رفتن به مطلب

آخرین بازی که انجام دادین ؟

Agent47
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نام خدا:

69735868118866046238.jpg

سلام و عرض ادب خدمت دوستان :)

تو این تاپیک میخوام عزیزان آخرین بازی که انجام دادن رو هم بگن کدوم بوده و هم یه بررسی از دیدگاه خودشون داشته باشن و در آخرم یه امتیازی به بازی بدین تا شاید برای دیگر دوستان نیز کمکی شده باشه @};-

لینک به دیدگاه

post-18025-0-75930800-1424785484_thumb.jpg

استارت از خود بنده.

آخرین بازی که تمومش کردم shadow of mordor بود.

از اونجایی که اکثر عزیزان هم اطلاع دارن چون بازی  بین وقایع کتاب اول (هابیت) و سه گانه (ارباب حلقه ها) اتفاق می‌افته پس همه آشنایی نصبی به داستانش دارن.داستانش در کل راضی کنندس به نظر من.

گیم پلی:بازی اولاش به شخصه برا من کمی تا قسمتی سخت بود و کم کم روونتر و راحتتر شد و میتونم بگم مثله طول موج بالا پایین داشت و شاید میشه گفت تلفیقی از "batman" و "assassins creed"تلقی کردش.از لحاظ حرکات پارکور مانندش مثله assassin بود و در حالت کلی گیم پلی منو یاد بتمن مینداخت.سازنده‌های بازی  در لول آپ شدن کاراکتر بازی زیاد دقت نکردن و راحت میتونین با خریدن آپگرید‌های موجود در بازی،  قوی شین و بازی را به راحتی هر چه تمام‌ترتموم کنین.یه کمی تا حدودیم میشد از روند تکراری شدن بازی خرده گرفت.

گرافیک:به گرافیکش هم نمیشد گفت بازی نسل بعدی و به نظرم همون نسل قبلی بود.تکسچرها کیفیت خوبی داشتن و و اتمسفر بازی به خوبی توسط فیلترهای رنگ‌های سرد، پیاده شده بود.چهره ها هم زیاد خوب کار نشده بودن مصوصا تالوین!

موسیقی:موسیقی بازی به نظرم از همه ارکانش بهتر بودش.ریتم‌های تند و ضرب آهنگ‌ها موقع مبارزه‌ها و یا ترور شخصیت‌های مهم‌، آدرنالین خون آدم رو به شدت بالا می‌برد و از همه مهمتر موسیقی هنگام مرگ شما است که ترس عجیبی را به جان شما می‌اندازد :)

امتیاز از20

گیم پلی:17

داستان:17

گرافیک:17

موسیقی:18

:) :) :)

لینک به دیدگاه

سلام 

اخرین بازی که تموم کردم max pay 3 بود خیلی طول کشید گرافیک اصلا خوب نبود داستان هم خسته کننده :(

الان دارم far cry 4 بازی میکنم گرافیکش عالیه گیم پلی و داستان هم خوبه :D این رو هم اضافه کنم رو صدا تو این بازی خیلی کار شده مثل صدای حیوون هایی  ک شکار میشن یا شلیک گلوله

ویرایش شده توسط S.morteza
لینک به دیدگاه

attachicon.gifshadow-of-mordro-600x337.jpg

استارت از خود بنده.

آخرین بازی که تمومش کردم shadow of mordor بود.

از اونجایی که اکثر عزیزان هم اطلاع دارن چون بازی  بین وقایع کتاب اول (هابیت) و سه گانه (ارباب حلقه ها) اتفاق می‌افته پس همه آشنایی نصبی به داستانش دارن.داستانش در کل راضی کنندس به نظر من.

گیم پلی:بازی اولاش به شخصه برا من کمی تا قسمتی سخت بود و کم کم روونتر و راحتتر شد و میتونم بگم مثله طول موج بالا پایین داشت و شاید میشه گفت تلفیقی از "batman" و "assassins creed"تلقی کردش.از لحاظ حرکات پارکور مانندش مثله assassin بود و در حالت کلی گیم پلی منو یاد بتمن مینداخت.سازنده‌های بازی  در لول آپ شدن کاراکتر بازی زیاد دقت نکردن و راحت میتونین با خریدن آپگرید‌های موجود در بازی،  قوی شین و بازی را به راحتی هر چه تمام‌ترتموم کنین.یه کمی تا حدودیم میشد از روند تکراری شدن بازی خرده گرفت.

گرافیک:به گرافیکش هم نمیشد گفت بازی نسل بعدی و به نظرم همون نسل قبلی بود.تکسچرها کیفیت خوبی داشتن و و اتمسفر بازی به خوبی توسط فیلترهای رنگ‌های سرد، پیاده شده بود.چهره ها هم زیاد خوب کار نشده بودن مصوصا تالوین!

موسیقی:موسیقی بازی به نظرم از همه ارکانش بهتر بودش.ریتم‌های تند و ضرب آهنگ‌ها موقع مبارزه‌ها و یا ترور شخصیت‌های مهم‌، آدرنالین خون آدم رو به شدت بالا می‌برد و از همه مهمتر موسیقی هنگام مرگ شما است که ترس عجیبی را به جان شما می‌اندازد :)

امتیاز از20

گیم پلی:17

داستان:17

گرافیک:17

موسیقی:18

:) :) :)

این بازی یه HD Texture Pack داره که 10 گیگ حجم داره. نصب کنی گرافیکش وحشتناک بالا میره

لینک به دیدگاه

Life is Strange رو تموم کردم بهش 85 میدم

در حال حاضر هم برای تمرین مسابقات کانتر مدرسه دارم انلاین میزنم

لینک به دیدگاه

dying light را تموم کردم به نظرم بازی بود که کمی حس ترس را به ادم منتقل میکرد مخصوصا وقتی که شب می شد وهمچنین استفاده از حرکات ورزش پارکو که خیلی بازی را مهیج میکرد

ویرایش شده توسط deadlight
لینک به دیدگاه

Ryse Son of Rome رو تازه تمومش کردم و دلم میاد دوباره بازی کنم :( آخه بازیش فوق العاده بی نظیره از گرافیکش گرفته تا داستان و صداگذاریش همه چی عالی بود واقعا کیف کردمو بهترین بازی تو این جور سبک همین بازی بود به نظرم البته دراگون هم هست که اونو فعلا وقت ندارم بازی کنم.

کیفیت فیلم هاش و سبک مبارزش واقعا عالی بود به طوری اصلا از بازی کردنش خسته نمیشدم!

قبل اینا هم FC4 با COD AW با Middle-Earth  رو هم بازی کردم و واقعا عالی بودند و بازم همون رایز رو بیشتر ترجیح میدم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

this war of mine  

خیلی جالب بود  دستشون درد نکنه اما بدیش این هست که مجبورت می کنه برای بدست اوردن منابع راحت تر ادم بکشی... مخفی کاریش جای کار بیشتری داشت... سیو هم نداره اما بجاش با بیرون اومدن به منو بازی می تونی روزتو از نو شروع کنی بری ... این حرکت جالبی نیست اگه قرار به قرار دادن یک امکانی هست درست مثل ادم هر روز سیو می کردی دیگه اگه خراب میرفتی لود می کردی نه اینجوری با هزار ترفند بریم بازی کنیم... گوشه بازی خیلی بازه و سوتی های زیادی داره، یکی دیگشم اینه که اگه منابعت رو بزاری تو کمد ها دیگه هنگام غارت چیزی نیست ازت نمی برند... خلاصه میشه سر بازی همه جوره کلاه گذاشت...  :D

اینم که چه کسانی رو برای بازی انتخاب کنی خیلی تو نحوه ی بازیت تاثیر داره یک نکته مثبتی هست اما گروه بندی هاش یجوری هست که من فقط با یک گروهش بیشتر حال کردم و رقبت به بازی با بقیه گروه هارو به من ندادش... (Boris-Emilia-Marin) برای نفر چهارم هم که بعدا اضافه میشه پیشنهاد می کنم Katia رو بردارید... اون روز رو چند بار تکرار کنید تا این خانومه بیاد قبولش کنید...   ^_^

Marin سعی کنید حتما ساخت وسایل رو با این شخص انجام بدین چون منابع کمتری مصرف میکنه  برای ساخت تجهیزات نسبت به بقیه ...  :D

Boris باربر و شب بیرون رو خوبی هست میبریش بیرون یعالمه چیزی بر میگردونی باهاش سریعا پیشرفت می کنی و استهلاکت کمتر میشه...  :D

Emilia نخودیه بازی هست برای عملیایت متفرقه ازش می تونی استفاده کنی و چیزی رو که زدی با Marin ساختی رو می تونی بدی بهش ادامشو انجام بده بره رادیو گوش کنه بره کمک بقیه مردم کنه خلاصه نخودیه گروه هست ...  :D

Katia خوب گیتار میزنه برای دلخوشی بقیه و عوض شدن جو و حس و خال می تونی بدین این بره همش گیتار بزنه، اما کاربرد اصلیش اینه دلال و معامله گر خوبی هست نسبت به بقیه واقعا نیاز میشه بهش وقتی طرف میاد هر سه روز در خونه رو میزنه برای معامله اینو بفرستین ...  :D

بازی رو تا اخرش نرفتم البته هنوز، اما وقت کنم حتما ادامشو بازی می کنم... یخورده سخت شده تو روز هیجدهم... (راسیتش اشتباهی رد کردم هفده رو بهم اتک زدن دونفر مجروح یک نفر مریض سه تا خسته دارم بعد منابع درست در مونی گیر نیاوردم ... شاید از اول بازی کردم دوباره بخاطر یک اشتباه سهویکه رفتم بزنم بره تو منو زدم رد کردم مرحله رو...  ^_^

خلاصه که کسی سوالی داشت در خدمتم... البته تو این هیجده روزی که جلو رفتم بقیشو نمیدونم... (نصف ساختموناشو هنوز نرفتم ببینم و پنج تا منطقه رو 100% خالی کردم)

مرحله سوپر مارکتش خیلی جالب بود رفتم سربازرو از پشت خفه کردم برای اولین بار باتبر افتاد بجونش شوکه شدم... بعد یاد گرفتم میشه ادمارو از پشت خفه کرد... بعد با بازگشتی غیورمردانه همه خوشحال بودند از حرکتی که زده بودم...  :clapping:  :clapping:  :clapping:

جالبی این بازی اینه اکثر مراحلش چندین داستان متفاوت داره که ممکنه هر دفعه داستانی متفاوت با قبلی داشته باشی ... در نتیجه بازی یکنواخت نیست هر دفعه یک ماجراهای خاص به خودت داری...  :x

کمک به همسایه ها و مردم رو در این بازی گنجاندن حتی موقعی که اوضاع خودت خیلی خراب ممکنه یکی بیاد ازت کمک مادی یا همکاری برای انجام کاری بخواد... از اون طرف براحتی برات امکان نابودی دیگران رو در نظر گرفته برای ادامه حیات خودت... که کمک به دیگران انتخابیه اما دزدی از بقیه حتمی هست وگرنه به ده روز نکشیده همه افراد ناکار میشن... :laughing:

البته من دنبال راه حل هستم ببینم میشه بدون زدی و با تولید و تبدیل و خرید و فروش اجناس ادامه داد یا نه... البته شدن میشه اما خیلی اذیت میشی و تازه نمی تونی به خیلی از مناطق نزدیک بشی چون سرباز ها و خانواده ها خیلی از مناطق هستن و متروکه خیلی کمه در واقع منابعت بشدت محدود میشه در حالی که مثلا روزی سه تا کافی و سه تا سیگار برای گروه مصرف داریم اما گیر نمیاد و کم کم دپرس میشن و عملکردشون میاد پایین و مشکل اصلی سلامت جسمی هست خیلی باید حواسمون به دمای اطاق باشه و مصرف بالاست.. هر روز هم ادمای خطرناکتری میان غارتمون کنن برای دفاع از خود هم مکافاتی داریم !  :D

بگذریم اقا بازی خوبی هست بهش 8/10 میدم.  :-?

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

اخرین بازی که تموم کردم Far Cry 4 بودکه بعضی جاهاشوباTrainerرفتم :D

لینک به دیدگاه

آخرین بازی که تموم کردم Farcry 4 بود.

گیم پلی : به شدت معتاد کننده و جذاب ( با وجود انجام کار های تکراری!) 

داستان : خوب

صداگذاری : کاملا خوب بود.

موسیقی : من از موسیقی های این بازی خوشم نمیاد به خاطر همین به نظرم جالب نبود.

گرافیک : خیلی زیبا بود شاید بهترین نباشه ولی واقعا خیلی زیبا بود ، از تماشای مناظر لذت می بردم.

حدودا 44 ساعت این بازی رو انجام دادم!

اگر بتونم کارت گرافیک رو ارتقا بدم دوباره انجامش میدم!

در کل واقعا بازی زیبایی بود!

لینک به دیدگاه

سلام

اخرین بازی که تموم کردم max pay 3 بود خیلی طول کشید گرافیک اصلا خوب نبود داستان هم خسته کننده :(

الان دارم far cry 4 بازی میکنم گرافیکش عالیه گیم پلی و داستان هم خوبه :D این رو هم اضافه کنم رو صدا تو این بازی خیلی کار شده مثل صدای حیوون هایی ک شکار میشن یا شلیک گلوله

درود

داداش گرافیک مکس پین بد بود؟

لینک به دیدگاه

من آخرین بازی که کردم dragin age بود که تا الان نزدیک 50 ساعت بازیش کردم

لینک به دیدگاه

درود

داداش گرافیک مکس پین بد بود؟

درود

گرافیک ب این معنا خوب نبود ک با سطح جزئیات الترا و انتی الیازیتگ تو مانیتور 20(1600x900)  فریم بین 24-38 متغیر بود ولی کیفیفت بافتها همچنان پایین بود

ولی far cry 4 با اینکه اوپن ورد هست با سطح جزئیات الترا بدون انتی الیازینگ همیشه فریم 40-60 متغیره البته گرافیک فارکرای با مکس پین زمین تا اسمون فرق داره

ویرایش شده توسط S.morteza
لینک به دیدگاه

درود

گرافیک ب این معنا خوب نبود ک با سطح جزئیات الترا و انتی الیازیتگ تو مانیتور 20(1600x900) فریم بین 24-38 متغیر بود ولی کیفیفت بافتها همچنان پایین بود

ولی far cry 4 با اینکه اوپن ورد هست با سطح جزئیات الترا بدون انتی الیازینگ همیشه فریم 40-60 متغیره البته گرافیک فارکرای با مکس پین زمین تا اسمون فرق داره

من با کیفیت فول اچ دی رو مانیتور 23 اینچ بازی کردم و فریم خوبی میداد،در زمان خودش کیفیت و فیزیک خوبی داشت و گرافیکش از نظر من که عالی بود مخصوصا میان پرده هاش
لینک به دیدگاه

تقریبا همه ی بازیهای سطح بالا رو بازی کردم ولی هیچوقت تا تهش نرفتم هیچکدومو

آخرین بازی که تموم کردم assassins creed black flag

لینک به دیدگاه

من اخیرا سمت داستان میرم، تقریبا تمام بازی های Telltale رو رفتم

آخریهاش

Game of Thrones Episode 2 

Borderland : Tales of Valor

لینک به دیدگاه

باسلام

بازی های زیادی هستند که تمومشون کردم

ولی خوب

این بازی رو 9 بار انجام دادم و تموم کردم 

Resident evil 6  هست

resident-evil-6-dc.jpg

انقدر که قشنگه اصلا پاکش نمی کنم و

دوباره بازیش می کنم

resident evil 5 ,resident evil 6

هم همین طور 

اگه کسی بازی نکرده پیشنهاد میکنم حتما 

اجراش کنه پشیمون نمی شید

resident-evil-6-20865-1920x1080.jpg

لینک به دیدگاه

امروز هم لیمبو رو به دلیل سیستم زغالی به ناچار بازی کردم :crying: :(

محیطش به نظرم خیلی خوب بود البته ازلحاظ بی روح بودن :D

موسیقی:سکوت شاخصه این بازی بودشو صدای راه رفتن و عنکبوتا خوب بودن و به نظرم خوبیه بازی به خاطر همین سکوتش بود.صدای چرخ دنده ها... :)

گیم پلی:از لحاظ گیم پلی من همیشه بازیای دوبعدیو دوس داشتم و به نظرم عالی بودش

گرافیک:با این که سیاه و سفید هسش همه چی ولی جزییات بازی راضی کننده و جالب بود

نکات مثبت:داستانش-موسیقی-مراحل جذاب

نکات منفی:یه کمی استرس و ترس بازی کم بود و گرافیکش هم باید بهتر کار میشد

نمره هم:18

لینک به دیدگاه

فقط هیتمن رستگاری

چقد بازی خوبی درست کرده بودن

مخفی کاریاش چقد قشنگ بود مخصوصا با موسیقی متن بازی

داستان درگیر کننده ..... خیلی از بازیش لذت بردم ...گاد بلس د اکادمی .....

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

THIEF 4

پارسال بازیش کردم.عالی بود ولی زود تموم شد :)

لینک به دیدگاه

watch dogs

اخرین بازیی بود که تمومش کردم و خیلی ام سخت بود

خیلی ازش خوشم اومد فقط حیف که از داخل ماشین تیراندازی نمیکرد!

الانم هیچی بازی نمیکنم چون گرافیکم انبرد هست! :(

لینک به دیدگاه

Mortal Kombat X

چون گرافیکم آنبرد بود مجبور بودم رو Low بازی کنم. :crying:

بازم خوب بود گرافیکش و همچنین سبک مبارزش. :clapping:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...