رفتن به مطلب

کمک در مورد سوکت فن مادربرد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 2 تا سوال داشتم ممنون میشم منو راهنمایی کنید .

روی مادربرد من ( H97 Gaming 3 giga ) برای سوکت فن 3 تا جا داره به نام سیستم فن ( sys fan ) میخواستم بدونم اینا برای چی هست و آیا میشه فن های کیس رو به این سوکت های مادربرد وصل کرد یا فن های کیس باید مستقیم به پاور وصل بشه ؟ و اگه میشه اینکارو کرد آیا مزیت و معایبی نسبت به حالتی که فن های کیس رو مستقیم به پاور وصل کنیم داره ؟

سوال دومم هم اینه که مین برد h97 رم هاش تا باس 1600 بیشتر ساپورت نمیکنه . حالا اگه من بیام رم با باس 1866 استفاده کنم کلا نمیشناسه یا اینکه میشناسه اما باس رم رو تا 1600 بیشتر استفاده نمیکنه ؟

قبلا تشکر میکنم از دوستان عزیز که اطلاعاتشون رو در اختیار من قرار میدن .

لینک به دیدگاه

یعنی واقعا هیچکدوم از اساتید جواب سوالای منو نمیدونن !؟ 

اوکی جواب سوال دومم رو با تست کردن گرفتم اما هنوز در مورد سوال اولم منتظر پاسخم دوستان ممنون میشم اگه کسی در جریان هست منم روشن کنه

ویرایش شده توسط blue_lotus
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز

اصولا فلسفه سوکت فن روی مادربردها امکان کنترل روی سرعت دوران فن هست،شما میتونید در صورت سازگاری سوکت ها ،فن های کیس رو هم به مادربرد وصل کنین،اما در نظر داشته باشین که وصل کردن تعداد زیادی فن به مادربرد کار جالبی نیست چون تغذیه رو  مستقیما از مادربرد میگیره،همچنین وصل کردن فن های 2 سیمی توجیه نداره،یعنی فن هایی که قابلیت مونیتورینگ و کنترل سرعت دوران نداشته باشن.

سوال دوم :میشه استفاده کرد اما حداکثر فرکانس 1600 میشه و فرقی نداره چقد ماژول شما فرکانس بالایی داشته باشه،بهتره که از طریق بایوس دستی روی 1600 ست کنین.

ویرایش شده توسط خبات کریمی
لینک به دیدگاه

معمولا مین های امروزی چندتاsys fan دارن که برای فَن های دیگه ست مثلا فَن های که گوشه کنار کیس میذارن 

رَم هم اگه مین دوآل ساپورت میکنه از رَم ها دوال استفاده کنید 

چه کاریه رَم دوآل و 1600 استفاده کنید 

درضمن مین شما از opt fan هم بهره میبره 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...