رفتن به مطلب

شك در مورد خريد پاور گرين ...

Recommended Posts

با سلام خدمت شما دوستان عزيز

قصد خريد يك پاور ٧٠٠ وات بي صدا دارم ...

پاورهايي كه مد نظر خودم هستند يا گرون هستند يا اينكه پر سر و صدا هستند و يا اينكه گارانتي معتبري ندارند...

Hx 850i كه خيلي گرونه

Supernova 750g2 كه هم گرونه و هم گارانتي معتبري نداره

Supernova 750b2 قيمتش مناسبه ولي گارانتي معتبري نداره و كم صدا هم نيست ظاهرا

ولي از اونجايي كه هيچ بررسي تخصصي و مستقلي در مورد پاور هاي گرين وجود نداره بسيار در مورد خريدش شك دارم ...

لطفا من رو در مورد پاور gp700a-hp و gp750-oc گرين راهنمايي كنيد ...

كسي هست اين پاور داشته باشه ؟!

آيا بي صدا هستش ؟!

امكانش هست كه يك فيلم كوتاه در زماني كه از حداكثر توانش استفاده مي كنيد بگيريد و در اينجا قرار بديد ؟!

بسيار ممنون ميشم اگر كسي كمكم كنه ...

ویرایش شده توسط mohammad ali
لینک به دیدگاه

از سری کورسیر بردار یا صبر کن سری جدید گرین بیاد که هم گارانتی خوبی داره وهم اینطور که از شواهد پیداست قیمت خوب وکیفیت خوب 

لینک به دیدگاه

سلام

سری Thermaltake خوبن

اگه حداکثر بودجه رو بفرمایید دوستان بهتر راهنمایی می کنند 

لینک به دیدگاه

سلام

سری Thermaltake خوبن

اگه حداکثر بودجه رو بفرمایید دوستان بهتر راهنمایی می کنند

ممنون كه پاسخ داديد

از ٤٠٠ بيشتر نميخوام واسه پاور بدم ... !

لینک به دیدگاه

از سری کورسیر بردار یا صبر کن سری جدید گرین بیاد که هم گارانتی خوبی داره وهم اینطور که از شواهد پیداست قیمت خوب وکیفیت خوب

ممنون كه پاسخ دادين

خيلي دوست دارم كورسير بردارم ولي مدل هاي خوبش كه ax و hx هستن نسبتا گرونن ... !

سري جديد گرين چه مدل هايي هستند و چه زماني ميرسند ؟!

لینک به دیدگاه

دقیقا نمی دونم کی میرسن ولی میدونم که ارزش صبر کردن رو دارن 

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=39060

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

دوست گرامی من 750 OC دارم موردی ندارم باهاش و صدایی ازش نشنیدم تا حالا

اگه هم موردی پیش بیاد براش با خیال راحت میبرم گرین یکاری بالاخره برام میکنه (یا تعویض یا تعمیر)

در مورد اون سه مدل که گفتید بسیار گرون هستن و همچنین گارانتی درست درمون هم ندارن ، بهتر هست اصلاً بهشون فکر هم نکنید با توجه به بودجه کم تون

در آخر بهترین چیزی که فکر میکنم میتونید بگیرید همین گزینه gp700a-hp هست

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من قبلاً گرین 430 داشتم کلا بی صدا بود و از وقتی که گرین 600 hp گرفتم بعضی وقتا صدای هلیکوپتر میده !!!

نمیدونم احتمالا مال من اینجوری دراومده 

کسی راه حلی براش داره؟

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست گرامی من 750 OC دارم موردی ندارم باهاش و صدایی ازش نشنیدم تا حالا

اگه هم موردی پیش بیاد براش با خیال راحت میبرم گرین یکاری بالاخره برام میکنه (یا تعویض یا تعمیر)

در مورد اون سه مدل که گفتید بسیار گرون هستن و همچنین گارانتی درست درمون هم ندارن ، بهتر هست اصلاً بهشون فکر هم نکنید با توجه به بودجه کم تون

در آخر بهترین چیزی که فکر میکنم میتونید بگیرید همین گزینه gp700a-hp هست

موفق باشید

كاملا" موافقم.

لینک به دیدگاه

از همه ي دوستان ممنونم كه پاسخ دادند ...

ولي هنوز در مورد خريدش شك دارم ...

بايد ببينم كسايي كه يه مدل خاص رو داشتن در موردش چي ميگن ...

كسي هست كه gp700a-hp داشته باشه ؟!

نميتونم پاور هاي گرين چرا اينطوريه ؟!! هركسي يه چيزي در موردشون ميگه !! يكي ميگه صداي هلكوپتر ميده ... يكي ميگه بي صداست !

ویرایش شده توسط mohammad ali
لینک به دیدگاه

از همه ي دوستان ممنونم كه پاسخ دادند ...

ولي هنوز در مورد خريدش شك دارم ...

بايد ببينم كسايي كه يه مدل خاص رو داشتن در موردش چي ميگن ...

كسي هست كه gp700a-hp داشته باشه ؟!

نميتونم پاور هاي گرين چرا اينطوريه ؟!! هركسي يه چيزي در موردشون ميگه !! يكي ميگه صداي هلكوپتر ميده ... يكي ميگه بي صداست !

گرين هم مانند هر برند ديگرى انواع پاور ها رو داره، همه ى پاور هاى يك برند كه خوب نيستن.

سرى HP ساخت شركت High Power هست و جزو پاور هاى خوب گرين به حساب مياد.

البته با توجه به بودجه اى كه داريد پيشنهاد داديم، وگرنه 200 تومن روى بودجه بگذاريد، مدلهاى ديگرى هم ميتوان پيشنهاد داد.

لینک به دیدگاه

من قبلاً گرین 430 داشتم کلا بی صدا بود و از وقتی که گرین 600 hp گرفتم بعضی وقتا صدای هلیکوپتر میده !!!

نمیدونم احتمالا مال من اینجوری دراومده 

کسی راه حلی براش داره؟

من ۶۸۵ دارم. اینجوری شد فرستادم شرکت گرین درستش کردنو برام پس فرستادن ولایتمون. سری اچ‌پی که کلا کیفیت و کارکردش خیلی بهتره. اگر گارانتی هم نداشته باشه شرکت با هزینه‌ی معقولی درستش می‌کنه. اگر حضوری ببری پیش آفای زندی ممکنه همونجا درست کنه بهت بده.

لینک به دیدگاه

600 hp

700 hp

750 oc

همه عالی‌اند. بی‌صدا و ایراد. من روی یکی از رایانه‌های محل کارم ۷۰۰ اچ‌پی گذاشته‌ام، فقط وقتهایی که برق قطع هست دستگاه خاموشه. توی چارماه اخیر همیشه روشن بوده. و سه چهار ساعت هم با حداکثرتوان کار می‌کنه. کوچکترین مشکلی نداشته‌ام.

بیشتر از ۲۰۰ تا رایانه با پردازنده‌های سری آی اینتل برای همکاران توی هفت سال اخیر بسته‌ام و بیشترشون پاور گرین داشته‌اند بدون مشکلی. کورسیر و ای‌سی‌بل و کولر مستر وقتی خراب بشن روزگار آدم سیاهه، با گارنتی و بدون گارانتی.

کلا گرین با توجه به قیمت و خدماتش گزینه‌ی مناسبی هست برای این محدوده‌ توان. از ۱۰۰۰ به بالا رو نمی‌دونم.

لینک به دیدگاه

کلا تنوع برند توی بازار ایران کمه و در نتیجه انتخاب هم محدوده 

با 400 تومن گزینه های زیادی نداری به جز پاور گرین Green GP750B-OC من Cooler master V750s رو پیشنهاد میکنم 

در مورد گارانتی پاورهای EVGA هم میتونی از اقای فیروزی بپرسی ایشون راهنمایی میکنن @mfirouzi1989

در مورد سری جدید پاورهای گرین هم فکر کنم توی اسفند قراره عرضه بشن (دقیقا مطمئن نیستم)

gje5760vg9luw2wf61.jpg

9mph23e97dddqxvef1hd.jpg

ویرایش شده توسط poorya_2
لینک به دیدگاه

پاور هاى EVGA‌ تو فروشگاه ليون هم موجوده:

http://lioncomputer.ir/category/327/Power+Supply/#/filter610_EVGA/

لینک به دیدگاه

هر پاوری که میخوای بگیری 

اول ببین دارای چه استانداردی هست 

اگر باز شدش موجود بود و یا میتونی گوگل کنی سخت افزار داخلش نشون میده چی هست 

لینک به دیدگاه

پاورهای سری HP و OC از گرین خیلی خوب هستن و تو این رنج قیمت مطمئن باش از برند های معروف دیگه خیلی بهترن! مگر اینکه بخوای خیلی بیشتر پول بدی اون وقته که میشه گفت کورسیر و کولر مستر و آنتک ... بهتر میشن

لینک به دیدگاه

دوست عزیز الان مدت 6 ماهه گرین HP 600 دارم بسیار عالیه GTX 970 هم دارم با مین گیمینگ گیگابایت کاملا نیازمو برطرف میکنه و کاملا بدون صدا وکارکرد عالی داره این پاور سری HP گرین عالی هست @};-

لینک به دیدگاه

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...