رفتن به مطلب

گوسفندی که فکر میکند سگ گله است!

Recommended Posts

به نام خدا:

37942030043397362471.png

چندی پیش یک فیلم جالب در شبکه های اجتماعی به صورت گسترده منتشر شد که در آن گوسفندی حرکات سگ های گله را تقلید می کرد. این ویدیو باعث شد تا خیلی زود این گوسفند کوچک و 10 ماهه معروف شود.

“مایری مکنزی” صاحب این گوسفند است و می گوید:”این گوسفند بامزه از همان بدو تولد بسیار کوچک بود و همه فکر می کردند که به خطار جثه کوچکش زنده نماند اما سگ گله از او محافظت کرد و همیشه مراقبش بود . به همین دلیل این گوسفند خودش را بیشتر به سگ ها نزدیک می داند.

22414610158179752852.jpg

:D :D :D

این گوسفند به مانند سگ ها به دنبال جمع کردن گوسفندان درون طویله است و هیچوقت در جمع آن ها رویت نمی شود در مقابل او همیشه نزدیک سگ گله می چرخد و حتی چند باری سعی کرده است که صدای ان ها را نیز تقلید کند.

صاحب 51 ساله این گوسفند درادامه آورده است:” این موضوع بسیار عجیب است و به مانند آن را من تا به حال ندیده بودم”

ویرایش شده توسط Eghbali.M
لینک به دیدگاه

وقتی بچهای امروزی از نظر هوشی پیشرفت میکنن اینم همینطوری شده دیگه :D

لینک به دیدگاه

درود :blink:

خدایا خودت ظهور کن

همه چیز دیدیم الا گوسفند سگ اخلاق :|

لینک به دیدگاه

درود

اقا اگه این کلیپو دارید این کیلیپو اپ لود کنید

خیلی جالبه :laughing:

لینک به دیدگاه

من خودم یه گوسفند سه روزه رو خریده بودم و خودم بهش شیر و غذا تا شش ماه دادم دیگه دیدم وقتشه قاطی گوسفندای دیگه بشه بیرون بردم گذاشتم قاطی گوسفندای یه آقا کنارشون اصلا نمی ایستاد و میدویید کنارم و خودشو میچسبوند بم :D یادم نمیره هرجا میرفتم سایه ب سایه بام میومد همش میومد بیرون میبردمش و مشستم جایی میومد چفتم دراز میکشید و استراحت وبعضا هم بازی میکرد قشنگ بام. موقع شیر دادن به حیوونی خداییش جز بهترین لحظه های زندگیم بود *dry# آخرشم بزرگ شد و بردم فروختمش اونم بزوراصلا خریدار نمیتونس نگهش داره آخرشم خودم بردم انداختمش توی چار دیواری رو باز که ارتفاش یه متر اینا بود دوتا پای جلوشو گذاش رو دیوارو بلند و از ته دل ب ب میکرد من هم که فقط رفتم...! :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :( :( :( :( :(

از صدتا فیلم هندی برام تاثیر گذارتر بود--در حد یه دوست بود برام

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...