رفتن به مطلب

مشکل صدا در بازی Dying Light

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیزم.

مشکل صدای این بازی فقط مربوط به صحبت کردن کاراکترها هست و هیچ صدایی ازشون در نمیاد.

البته تمامی صداهای دیگه درست هست فقط همین که حرف میزنند ازشون صدای در نمیاد!

در اپشن بازی Speech Volume‏ تا اخر پر هست ولی نمیدنم مشکل از کجاست؟!

بسیار متشکرم.

لینک به دیدگاه

اگه تونستی بازی رو اپ کن الان اپدیت 1.4 حدودا 500 مگ حجم داره خیلی از باگ ها و مشکلات رو بر میداره واسه منم لگ زیاد بود با این اپدیت نصفش حل شد

اهتمالا برا شما هم ج بده

ممنون داداش میلاد، بزودی آپ میکنم.

لینک به دیدگاه

سلامی دوباره خدمت دوستان

بعد از 3~4 ساعت بازی سیستم خاموش کردم و حالا که اومدم ادامه بازی برم میبینم گذینه Continue‏ وجود نداره!!!

ضمنا در هنگام Loading‏ اجرای بازی یک پیام مینویسه که فکر کنم بی ربط به این موضوع نباشه.

This Game Uses Checkpoints To Autumatically Save Your Progress. Please Do Not Turn Off Your System While The Save Indicator is Active.

این طور که به نظر میاد اگه من بعد از بازی کردن سیستم را خاموش کنم سیو بازی می پره!

دوستان به نظر شما مشکل از کجاست؟

بازی را به اپدیت 1.4 ارتقا بدم مشکل حل میشه؟!

سپاس گذارم.

لینک به دیدگاه

درود

اون متن مربوط به اینه که زمانی که آیکون ذخیره بازی نمایش داده میشه نباید بازی رو ببندید یا سیستم رو خاموش کنید و ربط به این نداره که آخر شب سیستم رو خاموش کنید یا نه !

این مشکل ذخیره بازی هم برمیگرده به کرک. آپدیت 1.4 رو نصب کنید و کرک مربوطه رو هم همینطور. نسخه اولیه بازی پر باگ هست !

http://www.skidrowreloaded.com/dying-light-update-v1-4-0-multi9/

لینک به دیدگاه

درود

اون متن مربوط به اینه که زمانی که آیکون ذخیره بازی نمایش داده میشه نباید بازی رو ببندید یا سیستم رو خاموش کنید و ربط به این نداره که آخر شب سیستم رو خاموش کنید یا نه !

این مشکل ذخیره بازی هم برمیگرده به کرک. آپدیت 1.4 رو نصب کنید و کرک مربوطه رو هم همینطور. نسخه اولیه بازی پر باگ هست !

http://www.skidrowreloaded.com/dying-light-update-v1-4-0-multi9/

خیلی متشکرم دوست عزیز از راهنمایی تون. حتما اپدیت و کرک خواهم کرد.

از هر دو عزیز پوزش میخوام چون با موبایل میام نت نمیتونم + بدم.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...