رفتن به مطلب

میزان وات مصرفی سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان عزیز...

من سایت زیر رو پیدا کردم...

http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine

که داخلش مشخصات سیستم خودم رو که وارد میکنم(داخل امضا) میزان وات مصرفی رو توی لود حدود 542 وات میزنه...و در حالت sli فرضی هم 664 وات میزنه

با این حال میخواستم بدونم این اعداد درسته؟پس من بجای پاور 1000 وات میتونستم 750 وات هم بگیرم؟

ممنون

لینک به دیدگاه

کاملا نتیجه درستی گرفتید. اگر با تجهیزات Corsair link میزان مصرف برق سیستم رو در حالت real time مشاهده کنید(پاور شما این قابلیت رو داره ولی باید تجهیزات corsair link رو جدا تهیه کنید-این تجهیزات همراه سری ax i و hx i موجود می باشند و برای سری Rm یک آپشن اضافی هستند.) میبینید که تازه مصرف خیلی کمتر از این حرفا هم هست و مطمئن هستم که مصرف سیستم شما از 400 وات در حالت لود بیشتر نخواهد شد. اصولا پاورهای 1000 وات و بالاتر برای sli سه کارت و بالاتر به کار میروند. و برای یک کارت وبا آینده نگری برای sli  پاور های 750 تا 850 وات پیشنهاد میشود. پیشنهاد میشود برای حداکثر بازده و بیشتر شدن طول عمر، پاور همیشه حداقل از 20 درصد قدرت خودش استفاده کند و در حالت load در محدوده 40 تا 60 درصد توان مصرفی قرارگیرد. شما مصرف idle سیستمتون از 200 وات کمتر و مصرف load تون از 400 وات کمتر است. که نشون میدهد شما انتخاب درستی نکرده اید.

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون

یکی از مسائلی که باهاش درگیرم نچرخیدن فن پاور هستش....طبق جستجویی که تو اینترنت انجام دادم طبیعی هستش چون وات مصرفی سیستم من حتی تو فول لود پایین هستش...

راهی میدونین که بشه فن پاور روتست کردش؟

لینک به دیدگاه

کاری نداره که داداش اگر از خرید پاور پشیمون شدی با پاور ضعیفتر تعویض کن :cool:

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون

یکی از مسائلی که باهاش درگیرم نچرخیدن فن پاور هستش....طبق جستجویی که تو اینترنت انجام دادم طبیعی هستش چون وات مصرفی سیستم من حتی تو فول لود پایین هستش...

راهی میدونین که بشه فن پاور روتست کردش؟

یه System stability test بگیرید، به وسیله برنامه های مثل Cinebench ، Prime95 وWprime . حتما فنتون راه میوفته چون سیستم تحت لود سنگین میره. بعد از اینکه فن پاور راه افتاد تستو قطع کنید، چون فشار بیخود به سیستم میاد. در ضمن اگر در شهرهای گرم زندگی میکنید، حتما در محیط خنک از سیستم استفاده کنید-به علت همون کار نکردن فن پاور در لود پایین.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...