رفتن به مطلب

مشکل در اپدیت بایوس

Green Day
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

میخواستم با نرم افزار ASUS Update بایوس رو اپدیت کنم ولی این ارور رو میده :

04fulxuf7zw8s29dc95m.jpg

مدل مادربوردم M3N-HT Deluxe/HDMI هستش

خواهش میکنم راهنمایی کنین .

ویرایش شده توسط Green Day
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز..

یکی از بهترین راهها و مطمئن ترین , آپدیت از طریق بایوس و با استفاده از فلش هست ..

ابتدا جدیدترین فایل بایوس مینبوردتون از سایت ASUS بگیرید و از حالت ZIP خارج و فقط فایل بایوس رو داخل فلش بریزید تا باقی مراحل رو با هم طی کنیم :)

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز..

یکی از بهترین راهها و مطمئن ترین , آپدیت از طریق بایوس و با استفاده از فلش هست ..

ابتدا جدیدترین فایل بایوس مینبوردتون از سایت ASUS بگیرید و از حالت ZIP خارج و فقط فایل بایوس رو داخل فلش بریزید تا باقی مراحل رو با هم طی کنیم :)

سلام دوست عزیز

منظور شما از طریق Ez-Flash هستش ؟

من از این طریق اپدیتش کردم ولی بعد از اپدیت اولا اکسپرس گیت به صورت اتوماتیک غیر فعال شد و در مرحله اول لود بعد از اپدیت بایوس سی پی یو رو نشناخت !!!

از کجا میتونم متوجه بشم که سیستم داره در حالت نرمال کار میکنه ؟

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

شما مطمئن هستی آخرین ورژن بایوس مادربورد خودتون رو دانلود کردی؟

بعد آپدیت بایوس باید یکبار لود دیفالت میشد بایوس این کار انجام دادی؟

آپدیت بایوس از طریق ویندوز ریسک بالایی داره مخصوصا اگه انلاین بخواهید آپدیت کنید ولی فکر کنم آفلاین هم بشه از ویندوز آپدیت کرد دنبال گزینهUpdate From File تو asus updatetor باشید

مطلب بعدی دلیل اینکه میخواهید بایوس آپدیت کنید چیه ؟اگه با بوس قبلی مشکل ندارید دوباره دانگرید کنید(به بایوس قبلی فلاش کنید)

ولی همونطور که آقا رضا گفتند بهترین وآسون ترین راه آپدیت از EZ-Flash هست

روش بعدی آپدیت از طریق داس هست که برای اون نیاز به فلاپی دیسک و یا فلش دیسک بوتیبل دارید بعدش فایل بایوس+برنامه AWDFLASH رو از سایت ایسوز دانلود و تو فلاپی کپی می کنید سپس تو تنظیمات بایوس فلاپی یا فلاش را روی فریست بوت بذارید بقیه مراحل هم مثل EZ-FLASH هست در پایان سیتم ری استارت و سپس لود دیفالت کنید :)

پیشنهاد می کنم بایوس یکی مونده به آخری (2803)رو دانلود کنید که ازcpu های جدید پشتیبانی میکنه و پایداری بالایی برخودارهست

دوست من توجه کنید اگه به هر دلیلی در زمان فلاش بایوس برق قطع بشه یا سیستم ریست بشه مادربورد بلا استفاده خواهد شد :)

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RgHWsXGQyHAG1n7Z

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

سلام

من 2904 دانلود کردم اپدیتم شده ولی میخوام بدونم از کجا باید مطمئن شد که سیستم با اپدیت جدید همخوانی داره و داره به صورت نرمال کار میکنه

لینک به دیدگاه

خوب این دیگه معلومه که عزیز من

این بایوس بتا یا همون نسخه آزمایشی نیست پس 100تست شده و امتحان خودش پس داده

یه نکته خیلی مهم اینه که با آپدیت بایوس قرار نیست اتفاق خاصی بیوفته فقط ساپورت چند تا قطعه جدید از زمان عرضه برد اضافه میشهیا نهایت چندتا باگ برطرف خواهد شد زیاد رو این قضیه حساس نباشید ریسک آپدیت مداوم خیلی زیاد :)

برای اینکه مطمئن شید با یه برنامه مانیتورینگ و یه برنامه دیگه برای استرس پردازنده رو زیر فشار (استرس )بذارید

برنامه HWmonitor برای نمایش ولتاژ ها و دمای قسمت های مختلف

http://www.mediafire.com/?ncngvrznwdw

برنامه Prime 95 برای ایجاد استرس روی پردازنده استفاده کنید

ftp://mersenne.org/gimps/p95v2511.zip

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

خوب این دیگه معلومه که عزیز من

این بایوس بتا یا همون نسخه آزمایشی نیست پس 100تست شده و امتحان خودش پس داده

یه نکته خیلی مهم اینه که با آپدیت بایوس قرار نیست اتفاق خاصی بیوفته فقط ساپورت چند تا قطعه جدید از زمان عرضه برد اضافه میشهیا نهایت چندتا باگ برطرف خواهد شد زیاد رو این قضیه حساس نباشید ریسک آپدیت مداوم خیلی زیاد :)

برای اینکه مطمئن شید با یه برنامه مانیتورینگ و یه برنامه دیگه برای استرس پردازنده رو زیر فشار (استرس )بذارید

برنامه HWmonitor برای نمایش ولتاژ ها و دمای قسمت های مختلف

http://www.mediafire.com/?ncngvrznwdw

برنامه Prime 95 برای ایجاد استرس روی پردازنده استفاده کنید

ftp://mersenne.org/gimps/p95v2511.zip

سلام

ممنونم دوست عزیز خیلی کمک کردین

واسه کار کردن با این برنامه ها که نیاز به تخصص خاص یا تجربه نیست ؟ اگه در کار باهاشون اشتباه کنم خطری واسه سیستم ایجاد نمیکنه ؟

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

دوست عزیز دانگرید بایوس به ورژن قبلی برای من امکان پذیر نیست همش پیغام outdate میده چیکار کنم؟لطفا کمک کنید ~x(

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...