رفتن به مطلب

دانلود و بررسی جدیدترین پیش‌نمایش ویندوز 10

S.H.I.E.L.D
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت لیونی‌های باحال

طی جدیدترین کنفرانس کمپانی مایکروسافت که در 1 بهمن ماه سال جاری برگزار گردید، جدیدترین نسخه پیش‌نمایش ویندوز 10، یعنی Windows 10 Technical Preview Build 9926 منتشر گردید. بسیاری از منتقدان این کتفرانس را یکی از برترین و تاثیرگذارترین کنفرانس‌های چند دهه اخیر میدانند. بنایراین اگر کنفرانس را ندیدید، میتوانید از لینک‌های زیر کمک بگیرید تا با ویژگی‌های ویندوز 10 آشنا شوید.

فیلم لینک زیر، کلیپی کوتاه از کنفرانس مایکروسافت به مدت 8 دقیقه است.

لینک

اگر هم لینک بالا شما را راضی نمیکند میتوانید وبلاگ نویسی کامل کنفرانس را از لینک زیر که متعلق به سایت زومیت است بخوانید.

لینک

لینک زیر هم بررسی ویندوز 10 است که باز هم متعلق به سایت زومیت است.

لینک

خب جالا میتوانید از دو لینک زیر، جدیدترین پیش‌نمایش ویندوز 10 را دریافت کنید.

دانلود پیش‌نمایش ویندوز 10 به شماره ساخت 9926-32 بیتی

دانلود پیش‌نمایش ویندوز 10 به شماره ساخت 9926-64 بیتی

درهنگام نصب هم برای فعالسازی از کد زیرر استفاده نمایید:

NKJFK-GPHP7-G8C3J-P6JXR-HQRJR

نظر فراموش نشود! کسانی که از این پیش نمایش استفاده کرده‌اند حتما اینجا نظر خودشون رو بگن.

ویرایش شده توسط Marvelium
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

کنفرانس مایکروسافت رو کامل قبلا دیدم خیلی خوب بودش واقعا دمشون گرم، این ویندوزشون هم خیلی خوبه و چیزای خوبی داره، مخصوصا کورتانا که خیلی برای ادامای تنبلی مثل من کاربردیه... نمی دونید چه زجریه بخوای دستت و دراز کنی با موس کار کنی و قتی دراز کشیدی فیلم و سریال می بینی در اون لحظه گاه شده با پا کار میکنی واقعا خدا خیرشون بده... :laughing: راستی اضافه شده کار میکنه این کورتانا بریزم ویندوز جدیدرو ببینم چند مرده حلاجه ، اگه کسی کار کرده بیاد بگه ممنون...   :D

ویرایش شده توسط Nima Mazrouie
لینک به دیدگاه

من کرتانا رو روی موبایلم دارم :) به واقع عالی کار میکنه ولی باید سیستم دست رسی به اینترنت برقرار باشه

لینک به دیدگاه

اوه راستی اینو یادم نبود! تمام ویندوزفونی‌ها و کسانی که تبلت ویندوزی دارند حتما حتما نظر بدهند. آپدیت ویندوز 10 هم تا چند روز دیگه منتشر خواهد شد. به احتمال جمعه یا شنبه.

ویرایش شده توسط Marvelium
لینک به دیدگاه

من ویندوز فونی هستم

ویندوز ۱۰ عالیه چون dx12 را ساپورت می کنه

لینک به دیدگاه

من از این خوشحالم که گفتن از این نسخه میشه خیلی راحت برنامه رو مولتی پلتفرم برای همه چیز ساخت

اینطوری بسیاری از برنامه هایی که دوسک دارم رو برای ویندوز فونم میگیرم!

لینک به دیدگاه

من هم خودم به دلیل اضافه شدن امکانات شبکه، مهم‌تر شدن برنامه‌های وابسته به Cloud و محیط گرافیکی و زیباتر نسبت به نسخه‌های پیشین بسیار ویندوز 10 رو دوست دارم. همچنین امکان مولتی پلتفرم ساختن اپلیکیشن‌ها هم بسیار در توسعه موثر خواهد بود. البته کورتانا داشت یادم میرفت. کورتانا بی‌نظیره!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...