رفتن به مطلب

استفاده از شکلات بعنوان خمیر حرارتی توسط CoolerMaster !

AORUS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

NUTELLA-LOGO.jpg

احتمالا خمیرهای حرارتی(ترکیبات رسانای گرما) مختلفی را استفاده کرده اید،از آنهایی که از پیش بر روی کولر اعمال شده تا آنهایی که با دقت توسط سرنگ بر روی سطح پردازنده اعمال کرده اید،اما تابحال به ذهنتان خطور کرده که از چیزی که دم دست است به عنوان خمیر حرارتی استفاده کنید؟شکلات چطور؟

nutella-heatsink-590x330.jpg

به مناسبت 6 فوریه روز جهانی شکلات فندقی(نوتلا)،کولر مستر در کانال یوتوب خود ویدئویی را منتشر کرده که در آن از شکلات فندقی بجای خمیر حرارتی استفاده کرده است.

تحت لود کامل پردازنده مورد تست کولر مستر در دمای قابل قبول 50 درجه سانتی گراد باقی مانده!

برای مشاهده این ویدئوی دیدنی به لینک زیر بروید:

http://www.eteknix.com/have-you-ever-used-nutella-as-thermal-paste/

معرفی نوتلا : sanazsania

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

دمش گرم کولر مستر. منم برم ایندفعه با کارامل لمتحان کنم! شاید جواب داد!

لینک به دیدگاه

حرکت تبلیغاتی جالبی بوده  :clapping:

از بستنی استفاده میکرد خنک تر بود :D

لینک به دیدگاه

خوب دیگه از فردا تاپیک های این چنینی خاهیم داشت

عنوان تاپیک:مشکل با خنک کنندهای کولر مستر و خمیر شکلاتی

استارتر:من جدیدا یه خنک کننده کولر مستر با شکلات چسبوندم به سی پی یو ,صبح تست کردم تو لود بالا تر از 50 نمیومد,الان تو لود تا 90 میره

جواب اساتید:استارتر عزیز چک کنید خمیر سی پی یو رو مورچه نزده باشه, اگر زده بود شکلات رو با مقداری سم مورچه قاطی کنید و دوبار با شکلات کولر رو بچسبونید و نتیجه رو اعلام کنید :laughing:

لینک به دیدگاه

خوب دیگه از فردا تاپیک های این چنینی خاهیم داشت

عنوان تاپیک:مشکل با خنک کنندهای کولر مستر و خمیر شکلاتی

استارتر:من جدیدا یه خنک کننده کولر مستر با شکلات چسبوندم به سی پی یو ,صبح تست کردم تو لود بالا تر از 50 نمیومد,الان تو لود تا 90 میره

جواب اساتید:استارتر عزیز چک کنید خمیر سی پی یو رو مورچه نزده باشه, اگر زده بود شکلات رو با مقداری سم مورچه قاطی کنید و دوبار با شکلات کولر رو بچسبونید و نتیجه رو اعلام کنید :laughing:

=)) =)) =)) =))

لینک به دیدگاه

منم برم الان این کار رو بکنم!اگه cpu سوخت اون دنیا خر coolermaster را میچسبم! =)) :laughing:

راستی با فضله حیوانات هم به نظر بد نشه هر چی چسبناکتر چه بهتر. :-? :-?

یا اینکه هر دو رو با هم قاطی کنی در دهان جویده شود شبیه آدامس شد و دهان مزه چیز گرفت آمادست.

بهد از عملیات مسواک فراموش نشود!

ویرایش شده توسط amooo
لینک به دیدگاه

شوخی خوشمزه ای بوده

شکلات تو 24 ساعت توی دما جزغاله میشه

لینک به دیدگاه

منم تست کردم با شکلات فندقی نتیجه این بود توی 100% لود باید چند ساعت بزارم بعد ببینم دوباره چقدر میشه بعد برم دوباره عوضش کنم http://8pic.ir/images/qhs8fd3oftgkppk1tvbb.png

50c fx 8350 25min test 100% load.

ویرایش شده توسط amooo
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...