رفتن به مطلب

نتیجه نظر سنجی انتخاب برند مانیتور در لیون کامپیوتر

Recommended Posts

درود دوستان گلم

طی چند ماه نظر سنجی زیر در سایت لیون کامپیوتر بوده که تقریبا 3000 نفر در این نظر سنجی شرکت کردند و نتیجه زیر حاصل شد :

lf8hsf0hptdtct5dl8s8.jpg

لینک به دیدگاه

امیدوارم یه روزی برند BenQ هم مثل ایسوس و بقیه تو ایران جا بیفته و همه مانیتوراش راحت گیر بیان... :unsure:

لینک به دیدگاه

نظر سنجی خیلی خوبی بود اما اقای سعید حسینی ای نظر سنجی شما باگ داشت ... اونم این بود که اگه وارد اکانتت نشی و رای بدی و بعد از یه مدت دیگه (حدود 1 2 ساعت) دوباره میتونستی رای بدی !

پ.ن : خودم چندبار با این باگ خفن رای دادم :دی

=======

منتظر نظرسنجی های بعدی تون هستم اقای سعید حسینی !

لینک به دیدگاه

جالبه. یه چیز قابل پیش‌بینی، آوردن بیشترین رای توسط Asus در هر زمینه‌ای است. البته مانیتورهای فلت! ال‌جی سابقه‌ای طولانی دارند.

لینک به دیدگاه

نظر سنجی خیلی خوبی بود اما اقای سعید حسینی ای نظر سنجی شما باگ داشت ... اونم این بود که اگه وارد اکانتت نشی و رای بدی و بعد از یه مدت دیگه (حدود 1 2 ساعت) دوباره میتونستی رای بدی !

پ.ن : خودم چندبار با این باگ خفن رای دادم :دی

=======

منتظر نظرسنجی های بعدی تون هستم اقای سعید حسینی !

درود ممنونم از شما

در خیلی از جاها با تغییر ای پی و خیلی کارهای دیگه میشه رای داد و در اکثر مواقع ارا درسته عزیزم و با این حال ممنونم از نظرتون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...