رفتن به مطلب

4790k high voltage

EVGA OC
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان میخواستم بدونم اگه ولتاژه بیش از حد نیاز به سی پی یو بدیم در صورتیکه دماش رو کنترل کنم مشکلی پیش میاد؟ مثلا من برای کلوکه 4860 ولتاژه 1.4 میدم بهش میدونم بهش اصلا نیاز نداره ولی خیالمو راحتتر میکنه.

اگه بااین ولتاژ راهی هست که به کلوکه بیشتر هم برسم راهنماییم کنید که چطور؟

ویرایش شده توسط gtx taitan II
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان میخواستم بدونم اگه ولتاژه بیش از حد نیاز به سی پی یو بدیم در صورتیکه دماش رو کنترل کنم مشکلی پیش میاد؟ مثلا من برای کلوکه 4860 ولتاژه 1.4 میدم بهش میدونم بهش اصلا نیاز نداره ولی خیالمو راحتتر میکنه.

اگه بااین ولتاژ راهی هست که به کلوکه بیشتر هم برسم راهنماییم کنید که چطور؟

سلام 

خوب با این فرکانس و ولتاژ 1.4 چه کاری انجام میدید و ماکس دما تا چند میره ؟

لینک به دیدگاه

چرا وقتی میتونی با یه ولتاژ پایینتر سیپیو رو استیبل کنی  ولتاژ بیشتر میدی ؟ حرفه ای ها هم فقط وقتی کار

خاصی میخوان انجام بدن اوور میکنن تا به احدافشون برسن  والا در حالت عادی بصورت دیفالت کار میکنن

بنظرم مشخص کن تا چه حد میخوای از فرکانس سیپیو استفاده کنی به همون اندازه اوور کن و ولتاژ بده و در آخر دما رو چک کن و سعی کن در حالت بیکاری زیر 30 نگهش داری و تو لود کامل بیشتر از 60 نشه

تو ولتاژ دادن اگه میخوای عمر دستگاه رو کم نکنی حتما به  دمای سیپیو دقت داشته باش 

موفق باشی 

لینک به دیدگاه

خنک کننده اییکه بستم یکی از بهتریننهاست اصلا دماش به 60 نمیرسه .اولا خمیر خوده CPU  رو عوض کردم بعدش NOCTUA NH D15 رو فنهاشو برداشتم سه تا 3000دور14 سانتیه خود ناکتوآ رو خریدم روش انداختم.فکر نمیکم هیچ خنک کننده زیر یک میلیون بهش برسه.

لینک به دیدگاه

نه ماکسیمومش به 60 نمیرسه

شما مطمئنی 1.4 ولت دادی؟

با این ولتاز باید دما 120 درجه رو رد کنه تو لود :D

ماگزیموم ولتآژ رو ایر یا واتر خوب تهش 1.3 ولت هستش.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یک جای کارتون اشتباه بوده مطمئن هستید؟1.4؟؟دوست من ولتاژ 1.4 برای چی شماست؟چه فرکانسی به شما میده که بهش نیاز دارید/؟آیا صرق این همه هزینه خمیر و کولر رو و دردسر اورکلاک و استبل کردن رو نمیشد گذاشت و یک پردازنده  قوی تر همون موقع میگرفتید؟من فکر نمیکنم شما روی 1.4 بوده باشید اونم توی لود؟

لینک به دیدگاه

مطمعنم . شما تستهای ناکتوآ دی 15 رو نگاه کنید غوقا کرده تازه دو تا فنه 1500 دور داره حالا خودتون حساب کنید سه تا فنه 3000 دور14 سانتی چه کار میکنه

لینک به دیدگاه

یک جای کارتون اشتباه بوده مطمئن هستید؟1.4؟؟دوست من ولتاژ 1.4 برای چی شماست؟چه فرکانسی به شما میده که بهش نیاز دارید/؟آیا صرق این همه هزینه خمیر و کولر رو و دردسر اورکلاک و استبل کردن رو نمیشد گذاشت و یک پردازنده  قوی تر همون موقع میگرفتید؟من فکر نمیکنم شما روی 1.4 بوده باشید اونم توی لود؟

چه پردازنده ای میگرفتم؟5820 که 700 تومن گرونتر بود اون موقع.بعدشم پوله رماش هم که 600 گرونتر بود با تایمینگ بالاتر.مادربرد یک تومنی هم که تو X99 آشغال از آب در میاد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوست عزیز ؛ شما آزادید هر ولتاژی که دلتون خواست بهش اعمال کنید 

اما نکات زیر به همراه ولتاژ بالاتر فراموش نشه : 

ولتاژ بیشتر=جریان کشی بیشتر =توان مصرفی بالاتر = حرارت بالاتر = عمر کمتر قطعات 

مهمتر از همه " ولتاژ خور شدن قطعه " 

وقتی شما دائما بهش ولتاژ میدی قطعه شما اگر نسوزه بعد یک مدت بهش عادت میکنه و بعد از گذشت زمان سی پی یوی شما میشه High voltage و با حداقل 1.4 ولتی که فرمودین استیبل میشه 

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز ؛ شما آزادید هر ولتاژی که دلتون خواست بهش اعمال کنید 

اما نکات زیر به همراه ولتاژ بالاتر فراموش نشه : 

ولتاژ بیشتر=جریان کشی بیشتر =توان مصرفی بالاتر = حرارت بالاتر = عمر کمتر قطعات 

مهمتر از همه " ولتاژ خور شدن قطعه " 

وقتی شما دائما بهش ولتاژ میدی قطعه شما اگر نسوزه بعد یک مدت بهش عادت میکنه و بعد از گذشت زمان سی پی یوی شما میشه High voltage و با حداقل 1.4 ولتی که فرمودین استیبل میشه 

ممنون از راهنماییتون.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

از کجا دما رو میخونید؟

دما رو باید از برنامه ای استفاده کنید که دمای هسته ها رو بخونه.

مثلا" Core Temp یا Real Temp.

در مورد ولتاژ هم باید از برنامه ی CPUz استفاده کنید.

و تست کنید ببینید دمای هسته ها چقدر بالا میره.

ولتاژ 1.4 خیلی بالاست. اگر به صورت اورکلاک شده دارید از پردازنده استفاده میکنید، پس از مدتی، روی این ولتاژ هم Stable نخواهد بود و بازهم ولتاژ بیشتری طلب میکنه، اینطوری کم کم پردازنده  degrade میکنه.

من الان 4790K دارم، ولتاژ 1.2 فرکانس 4.6 کار میکنه. شما باید ببینید پردازنده اتون با حداقل ولتاژ چقدر میتونه فرکانس بده، نه اینکه با حداکثر ولتاژ چقدر میتونه فرکانس بده.

این لینک رو میدم شاید بدردتون بخوره.

تست پایداری Stability Test

ویرایش شده توسط ARMIN
لینک به دیدگاه

دوست عزیز

از کجا دما رو میخونید؟

دما رو باید از برنامه ای استفاده کنید که دمای هسته ها رو بخونه.

مثلا" Core Temp یا Real Temp.

در مورد ولتاژ هم باید از برنامه ی CPUz استفاده کنید.

و تست کنید ببینید دمای هسته ها چقدر بالا میره.

ولتاژ 1.4 خیلی بالاست. اگر به صورت اورکلاک شده دارید از پردازنده استفاده میکنید، پس از مدتی، روی این ولتاژ هم Stable نخواهد بود و بازهم ولتاژ بیشتری طلب میکنه، اینطوری کم کم پردازنده  degrade میکنه.

من الان 4790K دارم، ولتاژ 1.2 فرکانس 4.6 کار میکنه. شما باید ببینید پردازنده اتون با حداقل ولتاژ چقدر میتونه فرکانس بده، نه اینکه با حداکثر ولتاژ چقدر میتونه فرکانس بده.

با همه نرم افزارها:EVEREST.GIGABYTE.REAL TEMP

شما 4860مگاهرتزو رو ولتاژ چند استیبل میکنید؟من رو 1.3 هم استیبل میکنم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اصولا یک جای کار ایراد دارد و امکان ندارد با ولتاژ 1.4 و فرکانس 4850 دمای در فول لود بالای 60 نره مگر اینکه دمای محیط حدود 1-2 درجه باشه

برای اینکه ما هم توجیح بشیم لطفا 10- 15 دقیقه تست prime95 را ران کنید و همزمان نرم افزار CPU-Z و Core temp یا realtemp را هم باز بگذارید تا مینیمم و ماکسیمم دما مشخص شود .( مشابه شات زیر )

drytsm9cdww22eucopf4.jpg

ویرایش شده توسط Behzad Tak
لینک به دیدگاه

البته همیشه هم نباید پردازنده رو با کمترین ولتآژ هم استیبل کرد

منظورم اینه که هم ولتاژ بیشتر از مورد نیاز براش مضر هست و هم ولتآژ کمتر از مورد نیازش.

به فرض اگر پردازنده با1.3 ولت استیبله بهتره بهش 1.305 تا 1.31 بدید !

البته از دمای فوق العاده اقا بهزاد عزیزهم نمیشد گذشت :D

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

البته همیشه هم نباید پردازنده رو با کمترین ولتآژ هم استیبل کرد

منظورم اینه که هم ولتاژ بیشتر از مورد نیاز براش مضر هست و هم ولتآژ کمتر از مورد نیازش.

به فرض اگر پردازنده با1.3 ولت استیبله بهتره بهش 1.305 تا 1.31 بدید !

البته از دمای فوق العاده اقا بهزاد عزیزهم نمیشد گذشت :D

ممنون خیلی نکته به جایی رو گفتید.پس اگه 1.31 که تا 8 ساعت پایدار موند بزارمش 1.32 عالی میشه نیازی به این همه ولتاژ نداره خنک هم میمونه.

لینک به دیدگاه

اصولا یک جای کار ایراد دارد و امکان ندارد با ولتاژ 1.4 و فرکانس 4850 دمای در فول لود بالای 60 نره مگر اینکه دمای محیط حدود 1-2 درجه باشه

برای اینکه ما هم توجیح بشیم لطفا 10- 15 دقیقه تست prime95 را ران کنید و همزمان نرم افزار CPU-Z و Core temp یا realtemp را هم باز بگذارید تا مینیمم و ماکسیمم دما مشخص شود .( مشابه شات زیر )

drytsm9cdww22eucopf4.jpg

حتما دوسته عزیز .به محضه اینکه از مسافرت برگشتم در خدمتتون هستم.شایدم به قوله شما ولتاژ رو اشتباه نشون میده ولی من مطمعنم گیگا کارش درسته چون من هر شیش ماه مادربر عوض کردم.کیس نمیتونه اینقدر تاثیر دمایی داشته باشه؟ چون کیسمTHERMALTAKE ELEMENT V BLACK EDITION  هست و خروجیه پشتیه هوایه کیس یک فنه سرعت بالای 12 سانته دپ کول گزاشتم بالاشم یک 14 سانته GF 140 دپ کول گزاشتم خوده کیس هم که به قدری فن داره و خنکه که زیره سخت تریین تستها هم دست میزنی بهش خنکه.پریروز که تست گرفتم دما سنجه اتاق کامپیوترم 17 نشون میداد.آخه بجنورد خیلی سرده این روزا همش برف میاد این اتاق هم بخاری نداره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...