رفتن به مطلب

ħħħ دانلود از راپید شیر و مگا آپلود با استفاده از لینک مستقیم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان گرامی از آنجایی که هم اکنون اغلب فایلهایی که میخواهیم دانلود کنیم بر روی این دو سایت قرار دارند و دانلود از این سایتها با داشتن اکانت امکان پذیر هست و ما ایرانی ها هم که پول پای این چیزها نمی دهم و تنها به فکر دور زدن مسئله هستیم تا حل اون در زیر سایتهایی رو معرفی میکنم و اساس کار این سایتها به این صورت هست که شما با وارد نمودن لینک فایلی كه در یكی از این سایتها وجود دارد ، میتوانید فایل را به سرورهای این سایتها که اغلب ارائه کننده هاست هستند منتقل نموده سپس براحتی و بدون محدودیت انتظار زمانی آنرا به طور مستقیم و با دانلودمنیجرها دانلود کنید . البته من خودم کاری که میکنم اینه که تقریبا 10 نفر جور میکنم و با هم پول میزاریم و یه اکانت خریداری میکنیم و کل لینکهایی که طی 3 ماه جمع کردم رو دانلود میکنم به همین راحتی . و دیگه از شر هرچی سایت و انتظار و ... راحت میشم ولی به هر حال یه زمانی هست که یه برنامه رو چند قسمت هست رو نیاز داری و اون موقع باید از این راه ها استفاده بشه

لینک به دیدگاه

دستت دردنکنه من چند تاشون رو تست کردم تو حجم پایین کار میکنند ولی اگه بخوای حجم بالا رو باهاش بگیری فکر کنم به مشکل بخوری میگه سرور مشغوله برای شما هم همینطوره؟

لینک به دیدگاه

من الآن سایت www.rapidbaz.com رو تست کردم مثل اینکه جواب میده ولی دعوتنامه میخواد که برسی کردم باید ماهانه یه مبلغی رو پرداخت کرد وگرنه حجم بالای 20 مگابایت رو نمیتونیم دریافت کنیم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...