رفتن به مطلب

مشکل عجیب تبدیل شدن فلش درایو به Floppy

Astrix
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من یه فلش دارم قبلا اینطوری نبود یه چندروزه وقتی وصل میکنم به سیستم دوتا درایو ظاهر میشه یکی فلاپی هست یکی هم خود فلش بعد جالبه اون درایو فلاپی هم 1.38 مگ حجم داره که میشه توشم دیتا ریخت !! هرکاری میکنم اون درایو فلاپی از بین نمیره البته میشه از دیوایس منیجر دیسیبل کردش. حتی با آنیستال کردن درایور یو اس بی دوباره میاد و نصب میشه آخه بعضی موقع ها موقع وصل کردن فلش به سیستم همون درایو فلاپی باعث هنگ کردن سیستم میشه طوری که باید از کیس ریست کنم واسه همین تصمیم گرفتم اون درایو فلاپی رو وقتی فلش رو وصل میکنم از دیوایس منیجر دیسیبل کنم. نمیدونم این مشکل عجیب غریب چیه !! فک کنم از وقتی با یه نرم افزار به اسم Rufus برای بوت کردن فرمت کردم اینطوری شد یه پیغام مسخره هم روی نرم افزار میاد که باعث میشه آدم فکر کنه Rufus یه برنامه ویروسی هست. ضمنا سیستم هم اسکن کردم کامل با آنتی ویروس چیزی پیدا نشد. یه فلش دیگه دارم ولی اونو که وصل میکنم این مشکلو نداره. ضمنا از بایوس هم فلاپی غیر فعال هست دیگه نمیدونم چکار کنم. درسته این قضیه زیاد جدی نیست ولی من آدمی هستم که باید بفهمم هرچیزی علتش چیه.

یه نفر دیگه هم تو انجمن خارجی همین مشکلو داشته ولی راه حلی براش پیدا نشد:

http://www.tomshardware.com/forum/148046-45-device-shows-floppy-removable-disk

این هم از عکس ها خودتون ببینید !!:

post-12709-0-81539300-1424197841_thumb.png

post-12709-0-22777500-1424197847_thumb.png

post-12709-0-58603300-1424197851_thumb.png

post-12709-0-91780800-1424197855_thumb.png

ویرایش شده توسط Astrix
لینک به دیدگاه

:-? :-? :-? :-? :-? :-?  چه جالب ...حتی با فرمت هم از بین نمیره ... :-? :-? :-? :-? :-?

لینک به دیدگاه

:-? :-? :-? :-? :-? :-?  چه جالب ...حتی با فرمت هم از بین نمیره ... :-? :-? :-? :-? :-?

بله واقعا بعضی موقع ها آدم یه چیزایی تو علم کامپیوتر می بینه شاخ در میاره یادم رفت بگم به یه سیستم دیگه هم وصل کردم همینطوری بود. مشکل به نظر خودم سخت افزاری هست شاید بخاطر اینکه چندساله مداوم دارم ازش استفاده میکنم اینطوری شده

لینک به دیدگاه

داداش اینو تست کن تو cmd کل پارتیشن فلشتو پاک کن

دستور DiskPart را اجرا کنید.
توسط دستور List Disk شماره دیسک مربوط به فلش را پیدا کنید.
توسط دستور Select Disk 1 دیسک مربوط به فلش را انتخاب کنید(شماره 1 در مثال ما).
توسط دستور Clean اطلاعات و پارتیشن های فلش را حذف کنید.

ویرایش شده توسط NaeemSameti
لینک به دیدگاه

داداش اینو تست کن تو cmd کل پارتیشن فلشتو پاک کن

دستور DiskPart را اجرا کنید.

توسط دستور List Disk شماره دیسک مربوط به فلش را پیدا کنید.

توسط دستور Select Disk 1 دیسک مربوط به فلش را انتخاب کنید(شماره 1 در مثال ما).

توسط دستور Clean اطلاعات و پارتیشن های فلش را حذف کنید.

ممنون اینو هم قبلا امتحان کردم مشکل اینجاست که اون دیوایس اصلا یه چیز کاملا جدا از دیواس خود فلش هست که با وصل کردن فلش میاد و با در آوردنش هم میره. با فرمت و حذف پارتیشن و .. فقط دیوایس خود فلش تغییر میکنه.

لینک به دیدگاه

هنوز فلاپی استفاده می کنید

فلاپی رو فلش بزنید

نه دوست عزیز تاپیک رو با دقت نخوندید من اصلا فلاپی ندارم !! اون فلاپی یه چیزی از بدنه خود فلش شده با هیچ ترفندی هم نمیره چندروز هم هست خودبخود این بلا سر فلش اومده

لینک به دیدگاه

نه دوست عزیز تاپیک رو با دقت نخوندید من اصلا فلاپی ندارم !! اون فلاپی یه چیزی از بدنه خود فلش شده با هیچ ترفندی هم نمیره چندروز هم هست خودبخود این بلا سر فلش اومده

نه عزیز برای مزاح گفتم فقط یکم شاد بشویم

لینک به دیدگاه

ضمنا اینجا هم هیچ اثری از خود فلاپی نیست فقط داخل مای کامپیوتر میاد

post-12709-0-85367200-1424199513_thumb.png

post-12709-0-81350200-1424199528_thumb.png

لینک به دیدگاه

گفت فلاپی یادش به خیر یه زمانی فلاپی استفاده میکردیم .دیگه داشت اسمش یادم میرفت :D

لینک به دیدگاه

ولش کن زیاد خودتو درگیر نکن ... 2 مگ زیاد نیس که ولی خب اون عکس درایو خودش خیلی رو مخه ... :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :D :D :D :D

لینک به دیدگاه

نه عزیز برای مزاح گفتم فقط یکم شاد بشویم

مرسی داداش اشکالی نداره والا واسه خودمم عجیبه بدون اینکه بخوام صاحب فلاپی شدم :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام 

فلش رو جا بزن

این مسیر رو برو  control panel/administarator tools/computer management

در پنجره ظاهر شده storage رو انتخاب کن

disk management رو بزن

حالا نام درایو فلش روکه A هست تغییر بده

روش کلیک راست بکن

change drive letter and path رو انتخاب کن تب change رو بزن 

حالا روبروی assign the following drive letter نام درایو رو از A به چیز دیگه تغییر بده ok بزن

ببین درست میشه

لینک به دیدگاه

گفت فلاپی یادش به خیر یه زمانی فلاپی استفاده میکردیم .دیگه داشت اسمش یادم میرفت :D

آره منم شانسی واسم اتفاق افتاد

ولش کن زیاد خودتو درگیر نکن ... 2 مگ زیاد نیس که ولی خب اون عکس درایو خودش خیلی رو مخه ... :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :D :D :D :D

آره اصلا اون اسم فلاپی رو که می بینم خاطره خوشی ندارم ازش همین الانش هم همونطور که گفتم وقتی فلش به سیستم وصل میشه اون فلاپی باعث هنگ شدن کامل سیستم میشه که البته از دیوایس منیجرغیرفعال کردم و دیگه مشکلی نیست. خواستم با دوستان در میون بزارم که ببینن چه اتفاقاتی که ممکنه هست بیوفته :D

لینک به دیدگاه

سلام 

فلش رو جا بزن

این مسیر رو برو  control panel/administarator tools/computer management

در پنجره ظاهر شده storage رو انتخاب کن

disk management رو بزن

حالا نام درایو فلش روکه A هست تغییر بده

روش کلیک راست بکن

change drive letter and path رو انتخاب کن تب change رو بزن 

حالا روبروی assign the following drive letter نام درایو رو از A به چیز دیگه تغییر بده ok بزن

ببین درست میشه

سلام مرسی از شما همونطور که عکس دیسک منیجمنت رو توی پست بعدیم گذاشتم اصلا خبری از اون درایو توی اونجا نیست که بشه تغییرش داد. توی هیچ نرم افزار پارتین بندی هم نمیاد فقط توی دیوایس منیجر و مای کامپیوتر هست !!

لینک به دیدگاه

به نظرم بندازش دور ... فقط یجای دوری که نزدیک ما باشه ... :D :D :D :D :D

والا بنده اولین باری هست که چنین چیزی میشنوم ...اگه گارانتی داره به دیتاش برق بده و بعد ببر گارانتی عوضش کن :devilish: :devilish: :devilish: :devilish:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

برنامه Rufus رو پاک کنین !!

مشخصات فلش رو به سازنده ارسال کنین و کل ماجرا رو توضیح بدین!!!

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

سلام 

شما میتونین از Change  استفاده کنید

دقیقا همین امروز همین مشکل برام پیش اومد و با همین روش دوباره بر گردندمش به حالت قبل

ویرایش شده توسط mitra
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...