رفتن به مطلب

کاتریج پرینتر HP 1020

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

کسی از نزدیک با این پرینتر کارکرده و از قیمت کاتریجش خبر داره چقدره(اومدم مهندسی کنم کارترجشو شارژ کنم ازبالی میز افتاد شکست )

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

کسی از نزدیک با این پرینتر کارکرده و از قیمت کاتریجش خبر داره چقدره(اومدم مهندسی کنم کارترجشو شارژ کنم ازبالی میز افتاد شکست )

سلام دوست عزیز

این پرینتر بسیار پرینتر خوبیه (2 سینی)

جایی که قبلا کار میکردم از این مدلی داشت(مرگ نداره)بش کاغد مچاله بدی (البت نه اینکه مچال لو بدی داخله سینی ها,نه بازش کنی وصاف بزاری تو سینی)

برات کاغذو میکشه داخل چاپ میکنه و صاف و اتو کشیده میده بیرون :laughing: (حالا سامسونگ بعضی مدلاش سر کاغذ کشیدن نو هم  بازی در میارن)

کارتریج این پرینتر Q2612A هست یا همون12A

که تو بازار در 2 نوع میتونی پیدا کنی

اصل

وطرح اصل

اصلش ظاهران خیلی گرونه,دقیق نمیدونم شاید 150 تا 200 هزار تومن

طرحش که معمولا با شعار گارنتی تعویض هم فروخته میشه هم فک کنم 40 تا 60 هزار تومنه

اگر تعمیراتی پرینتر خوب هم میشناسی میتونی کارتریج رو ببری پیشش حالا اگر مورد زیاد خاصی نداشته باشه برات درام یا اتاق کارتریج رو عوض کنه

در کل کارتریجش بسیار عمومی هست و به چند مدل پرینتر دیگه هم میخوره و شاید کارتریج دسته دوم هم بتونی براش بگیری

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

ممنون دوست گرامی

این طرح اصلها از لحاظ کیفیت چه جوری هستندراه تشخیصشون از همدیگر چگونه هست برند خاصی مد نظر هست یا نه

لینک به دیدگاه

ممنون دوست گرامی

این طرح اصلها از لحاظ کیفیت چه جوری هستندراه تشخیصشون از همدیگر چگونه هست برند خاصی مد نظر هست یا نه

خواهش میکنم

کیفیتشون بد نیست (البت خرابی هم دارن)یه مزیتشون هم شارژ پذیری ساد و مجددشون هست,بهتره ببری پیش کسی که کارش تعمیراته همونجا تست شده تحویل بگیری

از لحاضا تشخیص هم زیاد من بشون وارد نیستم,ما یه تعمیر کار وارد به کار پرینتر  داشتییم که فقط برامون شارژ میکرد(نهایتش درام هم ضعیف میشد دارمو عوض میکرد)

طرح اصلی ها رو معمولا برا مشتری(با توضیح که اصلی نیست) از طریق همون تعمیر کارمون میگرفیتم اگه مشکلی هم توشن داشت خودش براشون عوضش میکرد

ویرایش شده توسط mehrxad( مهرزاد قائم مقامی)
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...