رفتن به مطلب

مشکل در زدن بایوس کارت گرافیک ... لطفا کمک کنید.

kamali66
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بهترین راه این هست که بدی به شرکت گارانتی کنند این کارو برات انجام بده

یکی از دوستان این کارگ انجام میده ...از طریقه پروگرامر امکان پذیر هست ؟

لینک به دیدگاه

بله امکان فلش از طریق پروگرامر هست ولی لازمه که قطعه از روی برد دربیاد.

و یه سوالی:

دوستانی که میگن قفل هست من بایوس 280x ایسوس رو از سایت دانلود کردم و اجرا کردم فلش شد.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز منم گرافیکم 290 trix هست  با برنامه atiwinflash بایوسش رو اپدیت کردم از طریق ویندوز مشکلی پیش نیومده . نمیدونم ماله شما چرا اینطوری شده . اخرین ورژنش 2.6.7 هست که ماله Dec 19, 2013 میباشد هر چند که این نرم افزار قدیمی هست و توصیه نمیشود 

لینک به دیدگاه

با کدوم ورژن ATI Winflash اپدیت بایوس رو انجام دادید ؟ 

لینک به دیدگاه

سلام

اگر تمام راههای بالا ک دوستان گفتن انجام دادی نشدًًً   ..... این کاری ک میگم بکن اگه کارت شما دارای گارنتی معتبر هست.

داداش کارت شما گارانتی داره؟

اگه گارانتیش معتبر هست!!!!

ولتاژ ضعیف (در حد خیلی کم زیر 8 ولت تا جرقه هم نزنه روی برد. با آمپر پایین) بزن پشت GPU و تمام پایه های برد به طور راندم تا تکمیل بسوزه.  توجه ::: نباید به هیچ عنوان جای جرقه روی برد باشه و جای سوختگی  و یا ضربه روی کارت شما

ببر  گارانتی برات تعویض میکنه. 

متخصص الکترونیک هم ک بیاد نمیفهمه چی شده.

این توصیه منه به دوستانی که  وسایل با گارانتی اصلی دارند. 

من این کار رو تا الان روی بیشتر از 100 عدد قطعه انجام دادم. و جواب میده. فقط نباید جای ضربه و شکستگی و سوختن روی برد شما باشه

یا علی

ویرایش شده توسط behruz
لینک به دیدگاه

دوست عزیز منم گرافیکم 290 trix هست  با برنامه atiwinflash بایوسش رو اپدیت کردم از طریق ویندوز مشکلی پیش نیومده . نمیدونم ماله شما چرا اینطوری شده . اخرین ورژنش 2.6.7 هست که ماله Dec 19, 2013 میباشد هر چند که این نرم افزار قدیمی هست و توصیه نمیشود 

چی باعث شد که بایوس رو اپدیت کنید؟

لینک به دیدگاه

چون ورزن جدیدش اومده بود . البته این رو در نظر داشته باشید اگه خود کمپانی بایوس جدید بده هر چند کمتر یا بیشتر یه اصلاحاتی کرده که داده بیرون . و خود کمپانی میدونه هیچ مشکلی پیش نمیاد . 

لینک به دیدگاه

سلام

اگر تمام راههای بالا ک دوستان گفتن انجام دادی نشدًًً   ..... این کاری ک میگم بکن اگه کارت شما دارای گارنتی معتبر هست.

داداش کارت شما گارانتی داره؟

اگه گارانتیش معتبر هست!!!!

ولتاژ ضعیف (در حد خیلی کم زیر 8 ولت تا جرقه هم نزنه روی برد. با آمپر پایین) بزن پشت GPU و تمام پایه های برد به طور راندم تا تکمیل بسوزه.  توجه ::: نباید به هیچ عنوان جای جرقه روی برد باشه و جای سوختگی  و یا ضربه روی کارت شما

ببر  گارانتی برات تعویض میکنه. 

متخصص الکترونیک هم ک بیاد نمیفهمه چی شده.

این توصیه منه به دوستانی که  وسایل با گارانتی اصلی دارند. 

من این کار رو تا الان روی بیشتر از 100 عدد قطعه انجام دادم. و جواب میده. فقط نباید جای ضربه و شکستگی و سوختن روی برد شما باشه

یا علی

مرسی داداش ... ولی خوب با پروگرامر کاری میشه انجام داد... چرا بسوزنم کارتو ...

لینک به دیدگاه

چون ورزن جدیدش اومده بود . البته این رو در نظر داشته باشید اگه خود کمپانی بایوس جدید بده هر چند کمتر یا بیشتر یه اصلاحاتی کرده که داده بیرون . و خود کمپانی میدونه هیچ مشکلی پیش نمیاد . 

والا من تو خود سایت سافایر هیچ بایوس جدیدی تو قسمت 290tri-x پیدا نکردم

لینک به دیدگاه

منم پیداش نکردم اتفاقا میخواستم الان بپرسم ببینم کجای سایت سافایر قرار داره چون دوستان گفتند ما از خود سایت سازنده گرفتیم اپدیت کردیم .  

فایل بایوس و از سایت techpowerup گرفتم لانم دوستان میگن قابل اعماد نیس  نمیدونم . فکر کردم از خود کارخونه سازنده گرفتن الان که میگردم تو سایتش پیدا نمیکنم 

ویرایش شده توسط kral2008
لینک به دیدگاه

دوستان کارت بنده ۲۹۰ trix ولی رویه کارت گازانتی زده ۲۹۰ dual-x ولی سریال نامبر ها یکی هستن

لینک به دیدگاه

دوستان کارت بنده ۲۹۰ trix ولی رویه کارت گازانتی زده ۲۹۰ dual-x ولی سریال نامبر ها یکی هستن

اگه سریالش یکیه مشکلی نیست یه اشتباه کوچیکه تو این فروم قبلا هم دوستانی بودن که کارت گرانتی شون فرق میکرد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگر کارت گارانتی داره ببرید گارانتی بهتره و توضیحی خاصیم نمیخواید بدهید

اگرنه یا فکرمیکنید نمیشه 

بصورت سخت افزاری با پروگرامر قطعا درست میشه که البته به این راحتی نیست باید کارت باز بشه و آی سی بایوس دربیاد و دردستگاه پروگرام بشه دوباره مجددا سرجاش قراربگیره

لینک به دیدگاه

اقا الان یادم اومد البته من درسته که با اون برنامه اپدیت کردم اون برنامه یه فایله اجرایی داره به اسم AtiFlash.exe که اونو اجرا میکنم یه صفحه ی داس باز میشه . از طریق اون داس فرمان دادم . بعد یه صفحه ای باز شد که داشت لود میکرد .  از خود فایل اجرایی که پنجره ای در ویندوز باز میشد استفاده نکردم .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست من بهترین راه همون گارانتی هست !
ببر بگو تصویر نمیده ! تست می کنن و برات گارانتی می کنن !
اگر هم علت رو جویا شدن حقیقتش رو بگو نهایت 40-50 هزار تومان ازت میگیرن ولی خیالت راحته اینطوری....

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ایتدا فلش رو بوتیل میکنید. به وسیله نرم افزار Rufus
سپس نسخه nvflash برای داس رو دانلود کرده و روی فلش میریزید و همچنان بایوس مورد نظر رو هم داخل خود فلش کپی میکنید.
سپس سیستم را ریست کرده و فلش درایو مورد نظر را اولین دیوایس برای بوت قرار میدهید.
حالا صفحه ی داس اجرا میشه. اینطوری تایپ میکنید:
nvflash bname.rom

به جای bname نام فایل بایوس رو مینویسید. نام فایل بهتره کمتر از 8 حرف باشه.
پس از اینکار کلید y رو می زنید و پیغام ((آپدیت بایوس با موفقیت انجام شد)) را مشاهده میکنید. اگر با ارور مواجه شدید، بدین صورت تایپ کنید:

nvflash -4 -5 -6 bname.rom

و سپس همان مراحل گفته شده را انجام دهید و پس از پیغام موفقیت سیستم را با کلید های Ctrl + Alt + Delete ریست کنید.

لینک به دیدگاه

ایتدا فلش رو بوتیل میکنید. به وسیله نرم افزار Rufus

سپس نسخه nvflash برای داس رو دانلود کرده و روی فلش میریزید و همچنان بایوس مورد نظر رو هم داخل خود فلش کپی میکنید.

سپس سیستم را ریست کرده و فلش درایو مورد نظر را اولین دیوایس برای بوت قرار میدهید.

حالا صفحه ی داس اجرا میشه. اینطوری تایپ میکنید:

nvflash bname.rom

به جای bname نام فایل بایوس رو مینویسید. نام فایل بهتره کمتر از 8 حرف باشه.

پس از اینکار کلید y رو می زنید و پیغام ((آپدیت بایوس با موفقیت انجام شد)) را مشاهده میکنید. اگر با ارور مواجه شدید، بدین صورت تایپ کنید:

nvflash -4 -5 -6 bname.rom

و سپس همان مراحل گفته شده را انجام دهید و پس از پیغام موفقیت سیستم را با کلید های Ctrl + Alt + Delete ریست کنید.

عزیز دل این دستور برای کارت های انویدیاست 

کارت ایشون AMD هستش 

ایشون توگوگل یه سرچ بکنن نحوه فلش  رو میتونن پیدا کنن.

لینک به دیدگاه

چطوری حل شد ؟

رویه مین برد دیگه گذاشتم بالا اومد باز رویه مینبرد قبلی قرار دادم به خوبی کار کرد

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...
  • 7 سال بعد...

سلام دوستان عزیز

کارت گرافیک 

Msi 3060 ti ventus 2x 

دارم

متاسفانه روی سیستم با سی پی یو amd 

تصویر میده ولی روی اینتل نسل جدید ۱۱ به بالا تصویر نمیده

ممنون میشم راهنمایی کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...