رفتن به مطلب

خریدار دوربین کامپکت سونی سری HX مثل HX20V و یا سری WX مثل WX50 وامثالهم

data4you
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام
خریدار یک عدد دوربین کامپکت سونی ( فقط سونی ) هستم از سری HX یا سری WX
سری HX مثل :
HX50V - HX20V - HX9V و امثالهم که لنز G دارند .
سری WX مثل :
WX50 - WX80 - WX300 و امثالهم که اغلبشون لنز Carl Zeiss دارند .
-----------------------------------
دوربین از برندهای دیگه اصلا نمیخوام ، چون من دوربین را برای فیلمبرداریش میخوام و نه عکاسی !
دوربین فیلمبرداری هم لازم ندارم چون کوچک بودن بسیار بسیار مهم هست برای کارم .
دوربین های سری W سونی را نمیخوام فقط سری HX و سری WX
زوم دوربین یا کیفیت صفحه خیلی واسم مهم نیست ، مهم این هست که فیلمبرداری 28M و یا 24M داشته باشند .
تا 500 میتونم هزینه کنم ، البته براساس مدل پیشنهادی شما قیمت گذاری میکنیم طبق قیمت عرف و بازار .
منتظر پیشنهاد هستم

لینک به دیدگاه

همچنان خریدارم !

دوربین عکاسی کامپکت سونی مدل هایی مثل :

HX20V

HX30V

HX10V

HX9V

WX50

WX60

wx70

و تمامی مدل های هم خانواده دیگر را خریدارم

لینک به دیدگاه

به نظرم کانن sx700 بگیر که هم یک رده نسبت به هم رده هاش کیفیت عکسش بالاتره هم فیلمش حداقل کیفیتش مشابه همین hx50هسش!در همه چیز با hx50یکیه به غیر عکس که از مدل شما بالاتره.از کیفیت بدنه بهتری هم تقریبا برخورداره!دوربین شما 21مگاپیکسله که در زوم بالا باعث ایجاد نویز خواهد شد.نمایشگرشم921000پیکسله که کانن922000 هسش :)

لینک به دیدگاه

ممنونم از شما دوست عزیز ، من دوربین کانن SX60 را اخیرا خریدم و اصلا کیفیت عکس واسم اهمیتی نداره ، فقط فیلمبرداری دوربین واسم مهم هست و اندازه ...

دوربین را برای پدرم میخوام ، چون ایشون قبلا HX5V داشته و میتونه با دوربین کار کنه ، کانن را خریدم که پدرم نمیتونه با دوربین کار کنه و با اندازه دوربین هم مشکل داره و البته عکس های سونی هم راضیش میکنه.

از خانواده HX میخوام ترجیحا و و الویت دوم خانواده WX هست که فیلمبرداری خوبی دارند و البته برای پدرم بهترین گزینه هستند و چون قبلا ازین خانواده داشته و راضی بوده فقط از همین خانواده میخواد .

اصلا هم دنبال مدل HX50V نیستم ! میبینید که در بالا هم اسمی ازین مدل نبردم . به تازگی 1700 برای کانن و رم 32 و سه پایه هزینه کردم !

از همون مدل ها یا هم خانواده اونها میخوام که زیر 500 در بیاد ترجیحا

ویرایش شده توسط data4you
لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...