رفتن به مطلب

خریداره پردازنده سوکت (2011-V2) برای X79

Royal
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان از عنوان تاپیک معلوم هست که چه درخواستی دارم

دوستانی که اور کردن پیشنهاد ندن پردازنده اور شده به کارم نمیاد قبل از خرید هم تست میکنم پس میخوام طرف معامله ساکن تهران باشه

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

کسی پردازنده 2011 نداره ؟

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

سلام جناب رویال خوبی ؟ بابا الان ملت خیلی هاشون سوکت 775 دارن :crying:  :crying:  _سوکت 2011 برای شما مایه داراست :D  :D  :D  _من فقط آرزومه  اون سیستم امضا شما رو از نزدیک ببینم :daydreaming: :daydreaming: :daydreaming:

لینک به دیدگاه

سلام جناب رویال خوبی ؟ بابا الان ملت خیلی هاشون سوکت 775 دارن :crying:  :crying:  _سوکت 2011 برای شما مایه داراست :D  :D  :D  _من فقط آرزومه  اون سیستم امضا شما رو از نزدیک ببینم :daydreaming: :daydreaming: :daydreaming:

مرتضی جان قابل شما را نداره

والا من به سرطان سخت افزار مبطلاع شدم و همونطور که گفتم هیچ استفاده ای هم از این سیستم ندارم به احتمال زیاد اواخر امسال هم پستش میکنم برای دوستم که خارج از کشور زندگی میکنه

پردازنده را هم برای اونیکی سیستم میخوام وی احتمال داره اون را هم پست کنم یا همینجا بفروشم

بازار هم که فعلا دست فرست طلبها هست و پردازنده هایی را که با 830 میفروختن دارن با 1100 میفروشن برای من هم صرف نداره با این قیمت بخرم

شده قضیه X58 که آواژنگ مادربر و پردازنده را به قیمت 350 بین مغازه دارها تقسیم کرد و مغازه دارها هم با قمت 1200 بین مردم ~x(

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...