رفتن به مطلب

بحث در مورد "بازی سازی"

Agent47
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

به نام ایزد منان:

تمام کسانی که به گیم علاقه دارن صد در صد میشه گفت به ساختشم علاقه دارن :x

این تاپیک رو ایجاد کردیم تا عزیزانی که در این زمینه اطلاعات کافی داران سوالات و کلا پروسه بازی سازی رو شرح بدن که چی میخواد چی نمیخواد.سرمایه.دانش.ابزار و کلا در مورد بازیسازی بحث کنیم.

خدارو چه دیدی شاید یه تیم بازیسازی از دل این بحثها بیرون آمد!(البته اگه پولشو پیدا کردیم) :-?

پس:

"آدمی ساخته افکار خویش است فردا همان خواهد شد که امروز می اندیشیده است"

ممنون @};-

------------------------------

برای شروع:

بنا به یافته ها و جست و جو های من برای ساخت یک بازی با کیفیت بالا و خرید تجهیزات از 700 میلیون تا 1 میلیارد تومان هزینه لازمه.

خیلیا میگن بهتره برروی ساخت بازی های آندرویدی تمرکز کنید چون کاربران بازی آندرویدی بسیار بیشتر از یازی های کامیپوتری هستند و هزینه ساخت آن بسیار پایینه... #-o

وبا توجه به وضعیت که در ایران و جهان کمتر به سرعت بازی های کامیپوتری می روند چون هزینه فروش هر دیسک بازی کامیپوتر در جهان حداقل 20 تا 50 دلاره ولی بازی آندرویدی که رایگان پرداخت درون برنامه ای دارن بیشتر استقبال می کنه و در صورتی که بازی استقبال بشه که داستان آن ناب و گرافیک خوبی باشد...

دانسته های من این بود :)

ویرایش شده توسط Agent47
لینک به دیدگاه

تو ایران دنبال این کارا نرو

با 100000 بدبختی و هزینه بازی میسازی، بعد چند روز که منتشر کردی میبینی 100 تا وبلاگ و سایت ایرانی به رایگان برای دانلود قرار میدن، همین بلا سر ما اومد

ویرایش شده توسط sashaelit
لینک به دیدگاه

1-اینکه به دانسته هام میخوام افزوده بشه حداقلش

2-اولاش شاید برات  سخت باشه ولی بعدا که واردتر شدی همه چی دستت میاد.وفقط فعل خواستنو باید صرف کنی و بخوای @};-

ویرایش شده توسط Agent47
لینک به دیدگاه

تازگی ها هزار تا از این تاپیکا زدن!

اقا شما یهو رفتی تهش به یه بازی میلیاردی فکر کردی؟!

خیییییلیییییی خیلی سخت تر این حرفاس

شما اول مفاهیم اولیو بخوای یاد بگیری اگر وقت بزاری تقریبا روزی 3 ساعت تو یه سال میتونی یه بازی ساده با استفاده از امکانات خود موتور بسازی

بعدش یه سال دیگه هم کار کنی تا کمی تجربه بگیری

بعد 5 نفر مثل شما با شما بیان میتونین تو دو ماه یه بازی ساده ولی با امکان فروش برای موبایل بسازین

بعد با یه تیم 20 نفره تو دو سال میتنین بازی بسازین که ملیونی فروش کنه!

نه اینکه امروز برین موتور رو باز کنین دکمه ی تولید بازی رو بزنزن تا بازی ساخته بشه!

هزاران بار گفتم بازم میگم اولشو با هدف ساختن یه بازی بسیار ساده شروع کن، مفاهیم رو از انجمن های ایرانی و خارجی برای این کار یاد بگیر

اونو ساخی هی بالاتر برو

لینک به دیدگاه

تازگی ها هزار تا از این تاپیکا زدن!

اقا شما یهو رفتی تهش به یه بازی میلیاردی فکر کردی؟!

خیییییلیییییی خیلی سخت تر این حرفاس

شما اول مفاهیم اولیو بخوای یاد بگیری اگر وقت بزاری تقریبا روزی 3 ساعت تو یه سال میتونی یه بازی ساده با استفاده از امکانات خود موتور بسازی

بعدش یه سال دیگه هم کار کنی تا کمی تجربه بگیری

بعد 5 نفر مثل شما با شما بیان میتونین تو دو ماه یه بازی ساده ولی با امکان فروش برای موبایل بسازین

بعد با یه تیم 20 نفره تو دو سال میتنین بازی بسازین که ملیونی فروش کنه!

نه اینکه امروز برین موتور رو باز کنین دکمه ی تولید بازی رو بزنزن تا بازی ساخته بشه!

هزاران بار گفتم بازم میگم اولشو با هدف ساختن یه بازی بسیار ساده شروع کن، مفاهیم رو از انجمن های ایرانی و خارجی برای این کار یاد بگیر

اونو ساخی هی بالاتر برو

سلام عزیز دل :D

اولا من که نگفتم میخوام مثله شرکتهای بزرگ بازی بسازم ^_^ بعدشم تو تو ضیحات هم گفتم""این تاپیک رو ایجاد کردیم تا عزیزانی که در این زمینه اطلاعات کافی داران سوالات و کلا پروسه بازی سازی رو شرح بدن که چی میخواد چی نمیخواد.سرمایه.دانش.ابزار و کلا در مورد بازیسازی بحث کنیم""

نه اینکه من فردا میخوام برم بازی بسازم :D این حرفو ازم شنیدین؟ ^_^ حرفاتونو هم کاملا قبول دارم.پله هارو نمیشه 5تا 5تا رفتپله پله باید بالا رفت:اول مثلا قارچخور میزنی-بعد-شورش در شهر-سوم فوتبال98-و...

ویرایش شده توسط Agent47
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز من خودم به تنهایی بدون کمک کسی یک بازی ساختم مثل بازی آفتابه اندروید ولی با گرافیک بهتر

سعی کردم براش انیمیشن طراحی کنم هنوز کامل نیست چند بار ساختم اونی نبود که می خواستم

از نوشروع کردم

اونم در اصل برای کامپیوتر هست ولی می شه تو اندروید هم اجراش کرد

اگه کامل شد میذارمش همه ببینن 

البته خیلی طول  میکشه

شاید یک سال (چون تک نفری اقدام کردم)

و درس ها نمی ذاره کاملش کنم

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز من خودم به تنهایی بدون کمک کسی یک بازی ساختم مثل بازی آفتابه اندروید ولی با گرافیک بهتر

سعی کردم براش انیمیشن طراحی کنم هنوز کامل نیست چند بار ساختم اونی نبود که می خواستم

از نوشروع کردم

اونم در اصل برای کامپیوتر هست ولی می شه تو اندروید هم اجراش کرد

اگه کامل شد میذارمش همه ببینن 

البته خیلی طول  میکشه

شاید یک سال (چون تک نفری اقدام کردم)

و درس ها نمی ذاره کاملش کنم

آفرین به پشت کارت و ممنون از نظرت :clapping:

لینک به دیدگاه

خواهش می کنم

یک نرم افزار می شناسم که بدون نیاز به دانش برنامه نویسی

می تونید بازی هایی  مبنی بر  directx9 بسازید .( البته  x10 ,  بالا تر هم اومده  رو )

مثل بازی سیمز فقط شما  زمین رو طراحی می کنید دیوار می کشید

درخت و... میذارید

بعد کاراکتر دشمن میذارید

بقیش یکم سخت می شه  ولی برنامه نویسی نیست

بعد میگید کی دشمن بشه قدرت تیر یکی چقدر بشه کی به کی شلیک کنه

مسیر تعیین می کنید

خودم باهاش یک بازی ترسناک ساختم

اگه وقت بود یک تاپیک در موردش میزنم

مثلا آب براش تعریف کنید 

بارون

کجا بارون نیاد و....

اینارو خودم از داخلش کشف کردم

مثلا خیلی بده که تو اتاق سقف دار بارون بیاد

آدم از اینجا شروع می کنه به بالاها میرسه

البته بگم می تونید خودتون براش مدل طراحی کنید

و هوش مصنوعیش رو بالا ببرید

موفق و سربلند باشید

لینک به دیدگاه

ممنون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...