سرمایه گذاری نکنید که سرمایتون قفل بشه(مخصوصا اگه پولتون وام یا قرضه) بهتره اون رو سه قسمت کنید یه قسمت یه جای مطمئن مثل زمین،یه قسمت دیگه هم چیزی که بشه سریع پولش کرد مثل طلا وارز و قسمت سوم ام باهاش کارکنید.(ظاهرا وضع مالیش توپ بود و یه تاکید خاصی روی زمین ها ی روستایی و...داشت.فی المثل آشناهام تو نجف آباد اصفهان کارساختمونی میکنه تویه باغ،صاحب باغ رو(اگه اشتباه نکنم)150تا خریده بود حدود 150تا دیگم رو خرج کرده بود قبل اینکه کارش تموم شه یه مشتری داشت 800).

به نظرم من بهتره یه مقدار از پولتو خرج این کنی که یه مهارتی یاد بگیری پول میره اما یه مهارت خوب میتونه پول ساز باشه

ویرایش شده توسط war111
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...