رفتن به مطلب

کسی بازی اعصاب خورد کن This War of Mine بازی کرده؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

rgabm9dqa9fyixd223vz.jpg

الکی حجم اینترنتو دادم برای دانلود این بازی دو بعدی سیاه و سفید که سر و ته نداره و بیشتر از 15 روز نتونستم دوم بیارم 

کسی راه درست بازی کردن این رو میدونه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

rgabm9dqa9fyixd223vz.jpg

الکی حجم اینترنتو دادم برای دانلود این بازی دو بعدی سیاه و سفید که سر و ته نداره و بیشتر از 15 روز نتونستم دوم بیارم 

کسی راه درست بازی کردن این رو میدونه؟

سلام

http://guides.gamepressure.com/thiswarofmine/

لینک به دیدگاه

بازی جالبیه :x  حجم کمی هم داره.  این نقدو بخونید

سوی تاریک جنگ | نقد بازی This War of Mine

“در جنگ های مدرن… بی هیچ دلیل قانع کننده ای، همچون یک سگ خواهید مرد.”

_ ارنست همینگوی

ولی من خیلی وقته اعصاب اینجور بازیا رو دیگه ندارم :eek:

ویرایش شده توسط MAGNUM
لینک به دیدگاه

برو سایت youtube هر مرحله ای که گیر کردی اونجا ویدئوش هستش

ویرایش شده توسط nasabam
لینک به دیدگاه

دنبال راهنمای فارسی هستم چجوری بیشتر زنده بمونم  تا 15 روز دوام میارم بعدش همه چی تموم میشه و کلا از بین میرن 3 نفر 

روش درست بازی کردن رو میخوام نه راهنمای معمولی بازی 

لینک به دیدگاه

کسی میدونه چطوری میشه به این بازی ایتمهای جدید مس تلویزیون و کمد اضافه کرد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

بازی خیلی جالبی هست من که خیلی درگیرش شدم... چجوری کار می کنی منابع تموم میکنی؟؟؟

هر شب اگه بری بیرون بیای منابعت تموم نمیشه... راستی یه ترفند خودم یاد گرفتم اونم اینکه اگه یدونه از کمد ها رو مثلا اون پایین ترینش سمت چپ رو تجهیزاتتو توش بزاری و اونایی که لازم داری رو برداری مصرف کنی... دیگه دزدایی که بهت میزنن چیزی نیست ازت ببرن...  :laughing:

بعدم تو انتخاب نفرات اول بازی دقت کن ... من دوست دارم حتما یکیشون از این افرادی باشه که زیاد چیز میبرن... بقیش مهم نیست... البته بنظر اون خانومه که معامله گر بهتری هست هم خوبه... و در واقع بازی سه نفره شروع کنی بهتره مواد مصرفیت کمتر میشه مثل غذا و دارو...روزاول کار سعی کن تخت خواب و هیتر و میز کار رو آپ کنی و میز کار فلزات رو بسازی ...

شب اول چرخ دنده و خازن و تخته و خورده قطعات رو جمع کن بیار غذ ا مهم نیست ... اگه می خوای راحت بازی کنی باید ادم بکشی، در واقع این بازی می خواد بگه برا راحتی خودت ایا حاضری تا جایی پیش بری ادم بکشی؟؟؟؟  *dry#

مراحل مختلفم باید چند بار بازی کنی دستت بیاد چجوری برای شب چیارو برداری... خلاصه ده بیست سی بار که بازی کردی دستت میاد چجوری مراحلو بازی کنی... اما سرویس میشی...  :(

یکی از این ادما 17 تا جا برای حمل داره من فعلا اونو بیشتر دوست دارم حمال خوبیه... =))

من تا هیجد شب گذروندم اما حمالم که میمیره از اول بازی می کنم و گرنه بیشتر از این میشه رکورد زد اورد... بدجوریه سیو نداره...  :mad:

البته اینارو سه روزه دارم بازی می کنم بلد شدم... اقا نکشتن هم سخته ادم بکشی دپرس میشن نکشی می کشنت... یا بعضی وقتها میری دزدی طرف حمله می کنه میزنیش در میره یکی دیگه میاد سه پیچ میشه می کشیش زنش میاد میگه قاتل چطور دلت اومد بکشیش... اعصابم بهم میریزه...  :(

خلاصه روانی شدم رفت...  :D

راستی سعی کن سیگار و قهوه رو جمع کنی بری بفرشی به شخص خواستارش... تو رایدو همش اعلام میکنه اینا کم شدن و نایاب شدن... بعد هفت هشت ده روز که جمع کردی برو بفروش... البته اگه روانی نشدی بزنی همه رو بکشی بعد لوازمشونوبرداری سیگارو قهوه رو هم بزاری جیبت بدی بچه ها بزنن به بدن...  =))

اگه درست بازی کنی و دما و خواب و خوراکو برسونی به بچه ها تجهیزات پزشکی زیاد میاری می تونی بفروشی ... اقا زدم چند نفرو کشتم غارت کردم بعد دوتا بچه میان میگن بده ننم مریضه داره میمیره بابا هم نداریم... میدم بهشون خلاصه گناهام شاید کم شد...  :laughing:

....................

مزه بازی به همین سختیاشه... اگه نتونستی تا راه بیافتی می تونی از ترینر استفاده کنی... برا داداشم از CH رو گرفتم ورژن اولیشو بقیه کار نمی کردن  نمی دونم چرا... فقطم یدونه کار میکنه اما همون خیلی بدر میخوره... freez lootش راحت هرچیزی رو می تونی وقتی پیدا کردی تا هر چقدر خواستی زیادش کنی فعال که کردیش از باکس خودتی به باکس بقلیش که بفرستی میره اما از باکس کم نمیشه یعنی یجورایی کپی میشه کات نمیشه...  :D

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

توی عید قصد داشتم بازی هایی مثل Farcry 4 ، Daying Light و Assassins Creed Rouge و ... انجام بدم ولی به جاش این بازی فوق العاده هنری رو انجام دادم، این بازی امتیازهای بالایی از سایت های مختلف گرفته و نقد ها هم بسیار مثبت بودند. حجم بازی حدود 700 مگ هست ولی کاملا چشم نواز و با گیم پلی عالی هست. این بازی حالت دینامیک داره و اگر مکانی در بازی قبلی شما دست مردم عادی بود ممکنه در بازی جدید دست غارتگران باشد و برعکس. همچنین بعضی از مکان ها در بعضی از شروع بازی ها وجود دارند و همیشه یکسان نیستند. حتی تعداد روز های مانده تا آتش بس هم متفاوت هست - از 26 تا 46 روز.افراد شروع کننده بازی هم با هم متفاوتند. سعی کنید با افراد مناسب شروع به بازی کنید، Marin سازنده خوبی هست، Katia معامله گر خوبی هست. Boris و marko حمال های خوبی هستند و roman و arika هم جنگجو های خوبی هستند- لینک خصوصیات شخصیت ها-سعی کنید حتما بازی  که شروع میکنید 2 نفر از شخصیت هایی که نام بردم توش باشند. اگر اینطوری نبود همون روز اول Another try بزنید تا دوباره بازی با شخصیت های جدید شروع بشه، هر چند من با شخصیت های ضعیف هم بازی رو تموم کردم. اگر جایی رفتید که داشتید کشته میشدید و اوضاع خطری بود بازی رو Leave کنید تا اون روز براتون از اول شروع بشه. اگر هم کار از کار گذشت و یکی از شخصیت ها کشته شد یک بکاپ از save بازی که در آدرس:

C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\11bitstudios

هست داشته باشید تا دوباره مجبور نشید از اول بازی رو شروع کنید- البته برای بنده یوزم Administrator بود برای شما هر یوزری که به اون اسم توی ویندوز Log in میکنید هست.

شدیدا این بازی رو به دوستان توصیه می کنم این بازی کاملا Unique و خاص هست و اگر کمی حوصله داشته باشید یکی از فراموش نشدنی ترین بازی های کامپیوتری هست که تجربه میکنید، در عین حال که نیاز به سیستم قدرت مندی هم ندارد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اقا من چند بار بازی کردم تا 36 روز بیشتر نشده، شما چه حالتی و با کیا بازی می کنید تا 46 روز هم کشیده ؟؟؟  :(

لینک به دیدگاه

بازی جالبیه :x  حجم کمی هم داره.  این نقدو بخونید

سوی تاریک جنگ | نقد بازی This War of Mine

“در جنگ های مدرن… بی هیچ دلیل قانع کننده ای، همچون یک سگ خواهید مرد.”

_ ارنست همینگوی

ولی من خیلی وقته اعصاب اینجور بازیا رو دیگه ندارم :eek:

به نظر نت خوبی داری  :-?

همچین کم حجمم نیست

من که اگه بخوام دان کنم یک روز الاف میشم بجز اینکه چهارتومن پول نتم میشه

ویرایش شده توسط #MESSI#
لینک به دیدگاه

درود

اقا من چند بار بازی کردم تا 36 روز بیشتر نشده، شما چه حالتی و با کیا بازی می کنید تا 46 روز هم کشیده ؟؟؟  :(

با Marco,Bruno و Palve

این لینک رو هم نگاه کن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...