رفتن به مطلب

کیس x+ eagle

Recommended Posts

سلام ! چند روز پیش این کیسو تهیه کردم ، قبلش تو سایت گرین مشخصاتشو چک کردم که زده بود دو تا ODD ساپورت میکنه ، ولی برای من فقط جای یکیو داره ، میخواستم ببینم مشکل از کیس منه !؟ یا کلا همشون یدونه ساپورت میکنه ؟!

اینم پنل جلو کیس من »

xlsbttzw29dyu9j4iy3x_t.jpg

ممنون .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز. همشون همینن. سه تا 5.25 اینچی پشتیبانی میکنه یکیش میتونه odd باشه

ویرایش شده توسط fireinpole
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز. همشون همینن. دو تا ۳.۵ اینچی پشتیبانی میکنه یکیش میتونه odd باشه

شرمنده من متوجه نشدم !

این یعنی چی پس ؟

xf2pssw0iqggd5cmcgpyw_t.png

ویرایش شده توسط امیرحسین
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

من از این عکسی که در پست اول گزاشتید چیزی نفهمیدم ، عکس بهتری بزارید

فکر نمیکنم موردی باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

post-11583-0-01249200-1423735602_thumb.jpg

ظاهرا موردی هست. چند روز برای یکی از مشتریها بستم. ظاهرا odd یه دونه بیشتر جا نداره

ولی خوب جای درایور 5.25 اینچی سه تا داره. و سه تا هم 3.5

کیفیت ساخت پلاستیکهای پنل جلو و بالا جالب نیست. سیمهای پنل جلو کوتاه تعبیه شده و جا رو برای اسمبل تمیز تنگ کرده.

ویندو ساید هم شفاف و بی رنگ نیست و بلکه قهوه ای رنگه تقریبا که باعث میشه قطعات داخل کیس بدون نور خیلی کم معلوم باشنpost-11583-0-49865600-1423735673_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

attachicon.gifIMG_20150212_133615.JPG

ظاهرا موردی هست. چند روز برای یکی از مشتریها بستم. ظاهرا odd یه دونه بیشتر جا نداره

ولی خوب جای درایور ۳.۵ اینچی سه تا داره.

کیفیت ساخت پلاستیکهای پمل جلو و بالا جالب نیست. سیمهای پنل جلو کوتاه تعبیه شده و جا رو برای اسکبل تمیز تنگ کرده.

ویندو ساید هم شفاف و بی رنگ نیست و بلکه قهوه ای رنگه تقریبا که باعث میشه قطعات داخل کیس بدون نور خیلی کم معلوم باشنattachicon.gifIMG_20150212_133542.JPG

نکات خیلی جالبی رو گفتید 

ولی در کل از کیس راضی بودید موقع اسمبل فکر می کنید ارزش خرید داره یا نه ؟؟

ویرایش شده توسط alidadashnejad
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نکات خیلی جالبی رو گفتید 

ولی در کل از کیس راضی بودید موقع اسمبل فکر می کنید ارزش خرید داره یا نه ؟؟

ممنون از لطفتون

به این نکته میشه اشاره کرد که ضخامت فلز بدنه نسبت دیگر ارران قیمت گرین یعنی اورامان بهبود داشته. و همین طور ظاهر کیس.

در این محدوده قیمتی با توجه به ویندو ساید و امکانات نسبتا خوب مثل داشتن رم ریدر و usb3 جلو میتونه انتخاب حوبی باشه و ارزش هزینه پرداختی رو داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من همچنان منتظر +X3 هستم

سیستم داره نابود میشه از بی کیسی

این گرین هم کلا قاط زده :mad:

اینم از وضعیت این مدلش :mad: :mad:

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

من نمیدونم چرا سازنده ها رو پنل مثلا شیشه ایه این کیس جای فن قرار ندادن .... کیس قبلیم که روی پنل کناریش جای فن داشت دمای کارت گرافیکم در حالت بیکار 38 بود اما با این کیس دماش در حالت عادی 46 هستش
منم اومدم از خودم یه ابتکار به خرج بدم که با دریل چند تا سوراخ رو روی اون شیشه ی پلاستیکیش به وجود بیارم که همین نوک دریل رو زدم به طلقش یهو از هم پاشید :D :D :D
در حال حاظر یه تیکه کارتن رو اندازه ی اون طلق کناریش در اوردم همراه با جای دو تا فن که دمای کیس بیاد پایین .....
در کل خیلی کیس مزخرفیه ... 112 تومنم رو ریختم دور :crying: :crying: :crying: :crying:

لینک به دیدگاه

با سلام

من از این عکسی که در پست اول گزاشتید چیزی نفهمیدم ، عکس بهتری بزارید

فکر نمیکنم موردی باشه

دوست عزیز عکس از پنل جلویی کیس از پشت هست ، همینطور که میبینید فقط جای یک ODD داره در حالی که تو مشخصاتش تو سایت گرین نوشته 2 تا !

attachicon.gifIMG_20150212_133615.JPG

ولی خوب جای درایور ۳.۵ اینچی سه تا داره.

کیفیت ساخت پلاستیکهای پنل جلو و بالا جالب نیست. سیمهای پنل جلو کوتاه تعبیه شده و جا رو برای اسمبل تمیز تنگ کرده.

ویندو ساید هم شفاف و بی رنگ نیست و بلکه قهوه ای رنگه تقریبا که باعث میشه قطعات داخل کیس بدون نور خیلی کم معلوم باشنattachicon.gifIMG_20150212_133542.JPG

من از کیفیتش راضیم نسبت به قیمتش ، قبل از این مگنوم داشتم که بخاطر اینکه تنوعی بدم اینو خریدم ! کیس مک رو هم مد نظر داشتم ولی چون یدونه ODD میخورد و کلا کوچکتر هم بود و طلق شیشه ای هم نداشت ، این مدلو انتخاب کردم ، که اینم تک ODD بود شانس ما ، البته زیاد مهم نیست اون یکی ODD گذاشتم کنار زیاد به کارم نمیومد .

فقط ای کاش اطلاعات سایتو تصحیح کنن .

ویرایش شده توسط امیرحسین
لینک به دیدگاه

یه مشکل دیگه هم داره
داخل سایت نوشته شده که 2 تا دیسک درایو جا داره اما در پنل جلوی کیس فقط برای یکیش جای خالی گذاشتن و این در صورتیه که خود کیس جای 3 تا دیسک درایو داره!!!!!!!!!!
اصلا معلوم نیست طراح های این کیس با خودشون چند چند بودن..................

ویرایش شده توسط POURIA.G
لینک به دیدگاه

احتمالا داخل بدنه برا یه کیس دیگه هست دیدن فروش نمیره ظاهرش رو عوض کردن فروختند

:D

لینک به دیدگاه

یه مشکل دیگه هم داره

داخل سایت نوشته شده که 2 تا دیسک درایو جا داره اما در پنل جلوی کیس فقط برای یکیش جای خالی گذاشتن و این در صورتیه که خود کیس جای 3 تا دیسک درایو داره!!!!!!!!!!

اصلا معلوم نیست طراح های این کیس با خودشون چند چند بودن..................

آقا پس ما دو ساعته چی داریم میگیم !؟یدونه جای دیسک درایو روی پنل ، 3 تا روی کیس ! اون یکیارو میشه برعکس جا زد و از داخل کیس با هاشون کارکرد ! :D

ویرایش شده توسط امیرحسین
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان لزوما در محل 5.25 اینچی نباید odd گذاشت. میشه هارد دیسک معمولی رو داخل براکت تبدیل گذاشت و جای odd گذاشت

post-11583-0-77411100-1423747119_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

دوست عزیز خیلی ممنون از پاسختون !ولی اینکه نوشته شده که جای 2عدد اپتیکال درایو داره ، درست نیست پس !!

راستش یه سوال دیگه دارم اونم این که منم یه مادربرد با چیپست H81 دارم مثل همین M-C که شما گذاشتی روی این کیس ، این برد ما 20 پین USB3 جلوی کیس رو نداره ! نمیشه کاریش کرد که USB3 جلومونم راه بیوفته !؟

و یه سوال دیگه بابت ال ایدی هایی که شما گذاشتی ! من رنگ آبیش ( پررنگ ، همرنگ دکمه پاور ) بخوام از کجا باید بگیرم !؟ چقدر هزینش میشه ؟ چجوری برقشو از پاور میگیره !؟

پیشاپیش ممنون .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز خیلی ممنون از پاسختون !ولی اینکه نوشته شده که جای 2عدد اپتیکال درایو داره ، درست نیست پس !!

راستش یه سوال دیگه دارم اونم این که منم یه مادربرد با چیپست H81 دارم مثل همین M-C که شما گذاشتی روی این کیس ، این برد ما 20 پین USB3 جلوی کیس رو نداره ! نمیشه کاریش کرد که USB3 جلومونم راه بیوفته !؟

و یه سوال دیگه بابت ال ایدی هایی که شما گذاشتی ! من رنگ آبیش ( پررنگ ، همرنگ دکمه پاور ) بخوام از کجا باید بگیرم !؟ چقدر هزینش میشه ؟ چجوری برقشو از پاور میگیره !؟

پیشاپیش ممنون .

بله اگه نوشته دو تا odd اشتباه نوشته.

usb 3 رو میتونین تبدیل به usb2 کنین یعنی کابل رابطش رو تغییر بدین. بعضی کیسها مثل اورامان و مک این قابلیت رو پیش فرض دارن رو کابل usb3 جلوی کیس

برای led پیغام میدم خدمتتون

post-11583-0-40265300-1423752723_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

این برد ما 20 پین USB3 جلوی کیس رو نداره ! نمیشه کاریش کرد که USB3 جلومونم راه بیوفته !؟

20 پین رو هم میشه به USB2 و هم میشه به USB های پشت کیس با تبدیل وصل کرد که راحت باشید از جلو

برای برقشم که از 12 ولت پاور (رنگ زرد کابل مولکس) می تونید استفاده کنید

اگه زیاد استفاده کردید بهتره اداپتور خارجی بزنید تا احتمال خرابی قطعات دیگه رو به خاطر پاور از بین ببرید

به شخصه اعتقاد به فن LED دار دارم

لینک به دیدگاه

سایت سازنده گفته که روی 4 اسلات اول میتونی کارت تا 40 سانت بندازی که روی اسلات اول بیشتر ار 29 سانت جا نداره!!مگه برد بیشتر از 29 نباشه و بین کولر و برد یه فاصله چند میلیمتری وجود داشته باشه....من این کیس رو خریدم میخواستم 970 g1 بگیرم که دیدم بلهههههه :( ......آخرش omega core edition خریدم.

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام دوستان

ن دو روزه این کیس را خریدم و با cpu i3 61000 و asus h110mc اسمبل کردم . چرا LED های پاور و هارد کیس اصلا روشن نیست؟

لینک به دیدگاه

سلام دوستان ن دو روزه این کیس را خریدم و با cpu i3 61000 و asus h110mc اسمبل کردم . چرا LED های پاور و هارد کیس اصلا روشن نیست؟

به مین وصل کردی؟

اگر وصل کردی بر عکس زدی

لینک به دیدگاه

به مین وصل کردی؟

اگر وصل کردی بر عکس زدی

اگه به مادربرد وصل نبود مگه میشد با این دکمه ها کار کرد؟ دو سه روزه دارم باهاش سیستم را خاموش و روشن میکنم یا ریستارت میزنم فقط led ها روشن نمیشه

لینک به دیدگاه

اگه به مادربرد وصل نبود مگه میشد با این دکمه ها کار کرد؟ دو سه روزه دارم باهاش سیستم را خاموش و روشن میکنم یا ریستارت میزنم فقط led ها روشن نمیشه

سیمشون جداست فک کنم 

بیشتر دقت کنید ببینید قطع شدگی نداره 

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

دیدم تاپیک در مورد کیس x+ eagle هست گفتم من هم تجربم رو با دوستان به اشتراک بذارم

اگر کسی قصد خرید این کیس رو داره حتما موارد زیر رو بخونهcd.gif

من اخیرا یک سیستم نسبتا خوب بستم

برای کیس قصد خرید یک کیس کولر مستر رو داشتم اما متاسفانه موجود نبود تو شهرمون یا حتی تهران

از اونجایی که شرکت گرین ایرانی هست و مشخصات این کیس (در سایت گرین) نسبت به قیمتش مناسب بود، این کیس رو خریدم

حالا بعد از تقریبا یک سال این نظر رو می نویسم:

نکات مثبت : زیبایی کیس از جلو - USB3 در پنل جلو - داشتن فیلتر هوا برای فن پاور و بالا

اولین مسئله مهمی که بهش برخوردم این بود که من فن Noctua NH-12S رو برای خنک کردن پردازندم خریده بودم که ارتفاعش 158mm هست ، حد اکثر ارتفاع فن برای این کیس در خود سایت گرین 160mm درج شده و من هم با خیال راحت کیس رو خریدم ، بعد از نصب کولر اومدم درب رو ببندم که دیدم بسته نمیشه !!! ای دل غافل ! لبه قسمت شیشه ای کیس به هیت سینک گیر می کرد !!! و بسته نمی شدai.gif

دومین مطلب اینکه این کیس طبق گفته گرین قابلیت مدیریت کابل از پشت رو داره که باید عرض کنم اصلا درست نیست و وقتی درب پشت مادر بورد رو باز کردم تا کابل هارو رد کنم دیدم که فاصله 2 سانتی که برای مدیریت میذارن وجود ندارد و حتی کمتر از 1 سانت هست !!

هیچی دیگه هرطور بود کابل هارو از پشت رد کردم و اومدم درب رو ببندم که دیدم این یکی درب هم بسته نمیشه 55.gif

DSC02866.JPG

دیگه اینکه پشت کیس ،  یه برچسب گرین خورده بود که کندمش دیدم رو کیس حک شده Made in china ck.gifdy.gif اینجا بود که دیگه می خواستم سرمو بکوبم به دیوار

به علاوه همونطور که دوستان گفتن اصلا این قاب لاکی برای این شاسی نیست و بهش خوروندن

خلاصه که به همه پیشنهاد می کنم حتما یک کیس با امکانات واقعی و برند معتبر تهیه کنن مثلا کولر مستر یا هرچی

در پناه حق...

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

دیدم تاپیک در مورد کیس x+ eagle هست گفتم من هم تجربم رو با دوستان به اشتراک بذارم

اگر کسی قصد خرید این کیس رو داره حتما موارد زیر رو بخونهcd.gif

من اخیرا یک سیستم نسبتا خوب بستم

برای کیس قصد خرید یک کیس کولر مستر رو داشتم اما متاسفانه موجود نبود تو شهرمون یا حتی تهران

از اونجایی که شرکت گرین ایرانی هست و مشخصات این کیس (در سایت گرین) نسبت به قیمتش مناسب بود، این کیس رو خریدم

حالا بعد از تقریبا یک سال این نظر رو می نویسم:

نکات مثبت : زیبایی کیس از جلو - USB3 در پنل جلو - داشتن فیلتر هوا برای فن پاور و بالا

اولین مسئله مهمی که بهش برخوردم این بود که من فن Noctua NH-12S رو برای خنک کردن پردازندم خریده بودم که ارتفاعش 158mm هست ، حد اکثر ارتفاع فن برای این کیس در خود سایت گرین 160mm درج شده و من هم با خیال راحت کیس رو خریدم ، بعد از نصب کولر اومدم درب رو ببندم که دیدم بسته نمیشه !!! ای دل غافل ! لبه قسمت شیشه ای کیس به هیت سینک گیر می کرد !!! و بسته نمی شدai.gif

دومین مطلب اینکه این کیس طبق گفته گرین قابلیت مدیریت کابل از پشت رو داره که باید عرض کنم اصلا درست نیست و وقتی درب پشت مادر بورد رو باز کردم تا کابل هارو رد کنم دیدم که فاصله 2 سانتی که برای مدیریت میذارن وجود ندارد و حتی کمتر از 1 سانت هست !!

هیچی دیگه هرطور بود کابل هارو از پشت رد کردم و اومدم درب رو ببندم که دیدم این یکی درب هم بسته نمیشه 55.gif

DSC02866.JPG

دیگه اینکه پشت کیس ،  یه برچسب گرین خورده بود که کندمش دیدم رو کیس حک شده Made in china ck.gifdy.gif اینجا بود که دیگه می خواستم سرمو بکوبم به دیوار

به علاوه همونطور که دوستان گفتن اصلا این قاب لاکی برای این شاسی نیست و بهش خوروندن

خلاصه که به همه پیشنهاد می کنم حتما یک کیس با امکانات واقعی و برند معتبر تهیه کنن مثلا کولر مستر یا هرچی

در پناه حق...

ببخشید من هم یک کیس green x+ eagle دارم و میخواستم کیس رو باز کنم(از طرفی که پاور هستش)اگه میشه راهنمایی کنین

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...