رفتن به مطلب

نصب فن 24ولت بر روی کیس امکان داره؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان گل لیونی

چندین عدد فن 24ولتی دارم که میخواستم بدونم میشه اونها رو برای کیس نصب کرد؟؟؟

@};-  @};-  @};-

ویرایش شده توسط #MESSI#
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست گرامی ،

به 12 ولت وصل کنید به احتمال خیلی زیاد باید کار کنه ولی خوب سرعتش کمتر از حالتی هست که با 24 ولت راه بیفته .

لینک به دیدگاه

یه اداپتور 24 ولتی تهیه کنید توی کیس قرار برید وبا استفاده از اون فن رو تغذیه کنید

لینک به دیدگاه

هر وسیله ای یک استانداری داره 

کولر گازی یا پنکه های یخچال ها هم خنک کنندگی دارند ولی مورد مصرفی روی کامپیوتر ندارند 

برای من مهمترین مسله قبل از خنک کردن کولر یا فن نویزش هست بهتر از فن های استاندارد استفاده کنید 

فن های sanyodenki هم 12 ولت نیم امپر به بالا هستند و بلبرینگی و دور تا 10000 تا ولی بدلیل نویز بالا بدر د سیستم نمیخورن 

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون دوستان متاسفانه +های امروزم تموم شد فردا تقدیم میکنم

بله فن و با 12 ولت امتحان کردم و کار میکرد ولی میخوام از تمام قدرتش استفاده کنم

من خودم خیلی به نویز اهمیتی نمیدم و خنک کردن سیستم واسم مهم تر هستش

بنظر باید از اداپتور استفاده کنم که واسه پاور هم مشکلی پیش نیاد

فن ها رو نمیدونم از چیه، از یکی از دوستانم گرفتم واسه تهویه کیس

حالا سعی میکنم تصویر هم از فن ها بزارم چون یکم از فن های دیگه عریض تر هستن و بنظر فن های صنعتی باشن

لینک به دیدگاه

سلام

این مدار رو میشه راحت درست کرد :

LM2585 -12V to 24V @ 1A Step-up switching regulator

این مدارات هم به صورت آماده هستند :

12V to 24V Step Up _ eBay

داخل بازار اگر خواستید بگردید باید دنبال مدار Step UP دوازده ولت به 24 ولت باشید .

یا بگید دنبال یک مبدل DC to DC هستید که 12 ولت را به 24 ولت تبدیل کنه / یا حق

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظرم اگه به جای تهیه یه آداپتور 24 ولت یا یه مبدل افزاینده برای اون فن 24 ولتی ، یه فن سایلنت کامپیوتر بخرید خیلی بهتر باشه :D  ، اما به هر حال پاور یه سیم منفی -12 ولت داره اگه اون رو به سیم مشکی فنتون وصل کنی و +12 ولت پاور رو به قرمزش اینجوری 24 ولت به فن دادی .

مشخصات فن رو بخون ببین چند میلی آمپر میکشه بیشتر از 300 نباشه چون این شاخه -12 ولت خیلی جریان کمی میده .

در هر صورت مراقب باش ، چون اگه -12 ولت بهش ولتاژ اشتباه برسه یه بخش هایی از مادبورد رو میسوزونه ^_^  .

24-pin.jpg

لینک به دیدگاه

gnd  لازم نداره ؟ میشه به فن 2 تا ولتاژ غیر همنام داد ؟ - و + منظورمه

جالبه  و دلیل سوختن مین چیه ؟ شما داری خروجی میدی ورودی که زیاد و کم نمیشه ؟  ممکنه فنه جریان زیاد بکشه ؟ 

ممنون میشم جواب بدید 

کلا یکم مارو توجیح بفرمایید استاد  :big hug:

خیلی دوست دارم راجب الکترونیک بدونم یه کتاب خوب معرفی میکنی آدمای مبتدی مثل من چیزی ازش بفهمن ؟

دیگه تموم شد  :D

ویرایش شده توسط teknesian
لینک به دیدگاه

سلام

این مدار رو میشه راحت درست کرد :

LM2585 -12V to 24V @ 1A Step-up switching regulator

این مدارات هم به صورت آماده هستند :

12V to 24V Step Up _ eBay

داخل بازار اگر خواستید بگردید باید دنبال مدار Step UP دوازده ولت به 24 ولت باشید .

یا بگید دنبال یک مبدل DC to DC هستید که 12 ولت را به 24 ولت تبدیل کنه / یا حق

من از این کارا بلد نیستم و اصلا امکاناتشو ندارم

به نظرم اگه به جای تهیه یه آداپتور 24 ولت یا یه مبدل افزاینده برای اون فن 24 ولتی ، یه فن سایلنت کامپیوتر بخرید خیلی بهتر باشه :D  ، اما به هر حال پاور یه سیم منفی -12 ولت داره اگه اون رو به سیم مشکی فنتون وصل کنی و +12 ولت پاور رو به قرمزش اینجوری 24 ولت به فن دادی .

مشخصات فن رو بخون ببین چند میلی آمپر میکشه بیشتر از 300 نباشه چون این شاخه -12 ولت خیلی جریان کمی میده .

در هر صورت مراقب باش ، چون اگه -12 ولت بهش ولتاژ اشتباه برسه یه بخش هایی از مادبورد رو میسوزونه ^_^  .

24-pin.jpg

چون اینا بهتر خنک میکنن از اینا میخوام استفاده کنم

جایی که زندگی میکنم خیلی هوای گرمی داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

gnd  لازم نداره ؟ میشه به فن 2 تا ولتاژ غیر همنام داد ؟ - و + منظورمه

جالبه  و دلیل سوختن مین چیه ؟ شما داری خروجی میدی ورودی که زیاد و کم نمیشه ؟  ممکنه فنه جریان زیاد بکشه ؟ 

ممنون میشم جواب بدید 

کلا یکم مارو توجیح بفرمایید استاد  :big hug:

خیلی دوست دارم راجب الکترونیک بدونم یه کتاب خوب معرفی میکنی آدمای مبتدی مثل من چیزی ازش بفهمن ؟

دیگه تموم شد  :D

GND نقطه صفر مدار های الکترونیکی هست و ولتاژ ها نسبت به اون سنجیده میشه حالا اگه گراند فن رو -12 و مثبت رو +12 بدیم اختلاف پتانسیلشون 24 ولت میشه .

ببینید شاخه -12 حدودای 2 آمپر میتونه جریان بده و برای بخش های خواصی از مادربورد مثل صدا و شبکه استفاده میشه از اونجا که شاخه ضعیفی هست به راحتی با اتصال مستقیم به +12 ولتاژش میشه همون +12 ! و حالا جایی که قرار بوده بهش ولتاژ -12 برسه داره +12 میرسه یعنی 24 ولت اختلاف !

اگه جریان استاندارد ازش کشیده بشه اتفاقی نمیفته .

راستش کتاب خواصی نمیشناسم ولی سرچ کنی کتاب های فارسی توی نت باید پیدا بشه :cool: .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...