رفتن به مطلب

تاپیک پرسش و پاسخ در مورد بازی آنلاین Clash Of Clans

M1K41L
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام خدمت دوستان عزیز

برای خودم بارها سوال پیش آمده که در این بازی چطور پیشرفت کنم ، چطور حمله کنم ، چه نیروهای ارتقا بدم ، چه اسپل هایی ارتقا بدیم و... 

این تاپیک ایجاد میکنم تا در مورد ترفندهاو راهکارهای مختلف  این بازی بحث و گفتگو کنیم .

شاید یک Clan به نام lion computer هم بزنیم  @};- 

post-7865-0-49368300-1423468870_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• ارسال 185
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

• کاربر ویژه

درود

والا حرف زیاد میشه زد اما به اعتقاد بنده گوبلین آپ کنید اما هوگ و دراگون و هیلر آپ نکنیددددددد اصلا فکر کن نیستن... اسپل هم هیل و ریج رو آپ کنید در اولویت... بعد بالن آپ کنید اگه تازه بازی می کنید سریعا به شش برسونید... بعد درکنارش اروم اروم به آپ گولم و ویزارد بپردازید... حتما به آپ کینگ و کویین اهمیت بدهید و سریعا به لول ده رساندن انها اقدام کنید... به آپ جاینت ارچر بربر و والبریکر هم بطور مساوی و هماهنگ اقدام کنید و سریعا تا پنج برسانید... خب دیگه معلوم شد چیا باس آپ کرد چیا نباس آپ کرد... اگه اینهایی که گفتم رو همه رو پنج یا شش کردین پس به آپ پکا تا پنج اقدام کنید باشد که قویترین نیروهاست برای وار... البته در این هنگام شما باید کینگ و کویین بالای پانزده داشته باشید...  :D

تاون هال رو همیشه بیرون نگه دارید، و اول بازی سریعا خود را به لیگهای بالا برسانید تا از جمی که جایزه میده بتوانید سریعا کارگر های خود را زیاد کنید...! به دیوار اهمیت بدین چون اونی که دیوارش قویه تره اما دفاعش ضعیفه از کسی که دیوارش ضیعفه ولی دفاعش قویتره ، پیروزتره در نتیجه جلوتر و پیشرفت بهتر و راحتتری در پیش داره ...!  ^_^

سوالی بود باز در خدمتم...  :-?

راستی همیشه سعی کنید اول کسل طرفو بکشید بیرون و منهدم کنید... متاسفانه خیلی ها به این نکته دقت نمی کنند !!!

.............

جم مورد نیاز بازی  باید از انجام ماموریت های درخواست شده توسط اون خانومه کنار صفحه و قطع درختان و صندوق جم که گاهی میده بدست بیارید.

یکی از راحت ترین کارها برای اونایی که بازی رو شروع کردن این هست که تند تند تاون های بیرون بیس حریف رو بزنند  تا کاپ خودشون رو به لیگ کریستال(بنفش) و یا حتی با کمی تلاش و پشتکار به لیگ مستر (مشکی) برسونند تا جم موردنیاز خود را برای کارگر سوم ویا چهارم جور کنند... از دیگر موارد انهایی که تازه به تاون 9 یا 10 رسیدن برای زیبایی کار ساختمان های جدید را بیرون از تشکیلات خود میسازند، در این حالت شما با کمی سرچ و پشتکار می توانید موارد قابل ملاحظه ای اینفرنو تاور و ایکس بوتازه تاسیس در خارج از بیس ها پیدا کنید و جم مرحله اول این ماموریت ها رو دریافت کنید... توصیه میشود در حین زدن تاون حال به زدن بیلدر های اطراف(ساختمان کارگر ها) نیز مشغول باشید تا با به حد نصاب رساندن میزان زدن بیلدر و تاون حال و بردن مولتی پلیر بازی جم های حاصله از این ماموریت ها را نیز سریعتر دریافت کنید... 

برای افرادی که به دارک اکسیر نیاز مبرم دارن شدیدا توصیه میشو به لیگ های کریستال رفته و با زدن تاون های بیرون از مپ سریعا به جمع اوری دارک ادغام کنند و اگر نیازتان خیلی هست می توانید با زدن اسپل برق بر مخازن بزرگان و پیشکسوتان این بازی که همیشه خدا مخازنشان بیش از 3000 دارک را برای غارت دارد یک خالی به خودتان بدهید(البته درحالتی که توانایی غارت و جمع اوری دارک ندارید توصیه میشود وگرنه بنظر من بصرفه نیست اینهمه اکسیر خرج کنید با همون تاون زدن در لیگ کریستال به بالا و کمی صبر و تحمل دارک مورد نظرتان جمع اوری میشود) !

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام آقا نیما ، شما که تجربتون نسبت به من بیشتر هست بفرمایید که با این وضعیتم چطور میتونم این وار رو برنده بشم 

post-7865-0-84217600-1423507992_thumb.jpg

مپ دشمن :

post-7865-0-29327400-1423504408_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Black Flag
لینک به دیدگاه

تاپیک خوبیه ای کاش اسمشو یجوری میزاشتی که بچه ها میتونستن عکس اکانتشونو هم بزارن تو این تاپیک

لینک به دیدگاه

با حرفتون کاملا مخالفم

اگه بدونيد چطوري درگ و تو مپ بنداريد فوق العاده است.

من با همين درگ سخت ترين مپ ها رو سه ستاره کردم تو وار.

مخصوصا با اسپل ريج.اولين اسپلي که ماکس کردم ريج بود.

در مورد هوگ هم همينطور.هوگ پنج ميتونه مپ و نابود کنه.بازم به شرطي که خوب انداخته بشه.

يه نکته اي که تو بازي هست اينه که تا مپتون تو تاوني که هستيد فول اپديت نشيد تاون و اپ نکنيد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تاپیک خوبیه ای کاش اسمشو یجوری میزاشتی که بچه ها میتونستن عکس اکانتشونو هم بزارن تو این تاپیک

سلام عزیز. 

مانعی برای اینکار نیست ، ولی عنوان تاپیک یک چیز دیگست .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با حرفتون کاملا مخالفم

اگه بدونيد چطوري درگ و تو مپ بنداريد فوق العاده است.

من با همين درگ سخت ترين مپ ها رو سه ستاره کردم تو وار.

مخصوصا با اسپل ريج.اولين اسپلي که ماکس کردم ريج بود.

در مورد هوگ هم همينطور.هوگ پنج ميتونه مپ و نابود کنه.بازم به شرطي که خوب انداخته بشه.

يه نکته اي که تو بازي هست اينه که تا مپتون تو تاوني که هستيد فول اپديت نشيد تاون و اپ نکنيد

درود

من کاملا با شما مخالفم...

یعنی شما مپ تاون 9، 10 هم نه ها 9، تاحالا سه زدید با دراگون، البته مپ داریم تا مپ...؟؟؟ (ضعیف کشی نه ها !!!)  :-?

هوگ عمرا بتونید اگه مپ طرف در دو سمت دوتا دوتا جاینت بمب گذاشته باشه حتی در بعضی موارد برنده بشوید تازه هوگ اگه پنج باشه اگه نباشه که راحتتر له میشین...  :-?

(من خودم یزمانی همه رو با هوگ صاف می کردم حتی تاون 10 ضعیف رو، الان دیگه این امکان نیست مگر اینکه مپش خیلی افتضاح چیده باشه طرف)

راستی با لولی که احتمالا الان شما دارید تو وار باید تاون نه ماکس یا تاون ده رو بزنید و ضعیف تر زدین فکر نکنم جالب باشه ... خب منم با این لول کینگ و کویینم و ارچر بربر  میبرم تاون هشتو صاف می کنم... من رو اصول اینکه طرف بخواد یکی مثل خودشو بزنه و تو وار بتونه روبرویی رو بزنه گفتم نه چهار پنج تا پایینی خودشو...  ^_^

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام آقا نیما ، شما که تجربتون نسبت به من بیشتر هست بفرمایید که با این وضعیتم چطور میتونم این وار رو برنده بشم 

attachicon.gif1.jpg

مپ دشمن :

attachicon.gif2.jpg

درود خدمت دوست عزیزم

شما بفرمایید کسلت چندتا جا میگیره و ظرفیت نیروهات چندتاست...  :D (لطفا ویرایش کن همون پستتو تا پست زیاد نشه)

با اینحال پیشنهاد بنده دو عدد گولم ، والبریکر با اندازه مثلا 10 تا، بعد بقیش ویزارد .... اگه کسلت 30تاست گولم بگیر اگه نه جاینت شش اگه بود هفت بگیری بهتره ببر...!

حمله هم ردیفی از سمت ضلع سمت چپ  دو گولم رو میفرستی با فاصله بعد چندتا ویز کینگ والبریکر دو گوشه بالا پایین رو میزنی با والبریکری میری داخل جاینت هارو بالا خالی کنی سمت گولم سمت کویین، اسپل هم دوتا هل دوتا ریج، اگه کمتر داری از هیل کم کن... راستی نیرو برای خالی کردن کسل لازم داری... بعد با چندتا ارچر میکشیشون یگوشه گولم رو میندازی تا میرن برن سمت گولم چندتا ویز پشتش میزاری همرو میزنن... یخورده باید فرز باشی و تجربه داشته باشی... اینجوری می تونی دو ستاره بزنیش...

اگه نه با همون دراگون و سه تا ریج و یدونه هل می تونی بزنی... چون می دونم دراگون زیاد اتک دادی... برا دراگون زدنی هم اول دوتا هر دو گوشه میندازی بقیشو ردیف می چینی دوتا ریج اول میندازی دراگونایی که دارن با دفاع  طرف مقابله می کنند رو یدونه هل میندازی روشون ریج اخرم میزاری میندازی وسط یا جایی که بنظرت مناسبتر رسید وسط اتک... کینگتم با این لولش فکر نکنم بدردت بخوره عملا اما میتونی بعد خالی کردی درگای گوشه ی پایین کینگتم بندازی سمت راستشون که به اون سمت دراگونات متمایل نشن ... ایراش ضعیفه اما ایکس بوهاش هوایین... اگه کسلت جا داشته باشه یدونه لاوا ببر اول بندازی از وسط اگه نه بالن شش بگیر ببر از وسط سمت پایین راست بنداز برن سراغ کنون ...    :-?

بیا اینم عکس راحت تر هست بنظر :

post-2742-0-01949500-1423514629_thumb.jpg post-2742-0-81074000-1423514650_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا نیما بنده در تاون هال 8 هستم آرچر کویین ندارم ،بنظرتوم میشه فول دراگ حمله کنم یا فول هوگ ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا نیما بنده در تاون هال 8 هستم آرچر کویین ندارم ،بنظرتوم میشه فول دراگ حمله کنم یا فول هوگ ؟

طبق توضیحاتی که دادم فول دراگ بزنی بهتره با توجه به لول دیگر نیروهات...  ^_^

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

طبق توضیحاتی که دادم فول دراگ بزنی بهتره با توجه به لول دیگر نیروهات...  ^_^

سلام 

فول دراگ رفتم و 2ستاره گرفتم 

3 اسپل بنفش

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان.

بهترین ساعت برای جمع کردن و بدست آوردن کاپ ، چه موقعی هست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان.

بعد از نماز صبح 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بعد از نماز صبح

آقا اول نماز رو بخونم بعد بیام یا فرقی نداره؟

خخخخخخ(شوخی)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان.

شما هر وقت عشقت کشید می تونی براحتی با تاون زدن بری بالا حتی تا لیگ مستر و اگه صبرت زیاد باشه حتی تا چمپیون...  :D

(البته از مستر به بعد داشتن کینگ و کویین خیلی کمک می کنه)

لینک به دیدگاه

درود

من کمک کنین ببینم چی تو آپگرید اولویت قرار بدم

دارگون 2روز دیگه لول3 میشه 

5تا کارگر دارم

یکم راهنمای کنین 

post-7278-0-19597100-1423742827_thumb.jpg

post-7278-0-76469600-1423742839_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

من فقط آپدیت کردن سه چیز رو پیشنهاد میکنم:

1- مورتار (Mortar)

2- ویزارد تاور (Wizard Tower)

3- Air Defense

شما اگر این سه چیزت آپدیت باشه دیگه هیچ غمی تو دفاع نداری.

ویرایش شده توسط Marvelium
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

همونجور که دوستمون گفت اگه اون سه تارو به شش برسونید بیستون براحتی صاف نخواهد شد... از ارچر تاورهاتون هم غافل نشید...

از نیروها هم سعی کنید بعد از دراگون اوا ریج بعد هیل آپ کنید تا پنج بیارید بالا تا بتونید از دراگونی که آپ شده استفاده لازم رو ببرید، البته از ارچر و جاینت هم غافل نشید آپ کنید به 5...  ^_^

لینک به دیدگاه

تشکر از راهنمایتون 

با دفاع پس تو الویت آپ قرار میدن مخصوصا زد هوایی ویزارد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تشکر از راهنمایتون 

با دفاع پس تو الویت آپ قرار میدن مخصوصا زد هوایی ویزارد

سلام قادر جان ، 

بین نیروهات ویزارد ، دراگون و آرچر آپ کن 

لینک به دیدگاه

سلام دادا

دراگون لول3 میشه 2روز تمام میشه واسه وار لول3 کردم

ویزارد خیلی کم استفاده میکنم زیاد علاقه ندارم :D

بعد این آرچر لول5 میدم

والا این دیوار مارو برشکست کردیم اونقداتک میزنم الان اتک545رسید   :D

ویرایش شده توسط EVGA-OC
لینک به دیدگاه

سلام

ببخشید جم خریدید پس؟'

خیلی خوب دیوار آپ کردید

تاون رو هم خیلی زود بالا بردی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام دوستان من سوال خیلی دارم

ولی الان ای سوال پیش اومده

که چرا وقتی یه تیکه دارم روی کلن کار میکنم و وقتی بیشتر از چهار ساعت آنلاین هستم بازی اخطار میده و دیگه بالا نمیاد

بعد حدود یه ربع وقتی اتک زدن و کاپ و منابع رو بردن بازی اجازه میده دوباره شروع کنم

جالبش اینجاست که تا از بازی می اندزه بیرون یه اتک سنگین بهم میخوره و پودرم میکنه :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام دوستان من سوال خیلی دارم

ولی الان ای سوال پیش اومده

که چرا وقتی یه تیکه دارم روی کلن کار میکنم و وقتی بیشتر از چهار ساعت آنلاین هستم بازی اخطار میده و دیگه بالا نمیاد

بعد حدود یه ربع وقتی اتک زدن و کاپ و منابع رو بردن بازی اجازه میده دوباره شروع کنم

جالبش اینجاست که تا از بازی می اندزه بیرون یه اتک سنگین بهم میخوره و پودرم میکنه :(

درود

متاسفانه بازی انلاین یک قانون داره اونم این هست که بیش از یک حدی حق انلاین بودن نداری... چون اگه نباشه بعضی ها میان چند نفره وقت میزارن همیشه انلاین می مونن، که با اینکار کاپ کسی از دست نمیده و ارزش کاپ از بین میره در بازی در کاپ های بالا و باعث میشه خیلی ها دست به اینکار بزنن و اینجوری کلا بازی از بین میره...  ^_^

لینک به دیدگاه

این قانون داره کلش اصلا خوشم نماید

میگه روستا نیاز به استراحت داره وقت طولانی مدت انلاین هست

خیلی مسخره هست من همین الان اینطوری شدم با 12تا دراگون لول4 زدن + یه دارگون لول3 از کلنش در آورد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...