رفتن به مطلب

راهنمایی برای استفاده از تبدیل برای کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه ی دوستان و اساتید عزیز :cool:

من برای یه مدت زمان محدود ( حدود یک یا دو هفته ) باید از یه کارت گرافیک موقت استفاده کنم؛ کارت مورد نظر هم Gainward GTX560 هست که به وسیله ی دو تا پورت 6 پین تغذیه میشه؛ در حالی که پاور من فقط یه 6 پین داره. -_- البته خود کارت یه تبدیل مولکس به 6 پین داره. :huh:

حالا میخوام بدونم تو این مدت محدود استفاده از تبدیل برای 6 پین دوم تو استفاده ی روزمره به کارت فشار نمیاره؟ :-S
اگر نه موقع لود چی؟ میشه باهاش بازی کرد؟ :confused:

دوستان دقت کنید که اولویت سلامت و فشار نیومدن به کارته. :excl: چون کارت مال خودم نیست و بعد این مدت باید سالم تحویل بدمش! ^#(^

مشخصات دقیق سیستمم هم تو امضام موجوده، پاورم هم Active PFC هست. ^_^

لینک به دیدگاه

سلام پوریا جان هیچ مشکلی پیش نمیاد.

خودم Asus gtx 660 ti دارم که به صورت دایمی دارم با پاور 535A و تبدیل 6 پین استفاده میکنم.

لینک به دیدگاه

اول اینکه استفاده از تبدیل برای کارت کار اشتباهیه خود کاتالوگ کارت هم توضیح داده ولی نکته ی جالب اینجاس بازم تبدیل مولکس رو میندازن تو بسته بندیش.!!!

البته هستن کسایی تو فروم که چند ساله از تبدیل برا کارتشون استفاده کردن ولی خب بازم درست نیست.

در کل به نظر من استفاده نکنی بهتر تازه مورد شما مال خودتون نیست و امانته و یکم خطری.:}}

به هر حال این نظر من بود تا دوستان چی بگن.

نمیدونم اینکه میگید خود کاتالوگ توضیح داده که کاره اشتباهیه.

یعنی بنظر شما 30 چهل تا مهندس تو اون شرکت کار میکنن تا حالا یک بار کاتالوگی که خودشون نوشتن و نخوندن؟

و اینکه چه 6 پین و چه تبدیل 6 پین هردو یک کا رو انجام میدن.

رسوندن برق 12 ولت به گرافیک.

لینک به دیدگاه

سلام

پاورت مناسبه هیچ مشکلی هم پیش نمیاد

لینک به دیدگاه

من با اون پاور 570 بسته بودم با تبدیل.. 560که جای خود :D

ویرایش شده توسط nas
لینک به دیدگاه

مشکلی پیش نمیاد !!

گرچه به طور کلی استفاده از هیچ نوع تبدیلی توصیه نمیشه . حتی برای دی وی دی رایتر !!!

لینک به دیدگاه

پاورت به اندازه قوی هست تبدیل هم بزنی 2 هفته که هیچ 10 سال هم اینتوری استفاده کن موردی نداره

لینک به دیدگاه

خب دو تا مسئله هست یکی این که شاخه 12 پاور توانش رو داشته باشه مثلا نمی شه به یه پاور 430 وات که یه دونه 6 پین داره یکی دیگه هم بست و مطمئن بود توان مورد نیاز کارت رو تعیین می کنه ولی برای 500 وات به بالا خب وضعیت کمی بهتر هست و مسئله دوم این که اون که دوستان می گن در دفترچه اشاره شده که استفاده نشه از تبدیل منطقی هست ولی مثلا موقعی که توان پاور کم هست وگرنه شما با پاوری مثل 535 مشکلی نخواهید داشت و یه نکته این که از این تبدیل به وفور استفاده می شه و کمتر دیده شده مشکل ساز باشه

لینک به دیدگاه

با این وصف که لود کامل نگیری و فقط برای کارای معمولی و تصویر گرفتن باشه چندان خطری نیست

اما بحث لود کامل جداست تبدیل نمیتونه وات مورد نیاز رو انتقال بده واضح تر بگم از سیمی که وات محدود داره داری وات بیشتر از ظرفیت میگیری

(هر چهار پین 30 وات هم توان نداره)

این خودش ریپل شدید در پی داره و آسیب به کارت هم دنبالش هست

لینک به دیدگاه

سلام پوریا جان هیچ مشکلی پیش نمیاد.

خودم Asus gtx 660 ti دارم که به صورت دایمی دارم با پاور 535A و تبدیل 6 پین استفاده میکنم.

سلام جناب محبی :big hug:

کارت شما اگه مشکلی نداره، پس این هم نباید داشته باشه. :) ولی خوب کارت امانته! :(

اول اینکه استفاده از تبدیل برای کارت کار اشتباهیه خود کاتالوگ کارت هم توضیح داده ولی نکته ی جالب اینجاس بازم تبدیل مولکس رو میندازن تو بسته بندیش.!!!

البته هستن کسایی تو فروم که چند ساله از تبدیل برا کارتشون استفاده کردن ولی خب بازم درست نیست.

در کل به نظر من استفاده نکنی بهتر تازه مورد شما مال خودتون نیست و امانته و یکم خطری.:}}

به هر حال این نظر من بود تا دوستان چی بگن.

نمیدونم اینکه میگید خود کاتالوگ توضیح داده که کاره اشتباهیه.

یعنی بنظر شما 30 چهل تا مهندس تو اون شرکت کار میکنن تا حالا یک بار کاتالوگی که خودشون نوشتن و نخوندن؟

و اینکه چه 6 پین و چه تبدیل 6 پین هردو یک کا رو انجام میدن.

رسوندن برق 12 ولت به گرافیک.

سلام

پاورت مناسبه هیچ مشکلی هم پیش نمیاد

من با اون پاور 570 بسته بودم با تبدیل.. 560که جای خود :D

مشکلی پیش نمیاد !!

گرچه به طور کلی استفاده از هیچ نوع تبدیلی توصیه نمیشه . حتی برای دی وی دی رایتر !!!

پاورت به اندازه قوی هست تبدیل هم بزنی 2 هفته که هیچ 10 سال هم اینتوری استفاده کن موردی نداره

خودمم حس میکنم با وجود اینکه اون تبدیل رو برای شرایط خاص یا اضطرار گذاشتن، ولی با توجه به توان پاور تو این مدت کم مشکلی پیش نمیاد. :-?

ولی همین امانت بودنش حسابی منو ترسونده؛ شانس نداریم که! :wacko:

بعد از سه سال کارکردن زیر دست ما میسوزه! :D

من یه زمانی یه کارت 460 داشتم خوب یادمه تو کاتالوگ با عکس توضیح نوشته بود که از تبدیل مولکس استفاده نکنید.در صورتی که تبدیل تو بسته بندیش بود من کاری به درست یا غلط شرکت ندارم.

چیزی که از دوستان شنیدم و دیدم رو گفتم.

.

در مورد ولتاژ درسته که همون حدودا 12 ولت رو میده. ولی بعید میدونم جریان مورد نیاز رو به کارت برسونه منظورم امپر هستش.

به هر حال الان پاور دست دومی که 2 تا 6 پین داشته باشه زیاد گرون نیست میتونه استارتر یکی تهیه کنه و بعدا بفروشه.

این گزینه ی استفاده از یه پاور دیگه شدیداً منطقی به نظر میاد، ولی با کدوم پول؟ :crying:

خب دو تا مسئله هست یکی این که شاخه 12 پاور توانش رو داشته باشه مثلا نمی شه به یه پاور 430 وات که یه دونه 6 پین داره یکی دیگه هم بست و مطمئن بود توان مورد نیاز کارت رو تعیین می کنه ولی برای 500 وات به بالا خب وضعیت کمی بهتر هست و مسئله دوم این که اون که دوستان می گن در دفترچه اشاره شده که استفاده نشه از تبدیل منطقی هست ولی مثلا موقعی که توان پاور کم هست وگرنه شما با پاوری مثل 535 مشکلی نخواهید داشت و یه نکته این که از این تبدیل به وفور استفاده می شه و کمتر دیده شده مشکل ساز باشه

پاور من دو تا ریل 12 ولت داره که هر کدوم 18 آمپر خروجی میشده؛ یعنی جمعاً 432 وات خروجی رو شاخه ی 12 ولت. ^_^

ولی باز احتیاط شرط عقله، اگه با تبدیل استفاده کردم سعی میکنم بهش فشار نیاد. :)

لینک به دیدگاه

با این وصف که لود کامل نگیری و فقط برای کارای معمولی و تصویر گرفتن باشه چندان خطری نیست

اما بحث لود کامل جداست تبدیل نمیتونه وات مورد نیاز رو انتقال بده واضح تر بگم از سیمی که وات محدود داره داری وات بیشتر از ظرفیت میگیری

با این اوصاف باید قید بازی رو بزنیم و به مرور لیون بسنده کنیم. :(

برا کسی که خودش GT8600 داره خیلی سخته که یه کارت قوی رو دو هفته بدن دستش و نتونه باهاش بازی کنه! :crying:

لینک به دیدگاه

پاورهای قدیمی 2 یا بیشتر ریل 12 ولت دارن که به اصطلاح باعث برطرف شدن ریپل میشه و تقریبا ولتاژ رو زیر لود ثابت نگه میداره

پاورهای جدید هم که به لطف تکنولوژی شاخه 12 ولت یکی شده و تمام قدرت پاور از 1 شاخه تامین میشه.

شما روی کابل های پاور رو نگاه کنید هر سیم مشکی و زردی میتونه نصف یا تمام توان پاور رو ازش خارج کنه.

پس استفاده از تبدیل هیچ ضرری نمیرسونه.

دوستان چندجا گفتن که استفاده از تبدیل تو کاتالوگ گرافیک مشکل دار ذکر شده.

اگه دقت کرده باشید اون قسمتی که به تبدیل مربوطه راجع به هماهنگ بودن سوراخ سوکت 6 پین با سوکت گرافیک و درست بودن ترتیب سیم هاست.

ویرایش شده توسط m.mohebbi
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...