رفتن به مطلب

بلاآمدن ویندوز بدون داشتن تصویرمانیتور

27shahrivar
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

نه همیشه ولی گاهی اوقات که گرافیک بصورت کلی میگن نیمه سوز شده این اتفاق رخ میده

خط دوم:شما امتحان کنید تا بهتون ثابت بشه

راستی مینت رو چیکار کردی؟

من یبار گرافیکم درست ننشسته بود کلا سیستم بالا نمیومد.

حتی تا جایی که یادمه وارد بایوس هم نمیشد.

مین مال یکی از دوستام بود.

از اون روز تا حالا دیگه ندیدمش.

از اون  گشادای روزگاره  بعید میدونم  درستش کرده  باشه.

خلاصه من  راه حلاروکه دوستان بهم  گفتن بهش گفتم. :)

لینک به دیدگاه

اول شما سیستم وصل کن به تلوزیونی چیزی البته اگه خروجی HDMI یا DVI داشته باشه گرافیکتون ببینید تصویر رو جای دیگه ای داری

لینک به دیدگاه

سلام دوستان,اصلا تصویرندارم,سیاه سیاه,خروجی کارت به مانیتور آبی رنگ اسمش نمیدونم,خروجی تی وی زردرنگ هم داره که به تی وی زدم باز تصویرنداشت.سیستم قدیمی کارت گرتفیکasus nvidia 6200turbo cash.اماوارد ویندوز میشه صداش میشنوم,وباموبایل هم میتوانم وارد درایوهای هارد بشم ازطریق وای فای مودم..

لینک به دیدگاه

شما پس اول كابل و بعد خود گرافيك چك كن دوست عزيز

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

سلام دوستان,اصلا تصویرندارم,سیاه سیاه,خروجی کارت به مانیتور آبی رنگ اسمش نمیدونم,خروجی تی وی زردرنگ هم داره که به تی وی زدم باز تصویرنداشت.سیستم قدیمی کارت گرتفیکasus nvidia 6200turbo cash.اماوارد ویندوز میشه صداش میشنوم,وباموبایل هم میتوانم وارد درایوهای هارد بشم ازطریق وای فای مودم..

سیستم  رو به  یه  مانیتور دیگه  بزن  ببین  تصویر میده؟

اگه  نداد باید گرافیکتو بکنی و ببری  رو یه سیستم  دیگه  امتحان  کنی ببینی سالمه یا نه.

لینک به دیدگاه

اکثر این کارتا  خروجی dvi هم دارن یه تبدیل جور کن و تست کن  احتمال زیاد خروجی vga شما اتصالاتش مشکل پیدا کرده همین

فقط اون پایه dvi رو تست کن احتمال زیاد مشکلت همون خروجیه هست

موفق باشی

لینک به دیدگاه

درود گرامی

گرامی من دقیقا 3سال پیش مشکل شما رو داشتم و مشخص شد مشکل از گرافیک بوده و در ادامه گرافیک زده بود مادربورد رو هم مشکل دار کرده بود ...

و مشکلش هم جوری بود که گرافیک رو روی هر مادربرد دیگه هم میزاشتی اون رو هم خراب میکرد ...

شما اول اتصال کامل کابلهات رو چک کن بعد باتری مادربرد رو در بیار و یه ریست به بایاس بده اگه درست نشد 90% مشکلت مثل مال من باشه

برای خود من مادربرد تعمیر شد اما گرافیک نه مجبور شدم گراف دیگه بگیرم....

شما ببر پیش یه تعمیرکاری که کارش رو بلده و مشکل روتوضیح بده اون خودش راهنماییت میکنه 

فقط فقط هرکار میکنی نه گرافیک دیگه رو سیستمت تست کن و نه گرافیک خودت رو سیستم دیگه بزار

موفق باشید

لینک به دیدگاه

سلام, تنها کاری که میتونم انجام بدم این که فرداصبح ببرم تعمیر کار,هارد وپاور و دی وی دی رایترش دوماه نیست عوض کردم.مممون از پاسخ شمادوستان که راهنمایی میکنین.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان. حق باشما بود کارت گرافیک خراب شده بود وبا تعویضش بایک کارت asus 210 درست شد.خیلی ممنونم از پاسخ گویی همه ی شما خوشحالم که این همه دوست خوب اینجا دارم.

لینک به دیدگاه

سلام دوستان. حق باشما بود کارت گرافیک خراب شده بود وبا تعویضش بایک کارت asus 210 درست شد.خیلی ممنونم از پاسخ گویی همه ی شما خوشحالم که این همه دوست خوب اینجا دارم.

سلام عزیز.ممنون

اینها تجربه چندین وچندساله ماست که تاحالا بارها مشکل گشای دوستان شده که خداروشکر امروز بکار شما هم اومد

چه شما چه مهمان های عزیز اگه مشکلی داشتن میتونن روی بچه های خوب لیون حساب کنند

موفق باشید @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...