رفتن به مطلب

اشكال لكه هاي رنگي چند ثانيه اي در تماشاي فيلم

RISING
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان روي مانيتور در هنگام تماشاي فيلم لكه هاي رنگي  كه  خيلي سريع محو مي شوند وبا رنگ هاي مختلفي هستند مواجه شده ام كه روي سيستم ديگه اي كه همين

مانيتور رونصب كردم مشكلي ندارم  درايور كارت گرافيك رو هم به آخرين ورژن آپديت كردم  اما بر طرف نشده  خروجي كارت گرافيك هم از طريق HDMI  به مانيتور متصل

هست .لطفا راهنمايي كنيد .

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

سیستمت هنگ میکنه بعد از این لکه ها

یا ریستارت بشه؟؟

ارور درایو کارت گرافیک روی نوارابزار taskbarنمایش داده میشه؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

با سلام دوستان روي مانيتور در هنگام تماشاي فيلم لكه هاي رنگي  كه  خيلي سريع محو مي شوند وبا رنگ هاي مختلفي هستند مواجه شده ام كه روي سيستم ديگه اي كه همين

مانيتور رونصب كردم مشكلي ندارم  درايور كارت گرافيك رو هم به آخرين ورژن آپديت كردم  اما بر طرف نشده  خروجي كارت گرافيك هم از طريق HDMI  به مانيتور متصل

هست .لطفا راهنمايي كنيد .

سلام

اگر عکس بزارید یهتر میشه نظر داد

با حالت safe mode امتحان کنید اگر لکه ها پابرجا بود ب احتمال زیاد گرافیکتون مشکل داره

ویرایش شده توسط S.morteza
لینک به دیدگاه

سیستمت هنگ میکنه بعد از این لکه ها

یا ریستارت بشه؟؟

ارور درایو کارت گرافیک روی نوارابزار taskbarنمایش داده میشه؟؟؟؟

نه هنگي نداره دوست عزيز .اروري هم وجود نداره.

لینک به دیدگاه

نه هنگي نداره دوست عزيز .اروري هم وجود نداره.

کابل مانیتورت رو چک بکن

کارت گرافیکتو روی اسلاتهای دیگه امتحان کنpci express

لینک به دیدگاه

سلام

مشکل میتونه از کیفیت فیلم ها(باکیفیت،بی کیفیت)یا پخش کننده باشه.

خود من همین مشکلی داشتم که بعد از تعویض پخش کننده مشکل حل شده .از پخش کننده pot player استفاده میکردم همین لکه ها ظاهر میشدن که بعد از استفاده از km p. مشکلم حل شد

احتمالش خیلی کنه ولی به امتحانش می ارزه

لینک به دیدگاه

سلام

خود من همین مشکلی داشتم که بعد از تعویض پخش کننده مشکل حل شده .از پخش کننده pot player استفاده میکردم همین لکه ها ظاهر میشدن که بعد از استفاده از km p. مشکلم حل شد

لینک به دیدگاه

سلام

لینک به دیدگاه

سلام

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزيز اين تست رو كرده بودم توي نرم افزار هاي ديگه هم خودشو نشون  مي داد.

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

سلام

اگر عکس بزارید یهتر میشه نظر داد

با حالت safe mode امتحان کنید اگر لکه ها پابرجا بود ب احتمال زیاد گرافیکتون مشکل داره

ممنون دوست عزيز همين كاري كه فرموديد انجام دادم  اما توي safe mode با يك فيلم با كيفيت مشكلي نداشت .بعد از اومدن به حالت اصلي ويندوز  وپاك كردن مجدد درايو كارت گرافيك وريستارت ونصب مجدد مشكلي فعلا ندارم .

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

ببخشید نمیدونم چرا آنقدر زیاد اومد

مدیران زیادیاشو پاک کنید

چون گفتید تو فیلم ها گفتم شاید همین مشکل باشه

لینک به دیدگاه

من این مشکل رو یه سیستم دیده بودم از کارت گرافیکش بود بدبختانه موقع فیلم دیدن به مشکل میخورد یا حتی بالا اومدن ویندوز تو بقیه موارد دیده نمیشد

ویرایش شده توسط jahan
لینک به دیدگاه

دوستان متاسفانه بر طرف نشد باز پیش اومد به نظرتون چیو چک کنم ؟ کارت گرافیک رو تعویض کنم  و بعد چک ؟

لینک به دیدگاه

دوستان متاسفانه بر طرف نشد باز پیش اومد به نظرتون چیو چک کنم ؟ کارت گرافیک رو تعویض کنم  و بعد چک ؟

یه عکس از مشکلیکه براتون پیش میاد اینجا اپ کنید ببینیم چیه داستان

ویرایش شده توسط mohamad2014
لینک به دیدگاه

یه عکس از مشکلیکه براتون پیش میاد اینجا اپ کنید ببینیم چیه داستان

دوست عزیز  در حال حاضر سیستم در دسترس نیست اگه فردا تونستم انجام می دم این کار رو اما این رنگ ونور هایی که ایجاد میشه خیلی ریز وظریفه  فکر نکنم  تو عکس معلوم بشه .یک چیزی  شبیه  زمانی  که سی دی های خش دار رو توی دستگاه می دیدیم  اونجا خیلی شطرنجی زیاد میشد اما اینجا

خیلی کوچکتر در حد یک مربع 3 میلیمتر در 3 میلیمتر کوچکتر یا بزرگتر با رنگ های آبی سبز  یا سفید در هر جای مانیتور ممکنه باشه و چند ثانیه میمونه وبعد کم نور و بر طرف میشه .

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

دوست عزیز موقعی که تصویر پخش میشه کابلی که گرافیک را به مانیتور متصل میکنه حرکت بده و نتیجه را ببین

اپر نشد کابل را تعویض کن .........نمیگم کابل نوع بخری از یکی از دوستات بگیر تست کن

اگر دیدی باز هم مشکل داره ولتاژها رو با نرم افزار HW Monitor Pro چک کن

عکس هم یادت نره بقیه مراحل و نظرات بعد از انجام تستها و قرار دادن عکس

درضمن اشتباه نکنم گرافیکی که استفاده میکنی مدلی اسمی چیزی داره به ما هم معرفی کن خوشحال میشیم از اشنایی

لینک به دیدگاه

دوست عزیز موقعی که تصویر پخش میشه کابلی که گرافیک را به مانیتور متصل میکنه حرکت بده و نتیجه را ببین

اپر نشد کابل را تعویض کن .........نمیگم کابل نوع بخری از یکی از دوستات بگیر تست کن

اگر دیدی باز هم مشکل داره ولتاژها رو با نرم افزار HW Monitor Pro چک کن

عکس هم یادت نره بقیه مراحل و نظرات بعد از انجام تستها و قرار دادن عکس

درضمن اشتباه نکنم گرافیکی که استفاده میکنی مدلی اسمی چیزی داره به ما هم معرفی کن خوشحال میشیم از اشنایی

ممنون دوست عزیز ببخشید که اسم گرافیک رو ننوشتم  گفتم لازم نیست احتمالا .گرافیک ATI XFX 7730  هستش .1 سال از کار کردنش میگذره و اصلا فشاری حتی بازی هم نشده با این کارت .حنما  این تست هایی که فرمودید انجام میدم .

ویرایش شده توسط RISING
لینک به دیدگاه

خواهش میکنم دوست عزیز.......کده فعال سازی نرم افزار نام برده شده را هم میدم که مشکلی پیش نیاد ........گرمای چیپ گرافیک را هم گزارش کن

گرافیکهای XFX زیاد جالب نیستن حتی نرم افزارها و سنسورها نمیتونن بطور دقیق اطلاعات این کارتها را نشون بدن

ولی من 2 عامل را فعلا در نظر میگیرم

1- کابل مشکل داره

2- Codec ها دچاره مشکل شدن که بر میگرده به مشکل در Registry ویندوز شما این تستها را فعلا انجام بده

یه سوال ؟؟؟؟ بعد از این که تصویر اینجوری شد شما ویندوز را عوض کردی یا نه ؟

لینک به دیدگاه

FDC407D0EE5113B9A8EAC368339513EFE8F81D231E31D7EF651365430658700CEEDBCBDCD172DE69910D5F4E973E601CEF5B171762A165F0804756367C4D29CDEF5B171762A165F0804756367C4D29CD50A88F5671A45E65CB93E29DA695939A3D296D9E4E049556BA25316312B1F8AC35

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم دوست عزیز.......کده فعال سازی نرم افزار نام برده شده را هم میدم که مشکلی پیش نیاد ........گرمای چیپ گرافیک را هم گزارش کن

گرافیکهای XFX زیاد جالب نیستن حتی نرم افزارها و سنسورها نمیتونن بطور دقیق اطلاعات این کارتها را نشون بدن

ولی من 2 عامل را فعلا در نظر میگیرم

1- کابل مشکل داره

2- Codec ها دچاره مشکل شدن که بر میگرده به مشکل در Registry ویندوز شما این تستها را فعلا انجام بده

یه سوال ؟؟؟؟ بعد از این که تصویر اینجوری شد شما ویندوز را عوض کردی یا نه ؟

گرمای گرافیک خیلی عالیه وخنک 33 درجه هست .البته با نرم افزار اصلی اینتل  که روی سیستم نصب هست و نرم افزار speed fan  این دما رو دیدم.بعد از این مسئله ویندوز عوض نشده  دوست عزیز .

لینک به دیدگاه

پس اگر ممکن هست با عوض کردن ویندوز هم یه تستی بگیر

لینک به دیدگاه

این مشکل از کارت گرافیک هست .اگر گارانتی دارد ارسال کنید برای گارانتی در غیر این صورت به دست یک تعمیر کار خبره بدهید.

لینک به دیدگاه

خودشه همونطور كه قبلا ديدم مشكل از گرافيك هست بدبختانه

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...