رفتن به مطلب

مشکل نداشتن تصویر بعد از ری استارت سیستم(لطفا اساتید جواب بدن)

Hamid . SHahan
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به دوستان عزیزم

دیروز یه پردازنده دست دوم خریدم که برای تست روی سیستم قرار دادم

پردازنده از نوع i5 haswell هست.

سیستم بدون مشکله . پردازنده هم بدون مشکله چه ظاهری چه کاربردی

تست کردم ویندوز بالا اومد.همه چیز عادیه ولی بعد از هر نوع ری استارتی چه از کلید ری استارت کیس چه با alt+ctrl+delet چه ری استارت داخل ویندوز در هر حالتی سیستم تصویر نمیده.

یعنی سیستم روشن هست ولی بدون تصویر. ولی در صورتی که خاموش روشن کنم تصویر میاد...

گرافیک هم جدا شد و با آنبرد مادربرد هم مشکل برطرف نشد. رم ها تست شد. باتری بایوس هم برداشتم و ست اپ بایوس رو هم ریست فکتوری کردم ولی مشکل همچنان باقیست.

پردازنده i7 4770k روش میندازم مشکلی نداره.

به نظر ایراد از سی پی یو هست ولی باید کاملا مطمئن شم.

و اما سوال:

ایا میتونه از جای دیگه باشه؟

ایا ایراد پردازنده میتونه چنین مشکلی ایجاد کنه؟

باتشکر

لینک به دیدگاه

سلام.بله احتمال نیم سوز شدن سی پی یو هست.شاید قبلا اور شده و بهش فشار اومده

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

پردازنده را روی یه مادربرد دیگه تست کن اگر جواب نگرفتی پردازنده مشکل داره

لینک به دیدگاه

احتمالا مشکل از بایوس هست اپدیتش کن

بایوس قبلا سه ماه پیش اپدیت شده.

لینک به دیدگاه

بایوس را به یه نسخه قبل برگردون و تست کن

راستی مادریرد چیه ؟ مدل دقیقش

شاید دوستان همین مدل را با همین پردازنده داشته باشن و بتونی ازشون کمک بگیری همیشه وقتی چنین تاپیکی ایجاد میکنی یه عکسی چیزی و یا مشخصات کامل را هم بگو خیلی تاثیر داره

لینک به دیدگاه

اگر مهلت تست داری به سی پی یو فشار بیار ببین تغییرات دمایی و پایداریش چطوره?

لینک به دیدگاه

بایوس را به یه نسخه قبل برگردون و تست کن

راستی مادریرد چیه ؟ مدل دقیقش

شاید دوستان همین مدل را با همین پردازنده داشته باشن و بتونی ازشون کمک بگیری همیشه وقتی چنین تاپیکی ایجاد میکنی یه عکسی چیزی و یا مشخصات کامل را هم بگو خیلی تاثیر داره

بابت مشخصات پردازنده که نمیتونم زیاد بگم چون شخصی که ازش خرید کردم بسیار محترم و معتبر هست و نمیخوام سو تفاهم پیش بیاد. اون بنده خدا هم چند بار گفته من مطمئنم ولی اگر مشورت بر این شد که سی پی یو خرابه پس میگیرم.

مشخصات این هست:

main msi-H81m-p33

vga msi gtx 760 oc 2GB

power 600 Green AHP

ram corsair XMS3 2x4GB 2000mhz

HDD 1TB WD Green

Win 8.1 ..win 7

اگر مهلت تست داری به سی پی یو فشار بیار ببین تغییرات دمایی و پایداریش چطوره?

پردازنده رو توی بازی تست کردم لود 90% کاملا پایداره و هیچ مشکلی نداره

ویرایش شده توسط امیر شاهان
لینک به دیدگاه

دوست عزیز هارد سالم هست ؟ هارد را عوض کن و تست کن

رمها با سیستم همخونی ندارن :-? باز هم سیستمی که توسط متخصصین داخلی جمع شده :cool:

سیستم حق داره که نمیخواد لود کنه من فعلا این دو مورد مشکوک را که دیدم اطلاع دادم شما هم تست کن و جواب بده

پاور هم احتمال داره مشکل داشته باشه ولی احتمالش در حد 01% هست اون را هم برای اطمینان بیشتر تست کن

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

دوست عزیز  سی پی یو 1150 هستش؟یا 1155

تنها راه مطمعن شدن تست کردن تک ت قطعات هستش ممکنه مشکل از رم و مادربورد وحتی گرافیک و پاور هم باشه 

لینک به دیدگاه

دوستان در صورت وجوده کوچکترین مشکل در پردازنده سیستم قادر نخواهد بود تستهای اولیه برای روشن شدن و ورود به محیط بایوس را هم انجام دهد یا بهتر هست بگم پشت سر هم یا ریستارت میشه یا بلافاصله بعد از روشن شدن خاموش میشه

سیستمی هم که دوست عزیزمون داره پر از مشکل هست ......هارد WD Green .........رمهای فرکانس بالا برای چیپست H81......و مهمتر از همهم مادربرد رده پایین MSI .....نمیگم MSI برند بدنامی هست خودم هم یکی از طرفدارهای این برند هستم ولی تو مادربردهای رده پایین محصولات هیچ کمپانی خوب نیست که محصولات MSI توی لیست در جایگاه اول قرار داره تو این رنج محصولات بهترین محصول ASUS هست

من نظرم این هست که قطعات همه رویه مادربرد دیگری تست بشن

لینک به دیدگاه

دوستان در صورت وجوده کوچکترین مشکل در پردازنده سیستم قادر نخواهد بود تستهای اولیه برای روشن شدن و ورود به محیط بایوس را هم انجام دهد یا بهتر هست بگم پشت سر هم یا ریستارت میشه یا بلافاصله بعد از روشن شدن خاموش میشه

سیستمی هم که دوست عزیزمون داره پر از مشکل هست ......هارد WD Green .........رمهای فرکانس بالا برای چیپست H81......و مهمتر از همهم مادربرد رده پایین MSI .....نمیگم MSI برند بدنامی هست خودم هم یکی از طرفدارهای این برند هستم ولی تو مادربردهای رده پایین محصولات هیچ کمپانی خوب نیست که محصولات MSI توی لیست در جایگاه اول قرار داره تو این رنج محصولات بهترین محصول ASUS هست

من نظرم این هست که قطعات همه رویه مادربرد دیگری تست بشن

سلام مجدد

ممنون از پاسخ های دوستان عزیزم

واقیعت امر اینه که من امکان تست با مادربرد دیگری رو ندارم.

چون الان در حال حاضر مادربرد دیگه ای نیست ولی چیزی که تست میکنم اینه که سیستم با سی پی یو 4770k مشکلی نداره ولی با این سی پی یو مشکل داره . مشکل هم فقط و فقط به ری استارت ختم میشه

یعنی من مشکل دیگه ای نمیبینم

رم ها هم تست شد. یک جفت رم دیگه 1600 انداختم ولی فرقی نداره

گرافیک هم برداشتم و الان رو انبرد هستم. فرقی نداشت

سیستم رو بدون هارد ری استارت کردم فرقی نداشت

متاسفانه هر جایی خدمات کامپیوتری اطراف منزل رفتم هیشکی سیستم 1150 نداره تست کنه... من نمیدونم چرا همکارای ما انقدر سطح علمیشون پایینه ولی خوب پول درمیارن :-? :-? :-?

لینک به دیدگاه

باید پردازندهای پیدا کنی که لنگه خود پردازنده سیستمت باشه 4770K دست من هم باشه مشکلات زندگیم یادم میره :laughing: جدا از شوخی شاید مادربرد به این پردازنده این واکنش را نشون میده !!!
حالا همون سیستمی که این 4770K روش نصب بوده چس هست چرا پردازنده را روی اون تست نکردی ؟
میتونی یه عکس از پردازنده بزاری ؟ از کف پردازنده با وضوح بالا
یه عکس هم از محیط ویندوز بزار ولی نرم افزار HW Monitor Pro را هم نصب کن که وقتی عکس میگیری این نرم افزار هم در حالت اجرا باشه
ftp://ftp.cpuid.com/hwmonitor-pro/hwmonitor-pro_1.22.exe
کد فعال سازی
FDC407D0EE5113B9A8EAC368339513EFE8F81D231E31D7EF651365430658700CEEDBCBDCD172DE69910D5F4E973E601CEF5B171762A165F0804756367C4D29CDEF5B171762A165F0804756367C4D29CD50A88F5671A45E65CB93E29DA695939A3D296D9E4E049556BA25316312B1F8AC35

لینک به دیدگاه

باید پردازندهای پیدا کنی که لنگه خود پردازنده سیستمت باشه 4770K دست من هم باشه مشکلات زندگیم یادم میره :laughing: جدا از شوخی شاید مادربرد به این پردازنده این واکنش را نشون میده !!!

حالا همون سیستمی که این 4770K روش نصب بوده چس هست چرا پردازنده را روی اون تست نکردی ؟

میتونی یه عکس از پردازنده بزاری ؟ از کف پردازنده با وضوح بالا

یه عکس هم از محیط ویندوز بزار ولی نرم افزار HW Monitor Pro را هم نصب کن که وقتی عکس میگیری این نرم افزار هم در حالت اجرا باشه

ftp://ftp.cpuid.com/hwmonitor-pro/hwmonitor-pro_1.22.exe

کد فعال سازی

FDC407D0EE5113B9A8EAC368339513EFE8F81D231E31D7EF651365430658700CEEDBCBDCD172DE69910D5F4E973E601CEF5B171762A165F0804756367C4D29CDEF5B171762A165F0804756367C4D29CD50A88F5671A45E65CB93E29DA695939A3D296D9E4E049556BA25316312B1F8AC35

0izqt7dtky6rgyuj1p8_thumb.jpg

سی پی یو رو روی 3تا سیستم توی محل کارم تست کردم. با رنج های مختلف.

عمدتا مین asuse سری چیپ z بودن

نتیجه یکسانه و توی ری استارت تصویر بالا نمیاد.(سیستم روشن میمونه ولی مانیتور بدون سیگنال میشه و خاموش میشه)

لینک به دیدگاه

سی پی یو رو روی 4تا سیستم توی محل کارم تست کردم. با رنج های مختلف.

عمدتا مین asuse سری چیپ z بودن

نتیجه یکسانه و توی ری استارت تصویر بالا نمیاد.(سیستم روشن میمونه ولی مانیتور بدون سیگنال میشه و خاموش میشه)

خب دیگه مطمئنا مشکل از سی پی یو هست ، اون بنده خدا هم که مشکلی نداره عودت بدید و تمام

لینک به دیدگاه

دیگه حرفی نمیمونه برای گفتن

مدارک کامل و قابل تایید هست

فروشنده محترم هم که مشکلی نداره پس میتونی پس بدی یا اگر لنگه اون را داره تعویض کنه

راستای کد فعال سازی را هم قرار دادم چرا برنامه را Active نکردی ؟

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...