رفتن به مطلب

Mirillis Action نرم افزار قدرتمند جهت ضبط فیلم و صدا و گرفتن عکس از بازی

milad_sn
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام

یک نرم افزار خوب و عالی می خوام بهتون معرفی کنم که واقعا بی نظیره!!

با این نرم افزار شما می تونید از بازی تون فیلمبرداری کنید اسکرین شات بگیرین یا صدا ضبط کنین نکته جالب اینه که کیفیت فیلم های

گرفته شده واقعا بالاست.

هر فیلمی که می گیره با کیفیت و حجم بالا ذخیره می کنه ولی باید در نظر داشته باشین که با مدیا پلیر خودش بهتر اجرا میشه و شاید با بعضی پلیر ها اجرا نشه

ولی خوب  نگران نباشید !! برای این کار هم چاره ای داره کافیه رو فیلم کلیک راست کنید و ازش خروجی بگیرین. کیفیت ویدیو رو هم می تونید تنظیم کنید و یا حتی صدا رو قطع کنین

ودر ضمن در نظر داشته باشین اگه بخواین ویدیورو تبدیل کنین به دلیل حفظ کیفیت بیشتر نرم افزارها ی متفرقه هنگام تبدیل خطا می دن و فقط با خود  action  باید تبدیل کنین بعد ویدیو آمادس که هر کاری باهاش انجام بدبن

مثل نرم افزار adobe captivat  که فایلاش رو ذخیره می کنه و خودش فقط اجراش می کنه تا اینکه خروجی بگیرین

این کار به خاطر حفظ کیفیته مگرنه مثل خیلی از نرم افزار ها افت کیفیت رو مشاهده می کنید.

موقعی که می خواین تو بازی فیلم برداری کنین باید اول ACTION رو اجراش کنین و بعد تو تنظیماتش کلید های میانبر را پیدا کنید مثلا  F9 ,F10,F11  که هر کدوم کاری انجام میده

مثلا F9  فیلمبرداریه که با زدن اون مستطیل آبی رنگ بالای صفحه که مخصوص خود نرم افزار به رنگ قرمز  در میاد که یعنی داره ضبط می کنه و دوباره بازدن اون

فیلمبرداری قطع می شه پس راحت برید تو بازی و ازش فیلمبرداری کنید

در ضمن نرم افزار رو حتما کرک کنید مگرنه اسم نرم افزار بالای فایلتون هک میشه و زیاد جالب نیست

و در ضمن برای جلو گیری از غیر فعال شدن نرم افزار برید داخل فایروال و دسترسی نرم افزار رو از اینترنت قطع کنید اینطوری راحت ازش استفاده می کید و 

خیالتون راحته

نرم افزار رو می تونید از لینک زیر دانلود کنید البته ورژن های دیگری هم داره 

http://soft98.ir/multi-media/screen-capture/3197-Mirillis-Action.html

امیدوارم که مورد استفادتون قرار گرفته باشه و به دردتون بخوره 

من این مطلب رو تو انجمن جستجو کردم و این نرم افزار رو ندیدم شاید هم بوده و من ندیدم

ولی بالاخره من وظیفه ی خودم دونستم تا چیزایی رو که می دونم رو به بقیه هم

بگم تا بقیه هم استفاده کنم . خیلی مطالب رو نیاز می بینم که بذارم ولی خوب باید ببینم قبلا قرار گرفته یا نه که اگه نبود اگه خدا بخواد قرار می دم 

اگه در مورد این نرم افزار سوالی داشتین خوشحال می شم بگین ، بالاخره یا من یا دوستان دیگه می تونن جواب بدن.

موفق و سر بلند باشید.

5_softtorrent_ru_pick_8275-11e7725e540c.

action.jpg

Mirillis-Action-1.19.2-Crack-plus-Serial

mirillis_action_window_screenshots.jpg

ویرایش شده توسط milad_sn
لینک به دیدگاه

مرسی استارتر

ویرایش شده توسط nasabam
لینک به دیدگاه

فکر می کنم fraps هم همه این کارا شایدم بیشتر رو انجام می ده ! هم کیفیتش ثابت شدست هم دردسر اکتیو و اینترنت و اینارو نداره ، کرک شدش هم که پره تو اینترنت.

ولی این هم باید جالب باشه فقط فکر کنم اینکه ویدیو ها فقط با پلیرخودش اجرا می شه یک ایراده...

لینک به دیدگاه

من هم از فرپس استفاده کدم و هم از اکشن. ولی بدون شک اکشن خیلی بهتره. 

لینک به دیدگاه

فکر می کنم fraps هم همه این کارا شایدم بیشتر رو انجام می ده ! هم کیفیتش ثابت شدست هم دردسر اکتیو و اینترنت و اینارو نداره ، کرک شدش هم که پره تو اینترنت.

ولی این هم باید جالب باشه فقط فکر کنم اینکه ویدیو ها فقط با پلیرخودش اجرا می شه یک ایراده...

باسلام

نظر شما بسیار محترمه و هرکسی نظر خاص خودش رو داره

ولی به نظر من :

بیشتر نرم افزار ها باید اینطوری فعال سازی بشن(با فایروال یا روش مشابه)

این روشیه که من برای تمام نرم افزار ها استفاده می کنم مثلا برای  word دقت کردین که   پس از چند وقت استفاده با اتصال به اینترنت

گزینه ی  active میاد رو صفحه که آزار دهندس واین تو  office 2010_2013  رخ می ده  من مدتی بود بود این مشکل رو داشتم

و خیلی بد بود که بعد یک راه تازه یاد گرفتم و اونم این بود که با استفاده از فایر وال جلوی دسترسی نرم افزار

رو به اینترنت بگیرم.برای این کار نرم افزار رو پاک کردم و با اینترنت قطع فعالش کردم و به فایروال معرفیش کردم

الان خدارو شکر تا حالا که هیچ پیامی نداده

حتی من با این کار بازی هم انجام دادم و در حالی که اینترنت وصل بود و در حال دانلود بود

قبلا با اینترنت وصل کانتر سورس انجام دادم . کانتر بسته شد و دیگه باز نشد.

که البته به نسخه کرکتون هم بستگی داره مثلا   counter strick   go  که بازی عالی هست و گرافیکش

واقعا نسبت به نسخه های قبلی بهتر شده وپیشرفته تره این مشکل رو نداشت

چرا چون اصلا قابلیت اتصال به اینترنت رو نداره  (هک شدش) چون حتما برای اجرای نسخه

کرک نشده باید با  steam  به اینترنت وصل شد و حتما نسخه خریداری شده باشه

که امکان خرید از ایران تا الان وجود نداشته 

کارایی که برای استفاده  ی بدون مشکل از نرم افزار باید انجام بدین به برنامتون برمیگرده که چطوری کرک شده باشه

بعضی با استفاده از سریال نرم افزاررو اجرا می کنن که نرم افزار با اتصال به اینترنت سریعا تقلبی شناخته می شه

و دسترسی غیر فعال میشه . و بعضی با کرک سالم که راحت اجرا میشه

من به صورت کلی گفتم یعنی برای هردو حالت شاید شما نسخه ای رو دانلود کنید که کرک نداشته باشه

یا به هر دلیلی باز هم با وجود کرک غیر فعال بشه برای همین راه حل اصلی رو گفتم که مشکلی پیش نیاد

شما هر طور که جواب داد می تونید انجام بدین

action تو نسخه های جدید احتمالا با کرک جواب بده و نیازی به قطع اتصال اینترنت نداره

ولی اگه دیدین بازم حل نشد به فایر وال بسپارینش

اگه نمی دونین که چطور نرم افزار رو به فایروال معرفی کنین می تونید بگید تا من آموزشش رو بذارم

چون شاید آموزشش تو انجمن باشه و نیاز نباشه

اگه مطالب کم و کاستی داشت به بزرگی خودتون ببخشید.

موفق و سربلند باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...