رفتن به مطلب

آیا در تعطیلات نوروز به Lion computer سر می زنید ؟

milad_sn
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان

Computer.jpg

ضمن عرض تبریک سال نو به دوستان 

مطلب زیر رو مطرح می کنم

تعطیلات نوروز نزدیک هست و همه ی ما شاید خودمون رو براش آماده کرده باشیم

به خرید لباس نو مشغولیم یا لوازم برای خانه

عده ای هم هستند که سیستم(PC) های خودشون رو نو می کنند و عده ای دیگر به کار های دیگه مشغول هستن

صحبت با مد رسمی :

آیا شما هم از آن دسته از افرادی هستید که تعطیلات عید نوروز رو در خانه سپری می کنند و از پشت 

سیستم خود کنار نمی روند و دنیای بیرون را چیزی جز مانیتور نمی بینند .

saturday-night-speakers-to-jive-your-par

یا اینکه نه همه چیز را رها می کنید و به مسافرت و گشت و گذار می پردازید 

یا شاید هم با اصرار خانواده ، تن به این کار می دهید و برای این کار چاره ای می اندیشید و نوت بوکی را به همراه خود می آورید

وبرای دسترسی به اینترنت از انواع راه های اتصال بیسیم استفاده می کنید.

1080e.jpg

toughbook-460x250.jpg

آیا شما در ایام نوروز به حضور رنگین خود در انجمن گرم و صمیمی  Lion computer  ادامه می دهید 

یا اینکه نه. همه چیز را به بعد از عید می سپارید شاید هم  در حساب خود  مطلبی برای حضور بعد از عید خود بنویسید

مثلا "بعد از عید می بینمتون دوستان می رم پاریس " . بعد هم به برنامه ای که برای سفر خود ریخته اید

عمل می کنید وبه همراه توشه ی خودراهی صفر می شوید .

f62c1ba3-dd57-4280-a23e-0c07c8dbe9b8.jpg

مثلا در خانه مانده اید و

هنگام ورود به انجمن  خیلی از دوستان خود را آفلاین ببینید وبگویید :"  کاش بودی! به یک مورد کامپیوتری بر خوردم

یا مثلا یک خبر جدید دست اول خیلی به دردت می خوره و.."

چه تصمیمی دارید . 

صحبت با مد عادی  :

دوستان تصمیم خودتون رو بنویسید .

not_without_my_computer.jpg

مثلا تو تصویر بالا

( دوستانی که فیلم شعله رو دیدن با صدای جبار سینگ  بخونن)

پدره می گه : بیا بریم پسرم مسافرت. چقدر سرت رو به کامپیوتر بند می کنی

(دوستانی که فیلم شعله رو دیدن با صدای وی جی (v j) بخونن)

پسره  : نه  پدر !!!خواهش می کنم پدر منو نبر. زندگی من کامپیوتره پدر!

من اگه یک روز تو  Lion computer  نرم  و یا بازی نکنم میمیرم پدر.

وای نه پدر اگه منو بکشی بهتره.

پدره : الان می دونم چی کار کنم :

این کاریه که پدره می کنه 

(زندانی)

prison.jpg

پسر :

نه پدر 

خواهش می کنم پدر حد اقل بهم یک کامپیوتر و مودم بده 

من حاضرم اینتو باشم پدر. ولی کامپیوترم هم همراهم باشه

پدر :  مگه قبلش تو اتاقت زندانی نبودی 

فرقش اینه که اون به خواست خودت بود پسر

از پشت  سیستمت کنار نمی رفتی و مثل یک زندانی بودی .

و آفتاب رو نمی دیدی پسر

پسر :

پدر منو تنها نذار 

نهههههه

موفق و سربلند باشید

76085_662.jpg

ویرایش شده توسط milad_sn
لینک به دیدگاه

اول خودم می گم

من هم بیرون می رم هم با کامپیوتر کار انجام می دم

به انجمن هم حتما سر می زنم

لینک به دیدگاه

من از اونجا به بعدش که فیلم هندی شد رو متوجه نشدم ولی در کل تشکر می کنم.

@};-

خواهش می کنم

منظورم بحث بین پدر و پسره 

که پدره می گه بیا بریم عیده بریم مسافرت ، دید و بازدید و... انقدر پشت سیستمت نشین

پسره پا فشاری می کنه و میگه نه نمیام  می خوام پشت سیستمم باشم

خیلی از دوستان قبلا این جور ماجرا هارو داشتن و شاید هم دارن و یا کلا براشون پیش نیومده

موفق و سربلند باشید

ویرایش شده توسط milad_sn
لینک به دیدگاه

داش اخراش را خوب اومدی اون قسمت هندی خوب صداش یادمه منظورم جبار سینگ و بقیه ست =)) =))

ولی در رابطه با عنوان بگم البته که میرم یه روز لیون نرم میمیرم. :crying:

لینک به دیدگاه

من از اونجا به بعدش که فیلم هندی شد رو متوجه نشدم ولی در کل تشکر می کنم.

@};-

فیلم هندی برای طنز بودنشه

ویرایش شده توسط milad_sn
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

جونمون بسته به لیون هستش 

لینک به دیدگاه

من اگه مسافرت برم بازم با گوشیم میام اینجا.

لینک به دیدگاه

منم هروز زوزی چند بار میام اینجا نگران نباشید خخخخخخخخخخخخخخخخ

لینک به دیدگاه

سلام

لیون واسه خیلی از ما فقط یه انجمن و فروشگاه   نیست.عضوی از زندگی وخونوادمون شده و دلبستگی خاصی نسبت بهش پیدا کردیم.یک رباعی کوچیک در این زمینه سرودم که به لیون عزیز و دوستان تقدیم میکنم:

نه که فک کنی یه روزی از اون حسم به تو کم شه (*) (*) (*) غیرممکنه لیونم عشق تو فراموشم شه

غیرممکنه  که از یاد ببرم  انجمنت رو (*) (*) (*) یافراموش کنه چشمام طرح زیبای فونت هات رو

شاید فک کنی که عید شه سرم جای دیگه گرم شه (*)  (*)  (*)  واسم مسافرت واجیل مانع دیدارت شه

شاید فک کنی ک حالاجای خالیت شده عادی (*) (*) (*) اماتو نه نمیدونی سخته واسم تاچه قدری

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

سلام

لیون واسه خیلی از ما فقط یه انجمن و فروشگاه   نیست.عضوی از زندگی وخونوادمون شده و دلبستگی خاصی نسبت بهش پیدا کردیم.یک رباعی کوچیک در این زمینه سرودم که به لیون عزیز و دوستان تقدیم میکنم:

نه که فک کنی یه روزی از اون حسم به تو کم شه (*) (*) (*) غیرممکنه لیونم عشق تو فراموشم شه

غیرممکنه  که از یاد ببرم  انجمنت رو (*) (*) (*) یافراموش کنه چشمام طرح زیبای فونت هات رو

شاید فک کنی که عید شه سرم جای دیگه گرم شه (*)  (*)  (*)  واسم مسافرت واجیل مانع دیدارت شه

شاید فک کنی ک حالاجای خالیت شده عادی (*) (*) (*) اماتو نه نمیدونی سخته واسم تاچه قدری

تو کی شاعر شدی؟smiley-laughing.gif

لینک به دیدگاه

تو کی شاعر شدی؟smiley-laughing.gif

والا عزیز قبلا غزلیات و رباعیات ناب زیاد میگفتم.الان بیشتر آثار حماسی از خودم به جا میذارم واسه عموم علاقه مندان

لینک به دیدگاه

والا عزیز قبلا غزلیات و رباعیات ناب زیاد میگفتم.الان بیشتر آثار حماسی از خودم به جا میذارم واسه عموم علاقه مندان

که این طور :-?

لینک به دیدگاه

سلام

:wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  :wacko:

لینک به دیدگاه

سلام

حمید جان داداش شاعرم بودی ما خبر نداشتیم  :eek:  :clapping:

لینک به دیدگاه

سلام

به به 

شما شاعر هم بودین و ما نمی دونستیم

من به داشتن دوستانی مثل  شما افتخار می کنم

لینک به دیدگاه

سلام

یک شعر در مورد هات داگ می تونید بگید 

(فکر کنم موضوعش طنز بشه )

راستی عکس این گربهه که  داره انگشت یکی رو گاز می گیره خیلی قشنگه 

لینک به دیدگاه

حمید جان داداش شاعرم بودی ما خبر نداشتیم  :eek:  :clapping:

سلام داداش دنی مخلصم @};-  بالاخره گاهی دلنوشته هایی تقدیم به اهل دل میکنیم.تحفه ای بیش نیست ^_^

به به 

شما شاعر هم بودین و ما نمی دونستیم

من به داشتن دوستانی مثل  شما افتخار می کنم

سلام میلادجان. @};- بنده هم متقابلا دوستی با شمارو هم سنگ با احساساتم میدونم :x

یک شعر در مورد هات داگ می تونید بگید 

(فکر کنم موضوعش طنز بشه )

راستی عکس این گربهه که  داره انگشت یکی رو گاز می گیره خیلی قشنگه 

عزیز فعلا ذهن پریشان خاطر و آشفته ای دارم.ان شاا... تقدیم میشه

اون پیشی هم ناقابله.آدرس بدین پست کنم :) 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...