رفتن به مطلب

مشکل بزرگ با یکی از قطعات سیستم

redman1368
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

مدل مادربردم هم گیگابایت GA-970A-D3 هست.مادربرد کشش رم و کلا قطعات بالاتر رو داره؟

برد شما حداکثر از فرکانس 2000 پشتیبانی میکنه که این نوع فرکانس هم دیگه پیدا نمیشه پس در نتیجه بی خیال عوض کردن رم باش . بردهای amd چند نسل از intel عقبن من خودم میخواستم سیستم amd ببندم اما بیشتر واسه بردهاش طرفش نرفتم!

راجب سیم کشی داخل کیس که تو اولویت هستش و عوض کردن خمیر سیلیکون cpu و خرید کولر از واجبات

راجب پاور هم حق با میلاد هستش الان حساب کردم مصرف سیستم شما 485 وات که 12 ریل پاورت 550 واته. اگه بخوای کولر هم اضافه کنی که باید بکنی پاورت میره فول لود بعد 1 ماه حداکثر میخوابه خرج یه پاور هم افتاد دستت

راستی سیستمو تازه جمع کردی؟ قبلش یه مشاوره اینجا میگرفتی الان این مشکلاتو نداشتی !

خوب که کاری که شده بخوای هم پاور عوض کنی باید 700 وات بگیری که مشکل افت ولتاژ نداشته باشی

اما اگه بودجشو نداری فعلا اینکارارو بکن

سیم کشی کیسو درست کن . 3 تا فن 12 سانتی بگیر که اونم قیمت حدود 10 الی 20 تومنه بعد به کیست اضافه کن

لینک به دیدگاه

دوستان شرمنده یه سوال دیگه هم داشتم.اگه بخوام مادربردم رو عوض کنم با قیمت مناسب چی پیشنهاد می کنید که قطعاتی مثل گرافیک و سی پی یو و .. روش جواب بده و مادر برد هم برای نسل بعد هم تا حدی جواب بده؟

قیمت هم نهایت تا 1 میلیون بگین.قیمت مادربرد خودم چقدر میشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کلا بردهای amd خیلی عقبن ارزش نداره اینو بفروشی بعد یکی دیگه بخری . اگه بخوای آینده نگری کنی باید کلا amd بزاری کنار بری سمت اینتل

به نظرم فعلا با همین سر کن و حتماً قطعات زیرو بهش اضافه کن

پاورتو بفروش به جاش اینو بگیر green 700 hp

1 فن 12 سانتی واسه جلوی کیس(ورودی هوای سرد) واسه تهویه بهتر

خرید کولر cpu : یا اینو بگیر با قیمت 160 تومن http://lioncomputer.ir/product/4629/DeepCool+Frostwin+V2+CPU+Cooler/

اگه هم بودجه بود این بهتره : کولر آبی 260 http://lioncomputer.ir/product/4451/DeepCool+GAMER+STORM+Maelstrom+120+AiO+Liquid+CPU+Cooler/

سیم کشی کیسو روبه راه کن

اینایی که گفتم انجام بده کارت راه میفوته

راجب برد هم ارزش نداره خرج الکی کنی چون بردهای amd تقریبا شبیه هم هستند و تفاوت خاصی توشون نیست

راجب آینده نگری هم هر سال تکنولوژی جدید میاد فعلا همین کارتو راه میندازه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سیستمو نو گرفتی یا دست دو هستش؟

پاورت که از گارانتیش 2 ماه مونده!!!

پاورهای گرین حداقلش 3 سال گارنتی میده!

لینک به دیدگاه

غیر پاور بقیه نو هست و خودش برای پاور هم بهم گفته بود.

آدم نادرستی نیست و با بودجه ای که بهش دادم اینو برام بست و اگه ایرادی هم داره روی بودجه کم و تا حدی شاید ناواردیش باشه وگرنه آدم دورویی نیست.

لینک به دیدگاه

شما فعلا یه رم لنگه رمی که داری بخر با یه خنک کننده خوب برای پردازنده ودر صورت امکان یک عدد SSD 128GB نوع یا کارکرده خیلی تمیز که همینهایی را که گفتم هم اگر بخوای بخری چیزی حدوده 700 برات تموم میشه

ولی رم و خنک کننده مهمتر هستن و در الویت قرار دارن

لینک به دیدگاه

دوستان مشکل من حل شد.بردم پیش خودش و مثل اینکه فن بالای کیس که چراغ داره وصل نبود و وصلش کرد.البته فن سی پی یو هم عوض کردم و تا الان که خدا رو شکر بدون هیچ مشکلی دارم کار می کنم.

ممنون از همه دوستان عزیزی که اینجا کمکم کردن مثل همیشه.

دلیل اصلی مشکل هم گرم شدن بیش از حد سیستم بود که خدا رو شکر حل شد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان مشکل من حل شد.بردم پیش خودش و مثل اینکه فن بالای کیس که چراغ داره وصل نبود و وصلش کرد.البته فن سی پی یو هم عوض کردم و تا الان که خدا رو شکر بدون هیچ مشکلی دارم کار می کنم.

ممنون از همه دوستان عزیزی که اینجا کمکم کردن مثل همیشه.

دلیل اصلی مشکل هم گرم شدن بیش از حد سیستم بود که خدا رو شکر حل شد.

کابل کشی سیستم هم بده درست کنه واقعا افتضاحه باعث میشه جریان هوا بهتر بشه و کیست خنکتر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز. 

یادتون باشه که همیشه آخرین آپدیت های گرافیکی راه چاره نیستند ، شما لطف کنید یکی دو نسخه قدیمی تر درایور را دانلود کنید . 

شک نکنید که مشکل یا از سیستم عامل هست یا از درایور !

لینک به دیدگاه

کابل کشی سیستم هم بده درست کنه واقعا افتضاحه باعث میشه جریان هوا بهتر بشه و کیست خنکتر

کابل کشی رو هم بهش گفتم و درستش کرد و کلا ایرادهاش رفع شد.الان برای اولین بار از صبح روشنه و تو بازی هم که بودم بدون مشکل کار کرد و البته دیگه ته کیس از بالا هم داغ نمیشه به خاطر فن اصلی که فعال شده.

StarKiller عزیز و جناب Royal و کلا همه بچه هایی که تو این تاپیک کمک کردین ممنون از همتون.

هیچ انجمنی مثل اینجا بچه هاش اینقدر سریع و بی چشم داشت تو امور کامپیوتری به دیگران کمک نمی کنند.

تاپیک میتونه قفل بشه.بازم ممنون از همه. 

ویرایش شده توسط redman1368
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...