رفتن به مطلب

فروش کارت معیوب 7970Lightning و عدم قبول فروشنده از خراب بودن کارت !!!!

Recommended Posts

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز

در مورد کارت 7970 لایتنینگی که از جناب علیزاده خریداری کردم مشکلی پیش اومده از شما دوستان میخوام که شما خودتون در مورد مشکل ما نظر بدید

کارت روز چهار شنبه ارسال شده

و امروز به دست من رسیده

با رسیدن کارت ، کارت رو روی سیستم نصب کردم مشخصات سیستم داخل امضا ست

کارت در داخل اسلات قرار گرفت تصویر داد

با رفتن به ویندوز درایور 15 AMD نصب شد و سیستم هم ری استارت کردم سیستم بالا اومد 

درایور نصب شده بود

داخل محیط ویندوز منتظر لود برنامه ها بودم که دیدم تصویر کارت به صورت زیر شد دمای بیکاری کارت هم در کمال تعجب 42 درجه بود که برای این کارت بسیار بالاست !!!!!   :

1z3u70215hubutebjwwj_thumb.jpg  7e288jf9g77ytywa7ife_thumb.jpg  mizx7myyhn2u1zl5ggh5_thumb.jpg

جناب علیزاده هم از زیر بار نمیره.و میگه سیستم شما باعث معیوب شدن کارت شده.

پس اگر این طور باشه دیگه سیستم مهلت تست دیگه معنا نداره.

کارت رو من ساعت 10 شب رسیدم خونه تست کردم که اینطور شد.

لامزم به ذکرم که حتی از کارت هنوز تست پایداری گرفته نشده بود صرفا درایور نصب شد.

بعد از دیدن تصاویر بالا سیستم رو سریعا خاموش کردم .

دوباره روشن کردم دیدم دور فن کارت 100 درصد شد.رفت ویندوز ، و در داخل محیط ویندوز باز این مشکل به وجود آمد.

سیستم رو خامش کردم کارت رو خارج کردم و کارت خودم رو در اسلات های مختلف و با کانکتور های مختلف پاور تست زدم مشکلی نداشت حتی تست پایداری هم گرفتم.

بعد زنگ زدم به جناب علیزاده و مشکل رو گفتم ایشون گفتن که کانکتور های مختلف رو تست کن که تست کرده بودم گفتم باشه.حتی گفتن بایوس دوم رو لود کنه باید خدمتشون بگم بایوس دوم مخصوص LN2 هست و لود کردن رو ایر خطر سوختن چیپ رو به همراه داره هر چند گفته ایشون رو عملی کردم.!!!

تا اینکه اصلا دیگه کارت تصویر نداد.

کارت خودم رو سیتسم بود کابل مایتور رو وصل کردم به کارت خودم که در پایین بود دیدم تصویر ویندوز هست صرفا کارت 7970 تصویر نمیده دیگه.

تا اینکه کارت رو خارج کردم و بررسی کردم و سپس  جا زدم اینبار حتی دیگه چراغ فاز هم روشن نشد با کارت خودم تصویر گرفتم و اومدم داخل ویندوز برنامه GPUz رو باز کردم دیدم ، اصلا دیگه کارت دتکت نمیشه !!!!

الان کارت تا 6 دیگه گارانتی داره و جناب علیزاده هم مشکل دار بودن کارت رو به گردن نمیگیره .

بهش میگم مهلت تست پس برا چیه من تست کردم مشکل داشت ولی میگه به من مربوط نیست !!!

تاپیک فروش :

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=39253&page=1

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

• ارسال 90
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

روزهای پر گپ و گفت

خوب معلوم هست که مشکل از قسمت برق هست و در اثر اور شدن این بلا سرش اومده ولی این مشکل را باید کلی بررسی کرد که پیشنهاد میدم از اقای حسینی و یا مدیرانه دیگر کمک بگیرید

چرا برای خرید از سیستم واسطه لیون کمک نمیگیرید ؟ چرا از اول همه چیز را طی نمیکنید ؟ همیشه هم سعی کنید از شهر یا استانی که زندگی میکنید خرید کنید یا کالای خودتون را بفروشید که قبل لز خرید و بصورت حضوری تست کنید

لینک به دیدگاه

خوب معلوم هست که مشکل از قسمت برق هست و در اثر اور شدن این بلا سرش اومده ولی این مشکل را باید کلی بررسی کرد که پیشنهاد میدم از اقای حسینی و یا مدیرانه دیگر کمک بگیرید

چرا برای خرید از سیستم واسطه لیون کمک نمیگیرید ؟ چرا از اول همه چیز را طی نمیکنید ؟ همیشه هم سعی کنید از شهر یا استانی که زندگی میکنید خرید کنید یا کالای خودتون را بفروشید که قبل لز خرید و بصورت حضوری تست کنید

والا کارت اصلا اورکلاک هم نشده حتی لود هم نگرفتم یعنی به لود نرسید

اشتباه منم همین بود که از سیستم واسطه کمک نگرفتم.

پاور و یا سیستم برق و این چیزا مشکلی نداره الان دو تا کارت دیگه رو سیستم بدون هیچ مشکلی بدون ساعت داره کار میکنه.

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شما دوست گرامی 

ببینید دوست من دیگه همه بنده رو اینجا میشناسن و دلیلی بر فرستادن کارت معیوب اونم گارانتی دار برای شما نیست و تو این هفته بنده بالای 25 تا کارت فروختم که همه ماین شده بودن و بدون مشکل ارسال شدن 1 مورد مشکل داشت که مرجوع شد و کاربرش هم میگم میاد اینجا توضیح میده.

مورد بعدی اینکه اون کارت رو سیستم گیم خودم بود و فقط باهاش بازی mmo انجام میدادم و اصلا کارت برای دوست دیگری رزرو بود که شما با درخواستی که دادی من تصمیم گرفتم کارت رو به شما بدم و تا اخرین لحظه قبل ارسال داشته با همین درایور 15 روی سیستم من کار میکرده و من از سلامت کارت مطمین بودم که ارسال کردم.

مورد بعدی این قضیه اصلا به مهلت تست نمیرسه دوست من.مهلت تست یعنی کارت رو سیستم شما در حال کار باشه و خود به خود مشکل دار بشه که قابل مرجوع کردن باشه نه اینکه بر فرض مثال شما بیای کارت رو اورولت کنی خراب بشه بگی کارت خراب بوده(مثال بود) یا فرضا برق تناوب کنه کارت مشکل دار بشه که شامل مهلت تست نمیشه برادر من.

در این مورد بخصوص بنده نمیتونم کارت رو قبول کنم به چند علت:

1-مهمترین علت اطلاع از سالم بودن کارت توسط خودم هست 

2-بنده نمیدونم شما با کارت چه کار کردی یا شاید پاور شما مشکل داشته یا به کارت دست زدی و الکتریسیته ساکن انتقال دادی یا.....کلا بنده نمیدونم شما چکار کردی که کارت سالم الان شده کارت مرده.

3- بنده قصد جسارت ندارم ولی تجربه زیاد دارم.شما گفتید 1 عدد کارت لایتنینگ 7970 دیگه هم داری .ممکنه کارت  خودت معیوب بوده و شما کارت خودت رو الان میخوای به من بدی جای کارت سالم خودم

البته بنده قصدی ندارم فقط دارم جوانب رو میگم.

4-من کارت رو بعنوان کارت بدون گارانتی به شما دادم ولی شما گفنی گارانتی داره و پس میفرستی که من بدم گارانتی در صورتیکه تا اونجا که من یادمه کارت من گارانتیش تمام شده بود.

5-کلا سوال های بیجواب زیاد هست و تناقض در حرف های شما زیاد در این مورد بنده کاری نمیتونم بکنم و میتونید کارت رو بفرستید برای گارانتی.

6- شما به من گفتید که 2 تا کارت لایتنینک دزید و کراس کردید  و کارت بنده کارت اول هست و فاز ها روشن نمیشن در صورتیکه تو عکس فازها روشن هستن و کارت دوم هم چیز دیگری هست.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز سیستم واسطه اصلا میدونید برای چی هست؟

برای اعتماد سازی . که بنده مشکل اعتماد سازی ندارم و برای من فرقی نداشت که با واسطه یا بی واسطه معامله کنم.

مگر میشه کارتی که داشته مثل ساعت کار میکرده بدون علت اصلا دیگه روشن هم نشه؟؟؟

بر فرض که از سیستم لیون استفاده کردیم و کارت سالم رسیدد دست کاربری و بر اثراشتباه اون کاربر مورد دار شد تکلیف چیست؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید.؟

خیلی راحت بر میگرده میگه اقا کارت خراب بود در صورتیکه توسط اشتباه خودش خراب شد.

لینک به دیدگاه

این عکسایی هم که گذاشتید دوست من علت اون ارتیفکت ها رو من به شما بگم.

اونا به علت اور کلاک یا اور ولت رم های کارت گرافیک با خود چبپ کارت بوجود میان که در سمت من اینکار انجام نشده و در سمت شما انجام شده. 

لینک به دیدگاه

من خودم سعی می کنم از کسی که کارت به صورت فله ای میفروشه چیزی نخرم. چون معمولا فرد قبل از ارسال تست های لازم رو جهت اطمینان بنده برای سلامت کارت انجام نمیده . مثل تست های استرس. Gpuz و ... . خلاصه فردی که از بیرون به این ماجرا نگاه میکنه هیچ نتیجه گیری عادلانه نمیتونه بگیره. مدیران هم کار زیادی نمی تونن بکنن. گرچه بهترین راه مطرح کردن این موضوع با مدیران هست نه تاپیک عمومی. البته اینا نظر شخصی بنده هستش

لینک به دیدگاه

دوست عزیز توی سیستم واسطه همه چیز باید طی بشه در غیر اینصورت اقای حسینی در چنین معامله ای که 2 طرف به توافق نرسن  مداخله نمیکنه این جواب سوالی که کردی چون اگر همه چیز در حضور شخصی که هر دو طرف معامله قبولش دارن انجام بشه دیگه هیچ جای صحبتی نمیمونه

در مورد مواردی که گفتی خودم هم قبول دارم و به همین دلیل هم میگم باید از شهر یا استانی که هستید خرید کنید تا بصورت حضوری معامله کنید

چند روز پیش در سایت ایسام یه کارت گرافیک که اگر اشتباه نکنم همین مدل هم بود بصورت معیوب فروخته شده که اگر جناب اقای حسینی پیگیری کنه که به کی فروخته شده شاید کمی به حل این مشکل نزدیک کنه Esam.ir

شما عکسهایی هم از گرافیکی که فروختی داری ؟ ایا شماره سریال معلوم هست در این عکسها ؟

ویرایش شده توسط Royal
لینک به دیدگاه

من خودم سعی می کنم از کسی که کارت به صورت فله ای میفروشه چیزی نخرم. چون معمولا فرد قبل از ارسال تست های لازم رو جهت اطمینان بنده برای سلامت کارت انجام نمیده . مثل تست های استرس. Gpuz و ... . خلاصه فردی که از بیرون به این ماجرا نگاه میکنه هیچ نتیجه گیری عادلانه نمیتونه بگیره. مدیران هم کار زیادی نمی تونن بکنن. گرچه بهترین راه مطرح کردن این موضوع با مدیران هست نه تاپیک عمومی. البته اینا نظر شخصی بنده هستش

بنده فرق بین تک فروشی و فله فروشی رو متوجه نشدم فروش فروش هست فرق میکنه؟؟؟بگید ما هم بدونیم.

راجب تست دیروز یه 7950 فروختم به کاربر HK1377 

قبل فروش گفت اقا تست کن عکس بده-عکس خود کارت-gpuz و .....

که انجام شد و خریدشونو انجام دادن.بنده اگر از سلامت کارت اطمینان نداشته باشم بدون چونو چرا میگم بفرست ولی این مورد کمی بودار هست.

post-6657-0-97864900-1425166299_thumb.jpg

دوست عزیز توی سیستم واسطه همه چیز باید طی بشه در غیر اینصورت اقای حسینی در چنین معامله ای که 2 طرف به توافق نرسن  مداخله نمیکنه این جواب سوالی که کردی چون اگر همه چیز در حضور شخصی که هر دو طرف معامله قبولش دارن انجام بشه دیگه هیچ جای صحبتی نمیمونه

در مورد مواردی که گفتی خودم هم قبول دارم و به همین دلیل هم میگم باید از شهر یا استانی که هستید خرید کنید تا بصورت حضوری معامله کنید

چند روز پیش در سایت ایسام یه کارت گرافیک که اگر اشتباه نکنم همین مدل هم بود بصورت معیوب فروخته شده که اگر جناب اقای حسینی پیگیری کنه که به کی فروخته شده شاید کمی به حل این مشکل نزدیک کنه Esam.ir

شما عکسهایی هم از گرافیکی که فروختی داری ؟ ایا شماره سریال معلوم هست در این عکسها ؟

مشکل اینجاس که سیستمی که شما میگی الان در حظور انجام نمیشه

همین هفته پیش از همین طریق همینجا معامله کردم

پول واریز میشه به حساب اقای حسینی کالا ارسال میشه واسه کاربر و بعد تایید کاربر پول واربز میشه حالا کاربر چه میکند الله و علم.

عکس داخل تاپیک فروش بوده که بعد فروش پاک کردم اگر اقای حسینی بتونه برگردونه که سریال هم فک کنم معلوم باشه چون هم از جلو و هم از پشتش عکس بوده .

اون کارت ربطی به بنده نداره و این کارت مال من بوده و از ایسام خریداری نشده میتونیید پیگیری کنید.

*.ایسام چک شد و کالایی با این نام چه سالم چه معیوب وجود ندارد شما از کجا اوردی؟ اگر فروخته باشه باید تو ایسام باشه و لوگو فروخته شد بخوره روش.

ویرایش شده توسط OKTAY
لینک به دیدگاه

دوست عزیز من نمیگم شما اون کارت را خریدی و به یکی دیگه فروختی

وقتی میگی احتمال داره ایشان تعویض کرده باشه من هم میگم شماره سریال کارت را اگر داری با این کارتی که دوستمون میگه مقایسه کنی شاید حرف شما درست باشه !!!!!! کسی چه میدونه

من خودم با همین سیستم واسطه گری معامله کردم و قبل از خرید هم در گفتگوی بین من خریدار و اقای حسینی همه این سوالها را مطرح کردم و با خریدار به توافق رسیدیم البته کارت گرافیک اکبند بود ولی برای احتیاط همه جوانب را در نظر گرفتم که مشکلی بعد از ارسال پیش نیاد

در هرحال درصورت نبود مدارک کافی که این کارت قبلا مشکل داشته نمیشه کسی را متحم کرد شاید فقط یه نقص فنی در سیستم این مشکل را بوجود اورده باشه

لینک به دیدگاه

بنده فرق بین تک فروشی و فله فروشی رو متوجه نشدم فروش فروش هست فرق میکنه؟؟؟بگید ما هم بدونیم.

راجب تست دیروز یه 7950 فروختم به کاربر HK1377

قبل فروش گفت اقا تست کن عکس بده-عکس خود کارت-gpuz و .....

که انجام شد و خریدشونو انجام دادن.بنده اگر از سلامت کارت اطمینان نداشته باشم بدون چونو چرا میگم بفرست ولی این مورد کمی بودار هست.

attachicon.gifUntitled-1 copy.jpg

مشکل اینجاس که سیستمی که شما میگی الان در حظور انجام نمیشه

همین هفته پیش از همین طریق همینجا معامله کردم

پول واریز میشه به حساب اقای حسینی کالا ارسال میشه واسه کاربر و بعد تایید کاربر پول واربز میشه حالا کاربر چه میکند الله و علم.

عکس داخل تاپیک فروش بوده که بعد فروش پاک کردم اگر اقای حسینی بتونه برگردونه که سریال هم فک کنم معلوم باشه چون هم از جلو و هم از پشتش عکس بوده .

اون کارت ربطی به بنده نداره و این کارت مال من بوده و از ایسام خریداری نشده میتونیید پیگیری کنید.

*.ایسام چک شد و کالایی با این نام چه سالم چه معیوب وجود ندارد شما از کجا اوردی؟ اگر فروخته باشه باید تو ایسام باشه و لوگو فروخته شد بخوره روش.

بله فرق میکنه. فرقش هم الان مشخص شده شما قبل ارسال آیا تحت تست استرس دمای ماکس و مین تست گرفتید. منظورم برای تک تک کارتا. وقتی فروشنده یه کارت رو میفروشه دقیقا تمام موارد لازم رو انجام میده. اگه شما تست استرس این کارت رو انجام دادید لطفا اینجا قرار بدید. در صفحه اول فقط عکس تعدادی کارت مشخصه نه تست تک تک کارتا. من خودم ریسک چنین خریدی که فقط از کارت عکس میگیره رو نمی کنم.بعد در پخ درخواست تست کنم. زمان انجام هر تست حدود بیست دقیقه هست. آیا شما برای هر کارت انجام دادید. اگه آره اسکرین شات قرار بدید. ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام اقا سعید گل

فکر میکنید صرفا گذاشتن عکس از gpu-z و برنامه های بنچماک گیری  و استرس گیری شما رو از بابت صحت کارت قانع میکنه

ایا امکان نداره شات از gpu-z کارت سالمی رو در کنار عکس از کارت معیوب دیگر گذاشت و فروخت؟ تا اونجایی که میدونم تو gpu-z سریال نامبر کارت ذکر نمیشه که اونوقت بشه سند معتبری فرضش کرد

به نظر بنده این استدلال شما ملاک نیست 

برای ادمی که راه انسانی رو در پیش نگیره راه برای دروغ و فریب زیاد هست

این رو گفتم برای دوستانی که gpu-z روملاک معتبر تا اینجا فرض میکردن

در مورد مشکل این دو دوست عزیز باید اجازه بدیم گفتگوهای بیشتری بینشون باشه تا بهتر بشه نتیجه گیری کرد

***خدا پاکی و درستی رو به این سرزمین برگردونه***

ویرایش شده توسط MEHDI-GTX
لینک به دیدگاه

بله فرق میکنه. فرقش هم الان مشخص شده شما قبل ارسال آیا تحت تست استرس دمای ماکس و مین تست گرفتید. منظورم برای تک تک کارتا. وقتی فروشنده یه کارت رو میفروشه دقیقا تمام موارد لازم رو انجام میده. اگه شما تست استرس این کارت رو انجام دادید لطفا اینجا قرار بدید. در صفحه اول فقط عکس تعدادی کارت مشخصه نه تست تک تک کارتا. من خودم ریسک چنین خریدی که فقط از کارت عکس میگیره رو نمی کنم.بعد در پخ درخواست تست کنم. زمان انجام هر تست حدود بیست دقیقه هست. آیا شما برای هر کارت انجام دادید. اگه آره اسکرین شات قرار بدید.

شما اصلا متوجه نیستی مثل اینکه اینجا بنده نمیخوام چیزی یه شما بفروشم حاجی. این کارت صحیح و سالم رو سیستم خودم داشته کار میکرده و باهاش بازی میکردم ولی دست این اقا خراب شده طوری که حتی میگن تصویر هم نمیده

الان بنده 60 تا کارت دارم داره ماین میکنه ماین میدونید چیه انشالله? تست از ماین بهتر میخوای؟ استرس بیشتر از ماین میخوای؟ ایا شما فکر کردی بنده بیکارم؟

بنده باید مغازمو ببندم بیام بشینم 60 تا تست بگیرم مثلا 60 تا هم عکس بزارم که چی؟این چیزی که شما میگی اصلا فکر کردی بهش؟ هرکسی تست خواست درخواست میکنه بهش میدم.شما که از من خرید نکردی و خرید هم نکن.و بحث رو به حاشیه نبر لطفا نظرتو گفتی اوکی واسه بنده محترم هست.

در ضمن الان کار از تست و این حرفا گذشته.

یا حق

ویرایش شده توسط OKTAY
لینک به دیدگاه

شما اصلا متوجه نیستی مثل اینکه اینجا بنده نمیخوام چیزی یه شما بفروشم حاجی. این کارت صحیح و سالم رو سیستم خودم داشته کار میکرده و باهاش بازی میکردم ولی دست این اقا خراب شده طوری که حتی میگن تصویر هم نمیده

الان بنده 60 تا کارت دارم داره ماین میکنه ماین میدونید چیه انشالله? تست از ماین بهتر میخوای؟ استرس بیشتر از ماین میخوای؟ ایا شما فکر کردی بنده بیکارم؟

بنده باید مغازمو ببندم بیام بشینم 60 تا تست بگیرم مثلا 60 تا هم عکس بزارم که چی؟این چیزی که شما میگی اصلا فکر کردی بهش؟ هرکسی تست خواست درخواست میکنه بهش میدم.شما که از من خرید نکردی و خرید هم نکن.و بحث رو به حاشیه نبر لطفا نظرتو گفتی اوکی واسه بنده محترم هست.

در ضمن الان کار از تست و این حرفا گذشته.

یا حق

عزیز دوستمون درست میگه!

شما خودت میگی ماین

تو ماین هم دمای حالت بیکاری و هم دمای لود از حالت نرمال خارج میشن پس از لحاظ دما هم میتونه حق با دوستمون باشه

البته نمیگم کارتی که شما فروختی معیوب بوده ولی گذاشتن تست کامل از هر کارت برای خریدار واجبه(( که باید تست تمام کارتها داخل یه فایل زیپ قرار داده بشه وداخل تاپیک فروش)) چون قضیه ماین یکم با گیم فرق داره

طرف میخواد 600 تا 700 بابت یک کارت پول بده اون موقع شما میگی وقتمو از سر راه نیاوردم حرفه جالبیه :)

البته این حرفم دلیل مقصر بودن شما نیست ولی اگه اینا رعایت بشه میتونید تمام تستهای مربوط به سلامت کارت رو به خریدار بدید و دیگه خریدار هیچ بهانه ای بابت خرابی کارت نداشته باشه و هرگونه خرابی احتمالی از جانبه خریداره

ولی این مورد یکم مشکوکه که باید خودتون حل کنید @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان من عموما در این موراد دخالتی نمی کنم چون به من مربوط نمیشه و من هیچ کدوم رو نمیشناسم و هیچ معامله ای نکردم

اما واقعا اگر روزی شما قطعه ای بفروشی به فردی که تا لحظه آخر رو سیستم تون بوده و از سالم بودن قطعه اطمینان دارید

و بعد قطعه به خریدار میرسه میگه خرابه چه میکنید؟؟؟

اگر من بخوام از فروشنده کلی کارت بگیرم و از ایشون بخوام برام اسکرین شات از هر تستی قرار بده وقتی

من خریدار باشم حتما انجام میده برام ولی در حالت کلی 100 تا کارت بخواد بفروشه در اولین قدم هیچ کسی این کار رو نمی کنه

دوستان سیستم واسط لیون . سیستم واسط لیون سیستم واسط لیون .

ویرایش شده توسط Uranium
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

مگه گارانتی نداره بفرست گارانتی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

منم همین پست بالایی

@};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

ایشون راست  میگن  بفرست  گارانتی  شاید یه نوشو  بهت دادن (البته خیلی بعیده) این  بحثا  هم  تموم  میشه.

یه تیر در تاریکی بنداز ببین  چی میشه

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت شما دوست گرامی 

ببینید دوست من دیگه همه بنده رو اینجا میشناسن و دلیلی بر فرستادن کارت معیوب اونم گارانتی دار برای شما نیست و تو این هفته بنده بالای 25 تا کارت فروختم که همه ماین شده بودن و بدون مشکل ارسال شدن 1 مورد مشکل داشت که مرجوع شد و کاربرش هم میگم میاد اینجا توضیح میده.

مورد بعدی اینکه اون کارت رو سیستم گیم خودم بود و فقط باهاش بازی mmo انجام میدادم و اصلا کارت برای دوست دیگری رزرو بود که شما با درخواستی که دادی من تصمیم گرفتم کارت رو به شما بدم و تا اخرین لحظه قبل ارسال داشته با همین درایور 15 روی سیستم من کار میکرده و من از سلامت کارت مطمین بودم که ارسال کردم.

مورد بعدی این قضیه اصلا به مهلت تست نمیرسه دوست من.مهلت تست یعنی کارت رو سیستم شما در حال کار باشه و خود به خود مشکل دار بشه که قابل مرجوع کردن باشه نه اینکه بر فرض مثال شما بیای کارت رو اورولت کنی خراب بشه بگی کارت خراب بوده(مثال بود) یا فرضا برق تناوب کنه کارت مشکل دار بشه که شامل مهلت تست نمیشه برادر من.

در این مورد بخصوص بنده نمیتونم کارت رو قبول کنم به چند علت:

1-مهمترین علت اطلاع از سالم بودن کارت توسط خودم هست 

2-بنده نمیدونم شما با کارت چه کار کردی یا شاید پاور شما مشکل داشته یا به کارت دست زدی و الکتریسیته ساکن انتقال دادی یا.....کلا بنده نمیدونم شما چکار کردی که کارت سالم الان شده کارت مرده.

3- بنده قصد جسارت ندارم ولی تجربه زیاد دارم.شما گفتید 1 عدد کارت لایتنینگ 7970 دیگه هم داری .ممکنه کارت  خودت معیوب بوده و شما کارت خودت رو الان میخوای به من بدی جای کارت سالم خودم

البته بنده قصدی ندارم فقط دارم جوانب رو میگم.

4-من کارت رو بعنوان کارت بدون گارانتی به شما دادم ولی شما گفنی گارانتی داره و پس میفرستی که من بدم گارانتی در صورتیکه تا اونجا که من یادمه کارت من گارانتیش تمام شده بود.

5-کلا سوال های بیجواب زیاد هست و تناقض در حرف های شما زیاد در این مورد بنده کاری نمیتونم بکنم و میتونید کارت رو بفرستید برای گارانتی.

6- شما به من گفتید که 2 تا کارت لایتنینک دزید و کراس کردید  و کارت بنده کارت اول هست و فاز ها روشن نمیشن در صورتیکه تو عکس فازها روشن هستن و کارت دوم هم چیز دیگری هست.

عزیز دل من نگفتم دو تا لایتنینگ دارم.!!!

این عکس برا زمانی هستش که کارت شما درحال ایراد دادن بود !!!

کارت های قبلی من 7970 Dual X و msi R9 280 Gaming هستن.

همچنان هم کارت R9 280X Gaming با کارت 7970 رو سیستمه

این که من کارت رو اورکلاک کردم اورولت کردم ببخشید من یوزر ساده و معمولی نیستم که از این چیزا سر درنیاره.

خود ما ریویو این کارت رو نوشتیم.

شما کارت خودت رو نمیشماسی با اون بسته بندی پر از خط و خش؟

ضمنا دوستان کارت دقیقا با همون بسته بندی خود کارت برای من ارسال شده برای من و از نظر بسته بندی واقعا من تعجب کردم چه ور ایشون به بسته بندی خود کارت اکتفا کردن و بدون اینکه کارت رو داخل جعبه دیگری قرار بدن برای بنده  ارسال کردن !!! 

دوست عزیز دقیقا به متن خودت دقت کن چی گفتی :

گفتی کارت کار کنه که کار کرده بود ، ولی بعد از دقایقی کهاز نصب درایور گذشت کارت مورد پیدا کرده

این متن خود شما :

مهلت تست یعنی کارت رو سیستم شما در حال کار باشه و خود به خود مشکل دار بشه که قابل مرجوع کردن باشه نه اینکه بر فرض مثال شما بیای کارت رو اورولت کنی خراب بشه بگی کارت خراب بوده(مثال بود) یا فرضا برق تناوب کنه کارت مشکل دار بشه که شامل مهلت تست نمیشه برادر من.

من از کجا بدونم که کارت سالم به من ارسال شده ؟

من تست کردم کارت معیوب بوده

در مورد این که من کارت خودم رو به ایشون جا بذنم بگم که من کارت لایتنینیگ دیگری ندارم !!!!!!!!!!!!!

ایشون مگر جبعه و بسته بندی خودشون رو نمیشناسند؟

من دقیقا کارت رو با همون سریال نامبر مطابق با جعبه خودشون براشون ارسال میکنم

الان تکلیف من چیه؟

ایشون همه چیزی رو به من نسبت میدن :

کارت رو اور ولت کردی کارت رو اورکلاک کردی

پاورت خرابه

نوسان برق داشتی

صرفا مشکل رو از جهت من میبینن.الانم عالم و آدم میدونن من R9280 Gaming دارم.

ضمنا باید خدمت شمایی که به قول خودت 15 ساله تو فروش قطعات هستی بگم این کارت اونقدر پروتکشن های امینیتی داره که مانع از سوختن GPU میشه !!!

راستی من از کجا بدونم که اصلا تو این همه مدت که شما با کارت ماین میکردی خودت گفتی کارتا ماین شده ، روی بایوس دوم یعنی LN2  سوئیچ بوده؟

ایشون حتی وقتی که به من گفتن سوئیچ کنم روی بایوس دوم من سوئیچ کردم که دیگه بعد از سوئیچ تصویر رفت !!!!!!!!!

ویرایش شده توسط Aliover
لینک به دیدگاه

این عکسایی هم که گذاشتید دوست من علت اون ارتیفکت ها رو من به شما بگم.

اونا به علت اور کلاک یا اور ولت رم های کارت گرافیک با خود چبپ کارت بوجود میان که در سمت من اینکار انجام نشده و در سمت شما انجام شده. 

عزیز دل اون ارتیفکت ها به خاطر مشکل دار بودن کارت بوده

ماشالله تو این مدتی که فعالیت دارم اینقدر تجربه دارم که بدونم کارت لایتنینگ به خاطر قابلیت هاش رو ایر کارت خطرناکیه !!!

کارتی که دقیقا بعد از نصب درایور مشکل پیدا کرد و بدتر هم شد تا اینکه دور فن ها تمام وقت روی صد درصد بود

لینک به دیدگاه

سلام

-عکسها هم از سیستم این دوست عزیزمون برمیگیرده هم احتمال زیاد مدیر بتونه اونو برگردوهنه که البته برای مدیر بخاطر حجم اطلاعات سختتره.پس خودشون از سیستم خودشون پیدا کن یا بازیابی کنن خیلی سریعتر و راحتتره،چون فقط با سریال نامبر الان میشه این سوتفاهم رو حل کرد!یکی میگه گارانتی نداشته حالا یکی میگه گارانتی داره و در کنار این هم خریدار یکعدد گرافیک دیگه هم مثل این مدل داشته!هرکی دیگه بود سوتفاهم پیش میومد براش.(الان مطلب جدید اومد که ایشون کارت نداشتن...)

-ی مطلبی جالب اومد برام،هنوز دقیق مطالعه نکردم قوانین رو ولی اگر سیستم لیون برای واسطه شدن فقط برای مبلغ هست که فایده نداره؟باید برای تست قطعه هم باشه،به شخصه اگرهمچین سیستمی باشه(قبلا داخل یه انجمن دیگه البته برای موضوع دیگه ای اجراش کردیم)بدون هیچ ترسی میشه خرید رو انجام داد و البته ما هم باید جبران کنیم برای سیستم واسطه که وقتشو برای ما گذاشته.

-حالا به نتیجه کار ندارم ولی به دارنده کارت گرافیک مذکور از صمیم قلب تسلیت میگم انشاالله گارانتی قبول کنه و تعویض کنه تا متضرر شه.ببخشید تو بحث دخالت کردم.

ویرایش شده توسط alinozad
لینک به دیدگاه

شماره سریال رو نمیدونم موجوده یا نه ولی من دقیقا با همون جعبه که برای من فرستادن براشون مرجوع میکنم که با کارت هم همخوانی داره.!

لینک به دیدگاه

عزیز دوستمون درست میگه!

شما خودت میگی ماین

تو ماین هم دمای حالت بیکاری و هم دمای لود از حالت نرمال خارج میشن پس از لحاظ دما هم میتونه حق با دوستمون باشه

البته نمیگم کارتی که شما فروختی معیوب بوده ولی گذاشتن تست کامل از هر کارت برای خریدار واجبه(( که باید تست تمام کارتها داخل یه فایل زیپ قرار داده بشه وداخل تاپیک فروش)) چون قضیه ماین یکم با گیم فرق داره

طرف میخواد 600 تا 700 بابت یک کارت پول بده اون موقع شما میگی وقتمو از سر راه نیاوردم حرفه جالبیه :)

البته این حرفم دلیل مقصر بودن شما نیست ولی اگه اینا رعایت بشه میتونید تمام تستهای مربوط به سلامت کارت رو به خریدار بدید و دیگه خریدار هیچ بهانه ای بابت خرابی کارت نداشته باشه و هرگونه خرابی احتمالی از جانبه خریداره

ولی این مورد یکم مشکوکه که باید خودتون حل کنید @};-

1-دوست خوب و گرامی لطفا قبل از پست دادن در مورد موضوعی که اطلاع کافی ندارید کمی تحقیق کنید.

2-الگوریتمهای ماین الان 2 سال هست که با بازی فرقی نداره

3-اگر دقت کنید نوشتم این کارت رو سیستم خودم بوده و جزو کارتهای ماین شده نیست

4-راجبه زمان بنده...شما تا حالا چنتا کارت فروختی؟؟؟چنتا تست گذاشتی؟ 

5-ممنون از نظر شما

عزیز دل من نگفتم دو تا لایتنینگ دارم.!!!

این عکس برا زمانی هستش که کارت شما درحال ایراد دادن بود !!!

کارت های قبلی من 7970 Dual X و msi R9 280 Gaming هستن.

همچنان هم کارت R9 280X Gaming با کارت 7970 رو سیستمه

این که من کارت رو اورکلاک کردم اورولت کردم ببخشید من یوزر ساده و معمولی نیستم که از این چیزا سر درنیاره.

خود ما ریویو این کارت رو نوشتیم.

شما کارت خودت رو نمیشماسی با اون بسته بندی پر از خط و خش؟

ضمنا دوستان کارت دقیقا با همون بسته بندی خود کارت برای من ارسال شده برای من و از نظر بسته بندی واقعا من تعجب کردم چه ور ایشون به بسته بندی خود کارت اکتفا کردن و بدون اینکه کارت رو داخل جعبه دیگری قرار بدن برای بنده  ارسال کردن !!! 

دوست عزیز دقیقا به متن خودت دقت کن چی گفتی :

گفتی کارت کار کنه که کار کرده بود ، ولی بعد از دقایقی کهاز نصب درایور گذشت کارت مورد پیدا کرده

این متن خود شما :

مهلت تست یعنی کارت رو سیستم شما در حال کار باشه و خود به خود مشکل دار بشه که قابل مرجوع کردن باشه نه اینکه بر فرض مثال شما بیای کارت رو اورولت کنی خراب بشه بگی کارت خراب بوده(مثال بود) یا فرضا برق تناوب کنه کارت مشکل دار بشه که شامل مهلت تست نمیشه برادر من.

من از کجا بدونم که کارت سالم به من ارسال شده ؟

من تست کردم کارت معیوب بوده

در مورد این که من کارت خودم رو به ایشون جا بذنم بگم که من کارت لایتنینیگ دیگری ندارم !!!!!!!!!!!!!

ایشون مگر جبعه و بسته بندی خودشون رو نمیشناسند؟

من دقیقا کارت رو با همون سریال نامبر مطابق با جعبه خودشون براشون ارسال میکنم

الان تکلیف من چیه؟

ایشون همه چیزی رو به من نسبت میدن :

کارت رو اور ولت کردی کارت رو اورکلاک کردی

پاورت خرابه

نوسان برق داشتی

صرفا مشکل رو از جهت من میبینن.

شما عینا به من گفتی که7970 لایتنینگ داری حتی من دوباره زنگ زدم و گفتم لایتنینگ رو مشتری دارم اگر میفروشی گفتی نه میخوام با این کارت کراس کنم. این دقیق جملات خودت هست که با گفته الان شما تناقض دارد

راجبه به بسته بندی که مورد حاشیه ای هست بنده کلی کارت فرستادم به همین صورت و مشکلی نبوده . اصلا برای چی با تیپاکس فرستادم؟ برای اینکه مشکلات پست رو نداره.

این که شما تست کردی و خراب بود گفته شماست قاتل هم میگیرن میگه من نکشتم. 

شما قبل اینکه راجبه و ریویو و این حرفا بحث کنی بد نیست کمی امار بنده رو هم در این زمینه بگیری از همون دوست حرفه ایت اقا پژمان overcloking heroes میتونی بپرسی که البته بنده با ایشون مشکل داشتم

قبل اینکه شما شروع به نوشتن ریویو کنی ما گذاشتیم کنار عزیز.

راجع به سریال در این مدل سریال روی بک پلت هست و روی خود برد نیست و خیلی راحت میشه بک رو عوض کرد

برای این به شما نسبت میدم چون از سلامت کالای خودم مطمین بودم عزیر وگرنه که من اصلا نه با شما مشکلی دارم و نه شمارو میشناسم اصلا این گفته شما مشکل دار هست

کارتی که با اون حالت تصویر هم میداده باید همونظوری با اون خطوط کار میکرده 

جالبیش و مشکل همینجاس من کارت سالم که در حال کار بوده رو فرستادم شما میگی اول خوب بوده درایور نصب کردی خط دار شده بعد هم باطل شده..... کارت یا سالم بوده-یا معیوب بوده (حالت خط دار)یا خراب دیگه

الان هر سه تای این موارد به ترتیب برای شما پیش اومده که کمی عجیب هست.

عزیز دل اون ارتیفکت ها به خاطر مشکل دار بودن کارت بوده

ماشالله تو این مدتی که فعالیت دارم اینقدر تجربه دارم که بدونم کارت لایتنینگ به خاطر قابلیت هاش رو ایر کارت خطرناکیه !!!

کارتی که دقیقا بعد از نصب درایور مشکل پیدا کرد و بدتر هم شد تا اینکه دور فن ها تمام وقت روی صد درصد بود

بنده راجع به تجربه شما حرفی نمیزنم دیگه.

اون کارت حدود 2 سال رو سیستم من داشت رو ایر خیلی هم عالی کار میکرد حالا شما چطور میگی خطرناکه من موندم

بله خطرناکه چون همه چیش انلاک هست و شما هرچقد بخوای میتونی ولت بدی واگر دست ادم ناشی باشه خطرناک هست

ویرایش شده توسط OKTAY
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام به همه :D
آقا کاری به اصل موضوع ندارم قضاوتی نمی کنم، ولی خریدار عزیز شما 3 تا کارت رو با همین پاور که توی امضا دارید روشن کردید؟!
من 2تا 7970 داشتم دقیقا با همین پاور885 گرین، وقتی کارتها می رفتن زیر لود سیستم ریست می شد و نمی کشید، 3 تا کارت رو ران کردن با این پاور خیلی عجییبه!

البته شاید امضاتون بروز نیست و پاور دیگه ایی دارید @};-

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...