رفتن به مطلب

سوال در مورد اسپیکر

peto
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

پارسال یه اسپیکر5  بانده  داشتم  که ازم دزدیدن.

البته  نه  همشو.

2 تا  ازاسپیکراشووبهمراه سابشو و کنترلشو ازم  دزدیدن.

الان 3 تا  از  تیکه  های  اسپیکر  دستم  مونده.

آیا میشه از اون 3 تاتیکه  اسپیکر استفاده  کنم؟

من الان  یه  اسپیکر 2  تیکه معمولی رو  سیستمم  هست که پارسال بعد  دزدی  20  تومن  خریدم  :(

یه  اسپیکر 3(1+2)  تیکه معمولی دیگه هم  دارم که  جدیدا تو بازارچه لیون خریدم.البته هنوز به  دستم  نرسیده.

می خواستم بپرسم از اون  جایی که اون  اسپیکر  قبلیم که  نصفشو دزدیدن صدای  واقعا  عالی ای  داشت میشه  یجور اسپیکرایی  که الان  دارمو  با  اون  عوض کنم؟یه  جوری که دوباره  راه  بیفته؟

نیاز به آمپری یا تقویتی  هست  درسته؟چجوری میشه از اون 3  تیکه باقی مونده استفاده  کرد؟

مدل اون  اسپیکری که  ازم  دزدیدن این بود.

http://www.digikala.com/Product/DKP-2356/Creative-Inspire-M5300/%D8%A7%D8%B3%D9%BE%D9%8A%DA%A9%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%8A%D8%AA%D9%8A%D9%88-%D8%A7%D9%8A%D9%86%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%8A%D8%B1-%D8%A7%D9%85-5300

با اینکه فقط 47  وات  بود ولی  صداش معرکه بود(مخصوصا تو  صدای کم وضوح خوبی داشت)

الان من یه  مانیتور تی وی ایکس ویژن دارم که صداش هم کمه و هم واقعا بی کیفیت.

یجوری میشه درستش کرد تا به  مانیتور تی وی وصلش کنم؟

یا مثلا میشه اون اسپیکر 20 تومنی رو با این  اسپیکرا عوضش کرد؟

لینک به دیدگاه

سلام ، دقيقا ميتوني بگي که هر کدوم از اونها چه کانکتور هايي دارن

يعني اون دوتيکه معمولي مستقيم وصل ميشن به هم ديگه يا با فيش وصل ميشن و ميشه جداشون کرد.

در مرحله اول ميتوني اونيکه تو راه هست و تازه خريدي رو وصل کني به همون فيش سبز که براي باند هاي جلو هست و اون 2تيکه معموليو وصل کني به فيش سياه يا نارنجي که براي باند هاي عقب هست و در نهايت دوتا از اون سه تارو با يه چيزي وصل کني به عنوان باند هاي بقل که صداي 7.1 داشته باشي :D . مرکزي هم که بايد يه فکري براش بکني :-?  مثلا از ورودي ساب رو تقسيم کني بين ساب و اون يدونه اي که باقي مونده :eek: .

لینک به دیدگاه

سلام ، دقيقا ميتوني بگي که هر کدوم از اونها چه کانکتور هايي دارن

يعني اون دوتيکه معمولي مستقيم وصل ميشن به هم ديگه يا با فيش وصل ميشن و ميشه جداشون کرد.

در مرحله اول ميتوني اونيکه تو راه هست و تازه خريدي رو وصل کني به همون فيش سبز که براي باند هاي جلو هست و اون 2تيکه معموليو وصل کني به فيش سياه يا نارنجي که براي باند هاي عقب هست و در نهايت دوتا از اون سه تارو با يه چيزي وصل کني به عنوان باند هاي بقل که صداي 7.1 داشته باشي :D . مرکزي هم که بايد يه فکري براش بکني :-?  مثلا از ورودي ساب رو تقسيم کني بين ساب و اون يدونه اي که باقي مونده :eek: .

اونی که تازه  خریدم قدرتش  خیلی کمتره.

فک نکنم  سابش جواب بده.

اسپیکرای من هر کدوم  6  واتن

ولی این  جدیده کلا با  2  تیکه و سابش 6  وات  هست.

لینک به دیدگاه

این اسپیکر جدیده رو  از این  لینک  خریدم.

http://forum.lioncomputer.ir/index.php?showtopic=38792

هنوز اکبنده  دلم نمیاد خرابش کنم.

راهی هست که بشه اون 3 تا اسپیکرم که ناقص شده رو زنده کرد؟

لینک به دیدگاه

به صورت کامل و جامع راهنمايي کردم ديگه ... !  ^_^

در نهايت بايد دنبال يه ساب دست دو که مثل مال شما باند هاشو دزدين باشي يا مورد هايي شبيه اين . وگرنه به خودي خود بايد بري تو کار فني و تقسيم صدا  :wacko:

لینک به دیدگاه

به صورت کامل و جامع راهنمايي کردم ديگه ... !  ^_^

در نهايت بايد دنبال يه ساب دست دو که مثل مال شما باند هاشو دزدين باشي يا مورد هايي شبيه اين . وگرنه به خودي خود بايد بري تو کار فني و تقسيم صدا  :wacko:

راهنماییش  یکم زیادی جامع  بود  متوجه  نشدم :D

ساب نصفه  نیمه  یا دزدی که محال  پیدا بشه.

نمیشه  به  یه  تعمیر  کار یه  پولی بدم  بگم  سابشو  درست  کنه؟

از  لحاظ   هزینه  صرف  میکنه  یا اگه بی  خیال اسپیکرا شم بهتره؟ ^_^

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...