رفتن به مطلب

به دنبال کارت گرافیک برای 4k

Recommended Posts

باید حداقل 8 گیگ بخری

2 تا 4 گیگ فعلا 8 گیگ نمی شه ! و امیدی هم بهش نداشته باشید

پیشنهاد من صبر کردم و خرید مدل GTX 980 8GB یا سری 300 مدل هشت گیگابایتی هست

اره سری جدید خوبن ولی نمیان که

لینک به دیدگاه

• ارسال 65
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

توی GDC هم خبری نیست امسال .کسی توی این سایت اخبارشو پوشش نمیده

NVIDIA SLI and stutter avoidance: a recipe for smooth gaming and perfect scaling with multiple GPUs

ویرایش شده توسط Analyser
لینک به دیدگاه

مگه قراره 980GTX 8G بیاد ؟

شاید انویدیا سری جدید تایتان رو برپایه معماری ماکسول بزنه 8 گیگشو شاید هم نزنه 

امیدی هم به 990 GTX نیست شاید میخواد یکباره بپره روی معماری پاسکال 

990 رو خبر ندارم ولی 8 گیگ 980 میاد البته دلتو بهش خوش نکن در جریانی که انودیا بوله خون میگیره

لینک به دیدگاه

بس شد دوتا 290 sli کنم یا صبر کنم سری جدید بیاد که یه جا هشت گیگ بخرم؟یعنی دوتا 290 بهنرو با صرفه تر (کارایی هزینه مصرف گرما) از دوتا 290 x هست؟

لینک به دیدگاه

بس شد دوتا 290 sli کنم یا صبر کنم سری جدید بیاد که یه جا هشت گیگ بخرم؟یعنی دوتا 290 بهنرو با صرفه تر (کارایی هزینه مصرف گرما) از دوتا 290 x هست؟

ببينيد شما براي 4K حافظه بيش از 4 گيگ نياز داريد

1000 تا كارت هم SLI يا Crossfire كنيد حافظه افزوده نمي شه

در رزولوشن 4K حافظه 4 گيگ باعث گلوگاه شدن كارت مي شه ( مي تونيد بنچمارك ها را ببينيد )

بايد يك كارت با حافظه حداقل 6 بخريد

به نظر من صبر كنيد GTX 980 8GB معرفي بشه بعد خريداري كنيد

اگه صبر نداريد مدل R9 295X2 8GB را خريداري كنيد

لینک به دیدگاه

در رزولوشن 4K حافظه 4 گيگ باعث گلوگاه شدن كارت مي شه ( مي تونيد بنچمارك ها را ببينيد )

انئدیا هشت گیگ فکر کنم 10 میلیون بفروشه .انودیا و  ابل  و همچین شرکتایی بول یامفت میگیرن هر چقدر عالی باشه جنساشون  مردد به خرید ازشون نیستم . بابت راهنمایی شما ممنونم عزیز.حاالا صبر باید کنم تا بیان تابستون فکر کنم رونمایی میشنن

لینک به دیدگاه

قيمت رزولوشن 4K بسيار بالاست

انويديا درسته قيمتش نسبت به رقباش بالاتره ولي به همون اندازه كيفيت بالاتري داره

در كل بصرفه تره !

ديگه تصميم با خودتون اميدوارم از خريد خودتون راضي باشيد :x

لینک به دیدگاه

اگه کافی نیست پس ملت الان چه جوری دارن در 4k بازی می کنن بوسیله ی دو تا کارت 4 گیگ؟!

مطابق همون بنچمارک ها فریم ریت دو تا کارت 4 گیگ خیلی هم خوبه در 4k.

لینک به دیدگاه

1-اولا اصلا فعلا 4k توصیه نمیشه به دلیل خرج گزافش

2-ثانیا همیشه AMD از نمای کلی برای کاربرا به دلیل قیمت خوبش  در یک مدل ازکارتها نسبت به انویدیا آدمو مجذوب خودش میکنه ولی در دراز مدت مشکل ساز بوده و هست(دما-مصرف-تهویه)البته از مهندسی ناب انویدیا هم نباید گذشت در تولید کارتهای جدید :x

3-ثالثا صبر کنید سری جدید کارتهای ای ام دی بیاد و هم اینطور 8گیگ 980 و جنسا جور شن

لینک به دیدگاه

استارتر عزیز طبق گفته های شما که گفتین که کارتی می خوام کم مصرف دمای کم و قدرت داشته باشه   اگر واقعا گیمر واقعی هستین به دنبال رزولیشن 4k برین وتفاوت بازی براتون خیلی ارزش داره از نظره full hd  میگم  هزینه کنید ویه سیستم گیم واقعی بگیرید  اونجوری یه کارت خوش قیمت بخواهین که کارایی مناسب به همراه هزینه نسبتا معقول در ایران بهترین گزینه 970 یا دو تا 970  یا در نهایت 980  بگیرید خیلی از دوستان میبینم که با دو کارت 970 به راحتی تمام بازی های تا امروز رو در رزولیشن 4k  انجام میدند  طبق مستندات که گفته شده در کارتهای اینده amd  ; قراره بیاد هنوز دما و توان مصرفی رو نتونستند کاهش بدند ولی قدرت بیشتر شده این مطلب بنده به جهت اینکه شما گفتید دما و مصرف براتون مهمه گفتم  و اصلا قصد فن بازی یا همچین چیزیندارم  به نظر بنده شما به دنبال یه هزینه مناسب با کارایی  بالا باشین   البته اگر مشکل هزینه ندارید که بحثش فرق میکنه   @};-

لینک به دیدگاه

قيمت رزولوشن 4K بسيار بالاست

انويديا درسته قيمتش نسبت به رقباش بالاتره ولي به همون اندازه كيفيت بالاتري داره

در كل بصرفه تره !

ديگه تصميم با خودتون اميدوارم از خريد خودتون راضي باشيد :x

بله شکی نیست که خوبه ولی ای ام دی هم کارو راه میندازه شاید بول برق بدم چون مصرفشون بالاست ولی موقع خرید اختلاف یکی دو میلیونی داره نه نظرم رو ای ام دی هست

لینک به دیدگاه

1-اولا اصلا فعلا 4k توصیه نمیشه به دلیل خرج گزافش

2-ثانیا همیشه AMD از نمای کلی برای کاربرا به دلیل قیمت خوبش  در یک مدل ازکارتها نسبت به انویدیا آدمو مجذوب خودش میکنه ولی در دراز مدت مشکل ساز بوده و هست(دما-مصرف-تهویه)البته از مهندسی ناب انویدیا هم نباید گذشت در تولید کارتهای جدید :x

3-ثالثا صبر کنید سری جدید کارتهای ای ام دی بیاد و هم اینطور 8گیگ 980 و جنسا جور شن

داداش منم همینو میگم یا دوتا 290 یا 290 ایکس یا سری جدید ای ام دی بنچمارکشس نشون داده اصلا 980 بیشش عددی نیست

لینک به دیدگاه

استارتر عزیز طبق گفته های شما که گفتین که کارتی می خوام کم مصرف دمای کم و قدرت داشته باشه   اگر واقعا گیمر واقعی هستین به دنبال رزولیشن 4k برین وتفاوت بازی براتون خیلی ارزش داره از نظره full hd  میگم  هزینه کنید ویه سیستم گیم واقعی بگیرید  اونجوری یه کارت خوش قیمت بخواهین که کارایی مناسب به همراه هزینه نسبتا معقول در ایران بهترین گزینه 970 یا دو تا 970  یا در نهایت 980  بگیرید خیلی از دوستان میبینم که با دو کارت 970 به راحتی تمام بازی های تا امروز رو در رزولیشن 4k  انجام میدند  طبق مستندات که گفته شده در کارتهای اینده amd  ; قراره بیاد هنوز دما و توان مصرفی رو نتونستند کاهش بدند ولی قدرت بیشتر شده این مطلب بنده به جهت اینکه شما گفتید دما و مصرف براتون مهمه گفتم  و اصلا قصد فن بازی یا همچین چیزیندارم  به نظر بنده شما به دنبال یه هزینه مناسب با کارایی  بالا باشین   البته اگر مشکل هزینه ندارید که بحثش فرق میکنه   @};-

اصلا دردسسر من صدای فن هست مصرف زیاد مهم نیست. که اونم فهمیدم تو 4k  همهشون به زانو در میان.من دوست ندارم از کیسم صدای فن گرافیک بلند بشه دردسرم اینه

لینک به دیدگاه

داداش منم همینو میگم یا دوتا 290 یا 290 ایکس یا سری جدید ای ام دی بنچمارکشس نشون داده اصلا 980 بیشش عددی نیست

البته توهین به انودیا بازها نشه من خودم 980 رو تحسین میکنم

لینک به دیدگاه

بس الان مقرون به صرفه ترین 4 گیگ ما کدومه ؟ که دوتا ارش بگیرم؟ بیشنهاد شما چیه؟

لینک به دیدگاه

بس الان مقرون به صرفه ترین 4 گیگ ما کدومه ؟ که دوتا ارش بگیرم؟ بیشنهاد شما چیه؟

http://lioncomputer.ir/product/4684/Zotac+GTX+970+OC+4GB+GDDR5/

2.5 میلیون

یا

http://lioncomputer.ir/product/4464/ASUS+GTX+970+DCII+OC+STRIX+4GB+GDDR5/

3 میلیون

یا کارت های 970 زوتاک بین این دو

ویرایش شده توسط Core_i6
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...