رفتن به مطلب

به دنبال کارت گرافیک برای 4k

Recommended Posts

درود

میتونید به دوتا 290به صورت کراس نیز فکر کنید البته کار کرده

اره فکره خوبیه منتها  کارتهای بهنری هست مثلا 380 ایکس

لینک به دیدگاه

• ارسال 65
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

عزیز همون ۲تا ۹۸۰ که گفتن خیلی خوبه اما کلا از نظر من اگه ۱۰ میلیارد هم داشته باشی بازم با قیمت های ایران سیستم 4k بستن پول دور ریختن محض به حساب میاد و شما یه مانیتور 1440p بگیر و یه دونه 980 یا حتی 970 حاشو ببر

با همه اینها اگه عزمتون جزمه برای 4k گرفتن پاورت اصلا اصلا زیر 1000وات نباشه

بابت توصیه ممنون

لینک به دیدگاه

دوست عزیز پیشنهاد من مدل 290x 8gb اگر هم میتونی برای مدل 8گیگ کارت 980 صبر کنید

دقت کنید sli کردن vram رو افزایش نمیده پس sli کردن کارت 4 گیگی برای 4k کار اشتباهی هست.همین الان shadow of mordor و call of duty advance بالای 5 گیگ میخاد(با cache و الترا تکسچر پک)

و این کار اینده دار نیست حداقل برای 4K

نظرم رفته رو شت گیگ  چهار گیگ کم میاره نهایت 40 فریم میده 

لینک به دیدگاه

من باشم دو تا gtx 690 رو با هم sli میکنم هم کم هزینه تر در میاد هم خیلی قدرتمند

لینک به دیدگاه

کارت ۶۹۰ توصىه نمىشه اىن کارت از اس ال اى دوتا ۶۸۰ به وجود اومده . درنتىجه ۲ گىگ به حساب مىاد اس ال اى کردن اىن کارت موجب داشتن چهار تا جى پى ىو با ۲ گىگ رم مىشه که براى ۴ کا فاجعه به حساب مىاد .

مگر اىنکه داىرکس ۱۲ مشکل حافظه کم رو حل کنه !

لینک به دیدگاه

690 کمی قدیمی و داغ و پر مصرفه نسبت به کارتای جدید انویدیا

پیشنهاد بنده اینه که اگه خواستید 295x2 بگیرید

دو عدد GeForce GTX TITAN BLACK رو SLI کنید که هم قدرتمنده هم مشکل حافظه نداره،قیمت دو عددش هم فکر نکنم خیلی زیاد تر از 295x2 در بیاد

ضمن اینکه کارت خنکی هم هست نسبت 295x2

sli کردن 980 به خاطر اینکه رم 4 گیگ داره برای 4k فکر نمیکنم کار آینده نگرانه ای باشه،هرچند قوی ترین کارت تک gpu هست اما یا باید منتظر نسخه 8 گیگ باشید یا پیشنهادی که بالا دادم

ضمن اینکه گیمینگ 4k باهاتون فوق العاده گرون در میاد و اگه قصد اینو دارید که برید سراغش به هیچ عنوان نباید محدودیت مالی داشته باشید چون از فن کیس گرفته تا کارت گرافیک و پردازندتون همگی گرون در میاد، در کل بهتره با یه مانیتور full hd و یه کارت 980 نهایت لذت رو از گیمینگ ببرید

لینک به دیدگاه

ما با فرقون(gt 630) سیر میکنم مردم با اژدر پیما 980,295x2) ,4k) :D

داداش خاک باتم منم الان 7850 ati دارم خدا اول به شما برسونه بعدش به ما بده

لینک به دیدگاه

690 کمی قدیمی و داغ و پر مصرفه نسبت به کارتای جدید انویدیا

پیشنهاد بنده اینه که اگه خواستید 295x2 بگیرید

دو عدد GeForce GTX TITAN BLACK رو SLI کنید که هم قدرتمنده هم مشکل حافظه نداره،قیمت دو عددش هم فکر نکنم خیلی زیاد تر از 295x2 در بیاد

ضمن اینکه کارت خنکی هم هست نسبت 295x2

sli کردن 980 به خاطر اینکه رم 4 گیگ داره برای 4k فکر نمیکنم کار آینده نگرانه ای باشه،هرچند قوی ترین کارت تک gpu هست اما یا باید منتظر نسخه 8 گیگ باشید یا پیشنهادی که بالا دادم

ضمن اینکه گیمینگ 4k باهاتون فوق العاده گرون در میاد و اگه قصد اینو دارید که برید سراغش به هیچ عنوان نباید محدودیت مالی داشته باشید چون از فن کیس گرفته تا کارت گرافیک و پردازندتون همگی گرون در میاد، در کل بهتره با یه مانیتور full hd و یه کارت 980 نهایت لذت رو از گیمینگ ببرید

بله درست میفرمایید قربان. ببین سری جدید ای ام دی با یه کارت 60 فریم جواب داده منظورم سری 380 هست بعدش مانیتور رو فذی سینک بردارم با این کارت خوبه یا مثال 980 با جی سینک؟

لینک به دیدگاه

GTX 980 8GB بهترين اپشن هست كه بايد فعلا صبر كنيد

البته از سري 300 كارت هاي AMD هم نبايد گذشت

هرچي مي خري زير 8 گيگ نخر چون در اينده نزديك درد سر ساز مي شه اونم روي 4K الترا الترا

لینک به دیدگاه

بله درست میفرمایید قربان. ببین سری جدید ای ام دی با یه کارت 60 فریم جواب داده منظورم سری 380 هست بعدش مانیتور رو فذی سینک بردارم با این کارت خوبه یا مثال 980 با جی سینک؟

:)

دوست خوبم بستگی داره سری 3xx از amd چه دما،مصرف وهمچنین قیمتی داشته باشه

اگه 980 با 8 گیگ حافظه بیاد با g-sync بهتر از free-sync ای ام دی هست،به خاطر اینکه فناوری انویدیا گرونه و ای ام دی همونطور که از اسمش پیداست هزینه ای نداره

به نظر بنده صبر کنید تا انویدیا و ای ام دی محصولای جدیدشون رو،بیارن تو بازار و بعد تصمیم نهایی رو بگیرید

ویرایش شده توسط Nima.Rampage
لینک به دیدگاه

برادران برید بنچمارک های gtx 690 رو نگاه کنید بعدا تو سرش بزنید قول میدم با ورود دایرکس 12 این مموی ها با هم جمع میشه یعنی دو تا 690 با 8 گیگ حافظه!!!! خدای من چی مشه اگه اینجوری شه

ویرایش شده توسط aram176
لینک به دیدگاه

برادران برید بنچمارک های gtx 690 رو نگاه کنید بعدا تو سرش بزنید قول میدم با ورود دایرکس 12 این مموی ها با هم جمع میشه یعنی دو تا 690 با 8 گیگ حافظه!!!! خدای من چی مشه اگه اینجوری شه

کسی تو سر 690 نزد

690 کارت بسیار قدرتمندیه،اما به خاطر خنک کننده رفرنسی که داره داغ هست همچنین مصرفی زیادی هم داره

لینک به دیدگاه

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2394&psn=&lid=1&leg=0

DirectX® 12

OpenGL 4.4

Video Memory 8192 MB Size
512 -bit GDDR5
5500 MHz Effective

11226-11_R9_290X_VAPOR-X_TRI-X_8GBGDDR5_11226-11_R9_290X_VAPOR-X_TRI-X_8GBGDDR5_11226-11_R9_290X_VAPOR-X_TRI-X_8GBGDDR5_

لینک به دیدگاه

GTX 980 8GB بهترين اپشن هست كه بايد فعلا صبر كنيد

البته از سري 300 كارت هاي AMD هم نبايد گذشت

هرچي مي خري زير 8 گيگ نخر چون در اينده نزديك درد سر ساز مي شه اونم روي 4K الترا الترا

چشم اتفاقا نظرم رفته رو هشت گیگ یکم باید صبر کنم تا هشت گیگ ها بیاد سری جدید ها

لینک به دیدگاه

:)

دوست خوبم بستگی داره سری 3xx از amd چه دما،مصرف وهمچنین قیمتی داشته باشه

اگه 980 با 8 گیگ حافظه بیاد با g-sync بهتر از free-sync ای ام دی هست،به خاطر اینکه فناوری انویدیا گرونه و ای ام دی همونطور که از اسمش پیداست هزینه ای نداره

به نظر بنده صبر کنید تا انویدیا و ای ام دی محصولای جدیدشون رو،بیارن تو بازار و بعد تصمیم نهایی رو بگیرید

اره داداش به همین نتیجه رسیدم که باید صبر کنم یا اینکه دوتا اس ال آی کنم

لینک به دیدگاه

داداش  این قیمتش بدون گمرکی در میاد 2 تومن عالیه ولی نمیدونم جواب بده یا نه خودم هم عاشق همین برندم 

http://www.amazon.com/Sapphire-VAPOR-X-PCI-Express-Graphics-11226-11-40G/dp/B00P9RDI9Y

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

8 گیگ 290x کافی نیست واسه 4k. اون 8 گیگ کمک خاصی نمیکنه بهش. 

دو تا کارت 290 حداقل لازمه.

لینک به دیدگاه

8 گیگ 290x کافی نیست واسه 4k. اون 8 گیگ کمک خاصی نمیکنه بهش. 

دو تا کارت 290 حداقل لازمه.

اهان بس دوتا 290 خوبه؟

لینک به دیدگاه

اهان بس دوتا 290 خوبه؟

دوتا 290 4 گیگ؟

لینک به دیدگاه

دوتا 290 4 گیگ؟

باید حداقل 8 گیگ بخری

2 تا 4 گیگ فعلا 8 گیگ نمی شه ! و امیدی هم بهش نداشته باشید

پیشنهاد من صبر کردم و خرید مدل GTX 980 8GB یا سری 300 مدل هشت گیگابایتی هست

لینک به دیدگاه

مگه قراره 980GTX 8G بیاد ؟

شاید انویدیا سری جدید تایتان رو برپایه معماری ماکسول بزنه 8 گیگشو شاید هم نزنه 

امیدی هم به 990 GTX نیست شاید میخواد یکباره بپره روی معماری پاسکال 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...