رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد نصب مادربرد جدید و ویندوز قبلی

Yosef Faraji
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.مادربرد و سی پی یو فعلیم EP45-UD3R و q6600هست و Main و CPU جدید خریدم با این مشخصات:Asus H87-PROو i3 4130

ویندوزی که الان نصب هست رو سیستم Win 7 SP1هست و حدود یک سال و نیمه نصبه و امکان تعویض ویندوز رو ندارم.چون بعضی از برنامه ها هست که لایسنس اوریجینالشو خریدم (مثلا برنامه طراحی فرش طوبی)

چیکار کنم که همین ویندوز با قطعات جدید هم بالا بیاد و نیاز به تعویض ویندوز نباشه؟

لینک به دیدگاه

ویندوز تو هارده ربطی به مادربرد و cpu نداره . هاردو که وصل کنی به مادربرد سیستمو روشن کنی ویندوز بالا میاد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

تعویض بهتره اما:

سیستم رو بوت کن بعد از یکبارrestart کلیه درایورهای قبلی رو حذف و سیستم رو دوباره restartکن بعد درایورهای جدید رو نصب کن.

همچنین میشه ویندوز رو ترمیم یا repair کرد که فایلها و برنامه های فعلی از بین نمیرن(بشدت توصیه میشه)

ویرایش شده توسط Le Boy Fatale
لینک به دیدگاه

نمیشه دوست عزیز اگر خودت راهی بلدی که لایسنسها را بتونی نگاه داری خیلی خوبه در غیر اینصورت فراموششون کن یا ویندوز را رو یه هارد دیگه نصب کن و اگر شد برنامها را از روی هارد قبلی اجرا کن

چون اگر بخوای با ویندوز قبلی  سیستم را لود کنی بلواسکرین میده (BlueScreen)

لینک به دیدگاه

ویندوز تو هارده ربطی به مادربرد و cpu نداره . هاردو که وصل کنی به مادربرد سیستمو روشن کنی ویندوز بالا میاد

شما امتحان کردی که میگی؟

بلو اسکرین میده عزیزمن اصلا امکان نداره بالا بیاد

لینک به دیدگاه

درود

تعویض بهتره اما:

سیستم رو بوت کن بعد از یکبارrestart کلیه درایورهای قبلی رو حذف و سیستم رو دوباره restartکن بعد درایورهای جدید رو نصب کن.

همچنین میشه ویندوز رو ترمیم یا repair کرد که فایلها و برنامه های فعلی از بین نمیرن(بشدت توصیه میشه)

سلام.خیلی ممنون داداش.فکر کنم باید تو safemode درایور ها رو حذف کنم(البته اگه بلو اسکرین نده)

نمیشه دوست عزیز اگر خودت راهی بلدی که لایسنسها را بتونی نگاه داری خیلی خوبه در غیر اینصورت فراموششون کن یا ویندوز را رو یه هارد دیگه نصب کن و اگر شد برنامها را از روی هارد قبلی اجرا کن

لایسنسها رو دارم ولی فکر نکنم رو ویندوز دیگه کار کنه.محدودیت نصب داره برنامش

شما امتحان کردی که میگی؟

بلو اسکرین میده عزیزمن اصلا امکان نداره بالا بیاد

بله دوستان.خودم قبلا تجربه داشتم.وقتی هاردی که مال یه سیستم دیگه باشه وصل بشه بلو اسکرین میده و ویندوز بالا نمیاد.روشی میخواستم که بتونم ویندوز رو بالا بیارم

هنوز قطعات جدید نرسیده دستم.تست میکنم شاید خود به خود ویندوز بالا اومد.اگه نیومد از safemodeدرایورهای قبلی رو حذف میکنم.اگه بازم مشکلی بود تو تاپیک اعلام میکنم.ممنون از راهنمایی دوستان @};-

لینک به دیدگاه

دوست عزیز هارد را نصب کن بعد وارد SafeMode باید بشی وقتی وارد شدی همه Driver ها را پاک کن و ریستارت کن اگر وارد ویندوز شد Driver های جدید را نصب کن و استفاده کن

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

نه آقا مگه داریم درخت پیوند میزنیم همینجوری بی حساب کتاب باشه.

احتمال بالا اومدن خیلی کمه.

لینک به دیدگاه

بستگی داره. معمولا اگر چیپ مادر بورد جدید به قبلی نزدیک باشه میشه سیستم رو بالا آورد. البته یک مشکل دیگه هم هست که مجوز برنامه ها با تغییر بخشهایی از سخت افزار از کار می افته. برخی برنامه ها سریال یک قطعه رو بر می دارند برخی هاشون هم با ترکیب سریال چند قطعه یک کد تولید می کنن برای چک کردن این که مجوز برنامه رو چند بار به کار بردی.

اول اون هاردی که سیستم عامل اصلی روش هست رو دست بهش نزن،با آخرین نسخه ی پاراگون و گزینه ی migrate os سیسنم عامل رو به یک دیسک دیگه منتقل کن.

دوم از توی کنترل پنل سیستم عامل مشابه مال خودت یک دیسک تعمیر ویندوز درست کن. سیستم عاملی که از توش این کار رو می کنی فرق نمی کنه روی چه سخت افزاری اجرا بشه، نباید قدیمی از مال خودت باشه و اگر مال خودت ۳۲ بیت هست اون هم باید ۳۲ بیت باشه و الخ. این دیسک بهتر از دیسک نصاب ویندوز برای تعمیر سیستم عامل کار می کنه.

سوم ببین سیستم عاملی که به دیسک تازه منتقل شده بالا می آد یا نه. اگر نصفه نیمه یا توی سیف مود بالا می آد میشه یک کاریش کرد. اگر نه با دیسک تعمیری که درست کردی سیستم عامل منتقل شده رو ترمیم کن و اگر بالا آمد درایورهای پیشین رو پاک و درایورهای جدید نصب کن.

چهارم اگر موفقیت امیز بود هم همان طور که گفتم تضمینی نیست مجوزهای برنامه هات همچنان کار کنه.

یک راه دیگر هم هست که با برنامه ی اکرونیس یا پاراگون یا گوست از سیستم عامل پیشین نسخه ی پشتیبان تهیه کنی و روی ویندوز تازه ات پوشه های مربوط به برنامه ها و تنطیمات شون رو منتقل کنی.

البته باز هم ممکنه مشکل مرحله ی چهار پیش بیاد.

معمولا میشه با کمی چانه زدن و استدلال و برخی مواقع با چیزی که همولایتی های من بش می گن غربت بازی شرکتهای تولید کننده ی نرم افزار رو قانع کرد که مجوز ها رو به خاطر شرایط خاص اصلاح یا احیا کنن. ممکنه مبلغی که کمتر از مجوز اصلی هست در خواست کنن. به این بخشهای غیر فنی و بسیار سودمند هم بیاندیش، البته به جز اون گزینه ی غربت بازی. چون حتی اگر هم نتیجه بده تو دراز مدت رو جامعه اثر بدی می گذاره.

نهایتا به این هم توجه کن که مبلغی که توی بدترین حالت برای نرم افزارهات باید بدی چنده و این کارهایی که در مقابل باید بکنی چقدر ممکنه وقت بگیره و آیا ارزشش رو داره؟

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سلام من تجربه ی این داستان رو داشتم و بعد از ارتقا سیستم از p43 به z77 ، هارد سیستم رو به مادربورد جدید وصل  کردم و خیلی راحت ویندوز بالا اومد قبل از این داستان هم چند سری ماجرای این مدلی برای سیستم های دوستانم هم داشتم و به مشکلی برنخوردم ... تنها موردی که باید دقت کنی حالت ahci هست که باید تو بایوس تنظیم بشه .. یعنی اگه الان ویندوز روی مادربورد فعلیت به صورت ide باشه و بخوای روی مادربورد جدید که صد درصد به صورت پیش فرض بایوسش به صورت ahci تنظیم شده هارد رو بندازی و ویندوز رو بالا بیاری با بلو اسکرین مواجه میشی ... برای حل این مشکل میتونی از windows 7 manager استفاده کنی که یه گزینه داره باید تیک بزنی و اجازه ی بالا اومد ویندوز با این شرایط رو هم بهت میده .

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون از تمامی دوستان.انشالا که بالا بیاد

لینک به دیدگاه

درود

منم مادربرد قبلیم ep 43 گیگا بود ولی الان h81 گرفتم ویندوز بدون مشکل بالا اومد ولی خودم ویندوز جدید نصب کردم

لینک به دیدگاه

سلام.مادربرد جدید رو وصل کردم.حالت ساتا روی ahci بود و بلو اسکرین میداد.اونو به IDEتغییر دادم و ویندوز بدون مشکل بالا اومده.ولی الان مشکلی که دارم اینه که اون نرم افزار طراحی فرش طوبی دیگه کار نمیکنه

تو سایتش نوشته برای تعویض ویندوز مشکلی نداره ولی فقط روی یه سیستم کار میکنه.یعنی الان این مادربرد جدید رو به عنوان یه سیستم دیگه شناسایی کرده.چیکار میشه کرد؟

230تومن پول نرم افزارشو دادم و هنوز یه ماه هم نیست که دارمش

gk4sk0dvf555egtw52st.png

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

من چند باری که این مشکل رو داشتم با شرکت سازنده‌ی نرم‌افزار تماس گرفتم و کد جدید گرفتم.

راهش هم این هست که با منطق و ادب باهاشون صحبت یا مکالمه کنی. برخی مواقع هم مابه‌التفاوت کمی باید پرداخت کنی.

لینک به دیدگاه

به نظر منم تنها راه ، صحبت با پشتیبانی شرکت سازنده و توضیح دادن کامل موضوع.

لینک به دیدگاه

من پارسال ماردبرد و سی پی یو intel داشتم که به جاش یه مادربرد و سی پی یو amd خریدم و با همون هاردی که قبلا ویندوز روش بود سیستم به راحتی بوت شد و هنوزم که هنوزه ویندوز رو عوض نکردم...

ویرایش شده توسط POURIA.G
لینک به دیدگاه

من قبلا مادر بورد و سیپیو رو همزمان عوض کردم و برای ویندوزم مشکلی پیش نیومد.

مادر بورد قبلیم msi بود و cpu هم fx 8150

الانم که اونایی که تو امضامه رو دارم

ویرایش شده توسط amintabarsi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...