رفتن به مطلب

هنگ کردن در ابتدای کار سیستم

hamidfa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان ما یه سیستم داشتیم با این مشخصات i7 2600k و asus p8p67 و هشت گیگ رم patriot که دو تا 4 گیگ بودند و 1600 که بدون مشکل کار می کرد یه سری قطعه به این اضافه کردیم که شامل یک دونه فن گرین true spirit  و یک رم هشت گیگ corsair و یک دونه هارد وسترن بود و هارد قبلی هم باز شد از روی سیستم ولی از اون زمان یه مشکل پیدا کرده که بعضی روز ها اول صبح که روشن می کنیم چند بار هنگ می کنه و همه چی قفل می شه و یا باید ری استارت کنیم یا حودش ری استارت می شه و بعد از گذشتن چند بار دیگه هیچ مشکلی نداره تا هر وقت که باهاش کار کنی تا دوباره یه چند ساعت خاموش بشه جالبش اینه سیستم زیر فشار رندر 3dmax هیچ مشکلی نداره و ساعت ها رندر می گیره حتی با برنامه های تست سخت افزار هم زیر فشار گذاشتم و مشکلی نبود فقط یه نکته که فکر می کنم وصل کردن فلش و هارد اکسترنال باعث تشدید این مشکل می شه و یک نکته دیگه این که بعد از اضافه کردن این قطعات سیستم اول که روشن می کنی روشن می شه بعد از چند ثانیه خاموش می شه و دوباره روشن می شه که قبلا این طوری نبود اصلا

پیشاپیش از راهنمایی های شما ممنون

لینک به دیدگاه

پس بنظر رم یا هارد باعث این مشکل شده

بهتره رم 8 کورسیر و باز کنید و امتحان کنید ببینید مشکل پابرجاست؟

پاور چیه؟

ویرایش شده توسط #MESSI#
لینک به دیدگاه

پس بنظر رم یا هارد باعث این مشکل شده

بهتره رم 8 کورسیر و باز کنید و امتحان کنید ببینید مشکل پابرجاست؟

پاور چیه؟

پاور گرین 530

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت تمامی دوستان منم دقیقا همین مشکلو دارم ولی این مشکل از اولین روزی که سیستمو گرفتم بود برای من فکر کنم اشکال از هارد یا رم هست چون هارد قدیمیه و رم هم فکر کنم برای سیستم کمه مین من asrock x79 extreme 11 و رم هم 2 عدد corsair vegerance 1600 2 *4  هست سی پی یو هم core i7 3820 من برای اینکه زیاد سیستم اسیب نبینه وقتی سیستمو روشن میکنم تا ویندوز بالا اومد ریست میکنم بعد ازش استفاده میکنم بعد از ریست کردن زیر تمام تست های 3d mark هم بفرستیش هیچ اتفاقی نمیفته ولی اگر قبل از ریست کردن تست بگیری 90 درصد به بالا یا کلا قفل میکنه یا بلو اسکرین میده :| الان 2 ساله اینجوریه :|

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت تمامی دوستان منم دقیقا همین مشکلو دارم ولی این مشکل از اولین روزی که سیستمو گرفتم بود برای من فکر کنم اشکال از هارد یا رم هست چون هارد قدیمیه و رم هم فکر کنم برای سیستم کمه مین من asrock x79 extreme 11 و رم هم 2 عدد corsair vegerance 1600 2 *4  هست سی پی یو هم core i7 3820 من برای اینکه زیاد سیستم اسیب نبینه وقتی سیستمو روشن میکنم تا ویندوز بالا اومد ریست میکنم بعد ازش استفاده میکنم بعد از ریست کردن زیر تمام تست های 3d mark هم بفرستیش هیچ اتفاقی نمیفته ولی اگر قبل از ریست کردن تست بگیری 90 درصد به بالا یا کلا قفل میکنه یا بلو اسکرین میده :| الان 2 ساله اینجوریه :|

نه این با چیزی که شما می فرمایید متفاوته اولا من همیشه مشکلم با یه بار ری استارت حل نمی شه و گاهی سیستم چهار پنج دفعه باید ری استارت بشه و دوم این که من اصلا بلو اسکرین نمی بینم

لینک به دیدگاه

وقتی هنگ میکنه ببینید چراغ هارد روی کیس روشنه(یا چشمک میزنه)اگه روشن باشه مشکل از هارده

لینک به دیدگاه

وقتی هنگ میکنه ببینید چراغ هارد روی کیس روشنه(یا چشمک میزنه)اگه روشن باشه مشکل از هارده

ممنون از راهنمایی شما با فرض این که مشکل از هارد باشه نباید تو برنامه hd tune مشخص بشه ؟

شما قبلا اور هم کردی سیستم را ؟

نه اصلا ولی از وقتی فن رو عوض کردم گذاشتم رو حالت توربو و فرکانس تا 4300 هم می رسه

لینک به دیدگاه

ممنون از راهنمایی شما با فرض این که مشکل از هارد باشه نباید تو برنامه hd tune مشخص بشه ؟

تو HD Tune مشکلی نداره؟بد سکتور نداره؟

مشخصات دقیق سیستم چیه؟الان شما یه رم 8گیگ رو با دو تا 4گیگ با هم دارید؟

ویرایش شده توسط Yosef Faraji
لینک به دیدگاه

برادره من اخر چرا رمهای لنگه به لنگه گزاشتی رو سیستم ؟ بعد انتظار هم داری مشکلی پیش نیاد !!!!!! تازه وقتی 3 تا ماژول رم رو سیستم سوار کردی سیستمت از حالت Dual Channel به Single channel تغییر کرده پس باز هم سرعتش پایینتر میاد

هر بار که سیستم را روشن میکنی سیستم 2 تا رم متفاوت را باید با هم مچ کنه پس یک بار هم ریست میشه بعد وارد ویندوز میشه

شما ویندوز را عوض نکردی بعد از این که این قطعات را اضافه کردی که این هم یکی از عوامل محسوب میشه

حالا خودت چه راه حلی را پیشنهاد میدی بعد از اینکه این موارد را فهمیدی ؟ ضرر تنها راه برای نجات

رم ها را بررسی کن هر کدام را که نمیخوای یا تعویض کن یا بفروش و رم ها را ست کن هر 2 از یک برند و یک مدل باشن

لینک به دیدگاه

تو HD Tune مشکلی نداره؟بد سکتور نداره؟

مشخصات دقیق سیستم چیه؟الان شما یه رم 8گیگ رو با دو تا 4گیگ با هم دارید؟

نه مشکلی نداره اصلا

بله دو تا چهار گیگ پاتریوت و یه دونه هشت corsair

لینک به دیدگاه

برادره من اخر چرا رمهای لنگه به لنگه گزاشتی رو سیستم ؟ بعد انتظار هم داری مشکلی پیش نیاد !!!!!! تازه وقتی 3 تا ماژول رم رو سیستم سوار کردی سیستمت از حالت Dual Channel به Single channel تغییر کرده پس باز هم سرعتش پایینتر میاد

هر بار که سیستم را روشن میکنی سیستم 2 تا رم متفاوت را باید با هم مچ کنه پس یک بار هم ریست میشه بعد وارد ویندوز میشه

شما ویندوز را عوض نکردی بعد از این که این قطعات را اضافه کردی که این هم یکی از عوامل محسوب میشه

حالا خودت چه راه حلی را پیشنهاد میدی بعد از اینکه این موارد را فهمیدی ؟ ضرر تنها راه برای نجات

رم ها را بررسی کن هر کدام را که نمیخوای یا تعویض کن یا بفروش و رم ها را ست کن هر 2 از یک برند و یک مدل باشن

داداش گلم من می گم هارد رو عوض کردم چه برسه به ویندوز بعد هم اون یه بار هیچی مشکل اینه که تو ویندوز هم هنگ می کنه

لینک به دیدگاه

اول اینکه این سوال را از شما نپرسیدم و از اون دوستی که X79 داره پرسیدم که احتمال میدم اور کرده

حالا که جواب دادی باید بگم شما هم اور کردی......ولی واقعا چرا ؟ :-? سیستمت ضعیف نیست که اور کردی

پدر سیستم در میاد با اور کردن و اصلا کار درستی نیست در ضمن وقتی میزاری رو حالت Turbo سیستم بصورت کلی اور میشه هم از طریق ولتاژ و هم از طریق فرکانس

شما تست کردی ببینی اجزای سیستمت با چه ولتاژی کار میکنن ؟

لینک به دیدگاه

شما نرم افزارهای HW monitor و CPU-Z را نصب کن یه عکسی هم بگیر ببینیم چی به چی هست

از نظره من به دلیله ولتاژ بالا سیستمت هنگ میکنه و توی ویندوز ریپ میزنه وقتی Mouse Pointer را با سرعت حرکت بدی خود به خود می ایسته همینتور در اجرای برنامه ها خیلی کندتر عمل میکنه

لینک به دیدگاه

نه مشکلی نداره اصلا

بله دو تا چهار گیگ پاتریوت و یه دونه هشت corsair

خب مشکل همینه دیگه.رم ها سازگاری ندارن.شما رم 8رو در بیارید و بدون اون تست کنید.اگه مشکلی بود دو تا 4گیگ رو در بیارید و 8رو تکی امتحان کنید

لینک به دیدگاه

خب مشکل همینه دیگه.رم ها سازگاری ندارن.شما رم 8رو در بیارید و بدون اون تست کنید.اگه مشکلی بود دو تا 4گیگ رو در بیارید و 8رو تکی امتحان کنید

شرمنده بازم سوال می کنم ولی خب اخه این مشکل فقط تو یک ساعت اول کار با سیستم اتفاق می افته و بعد کاملا حل می شه این عجیب نیست ؟ ولی چشم فردا امتحان می کنم و خبر می دم

لینک به دیدگاه

شما نرم افزارهای HW monitor و CPU-Z را نصب کن یه عکسی هم بگیر ببینیم چی به چی هست

از نظره من به دلیله ولتاژ بالا سیستمت هنگ میکنه و توی ویندوز ریپ میزنه وقتی Mouse Pointer را با سرعت حرکت بدی خود به خود می ایسته همینتور در اجرای برنامه ها خیلی کندتر عمل میکنه

حتما می گیرم و این جا قرار می دم

لینک به دیدگاه

HW Monitor Pro را Download کن این هم کد فعال سازی

72F48FEC9825AD01A24D4E9FEE07E68AE8F81D231E31D7EF651365430658700CEEDBCBDCD172DE69910D5F4E973E601CEF5B171762A165F0804756367C4D29CDEF5B171762A165F0804756367C4D29CD00A14E208469A9612122CFA34BD38ED43D296D9E4E049556BA25316312B1F8AC35

لینک به دیدگاه

شرمنده بازم سوال می کنم ولی خب اخه این مشکل فقط تو یک ساعت اول کار با سیستم اتفاق می افته و بعد کاملا حل می شه این عجیب نیست ؟ ولی چشم فردا امتحان می کنم و خبر می دم

رم ها سازگاری ندارن.حالا این ناسازگاری میتونه به روش های مختلف خودشو نشون بده.مثلا بلواسکرین بده یا سیستم قفل کنه

لینک به دیدگاه

HW Monitor Pro را Download کن این هم کد فعال سازی

72F48FEC9825AD01A24D4E9FEE07E68AE8F81D231E31D7EF651365430658700CEEDBCBDCD172DE69910D5F4E973E601CEF5B171762A165F0804756367C4D29CDEF5B171762A165F0804756367C4D29CD00A14E208469A9612122CFA34BD38ED43D296D9E4E049556BA25316312B1F8AC35

ممنون از وقتی که می گذارید باشه حتما تست می کنم

رم ها سازگاری ندارن.حالا این ناسازگاری میتونه به روش های مختلف خودشو نشون بده.مثلا بلواسکرین بده یا سیستم قفل کنه

خب من فردا تست می کنم و خبر می دم بازم ممنون

لینک به دیدگاه

اول اینکه این سوال را از شما نپرسیدم و از اون دوستی که X79 داره پرسیدم که احتمال میدم اور کرده

حالا که جواب دادی باید بگم شما هم اور کردی......ولی واقعا چرا ؟ :-? سیستمت ضعیف نیست که اور کردی

پدر سیستم در میاد با اور کردن و اصلا کار درستی نیست در ضمن وقتی میزاری رو حالت Turbo سیستم بصورت کلی اور میشه هم از طریق ولتاژ و هم از طریق فرکانس

شما تست کردی ببینی اجزای سیستمت با چه ولتاژی کار میکنن ؟

درود دوست عزیز منم سیستم رو به هیچ عنوان اوور نکردم ولی اگر شما مشکلش رو می دونی ممنون میشم راهنمایی کنیید 

لینک به دیدگاه

مشخصات کامل سیستم را بگو و هر چیزی که به سیستم متصل هست یا بعضی وقتها متصل میکنی را هم بگو

موس .......کیبرد.......Flash Memory........

لینک به دیدگاه

main :asrock x79 extreme11 

ram: Corsair Vengeance Blue 8 GB (2X4 GB) PC3-12800 1600mHz DDR3 240-Pin SDRAM Dual Channel Memory Kit CMZ8GX3M2A1600C9B

power :Thermaltake Toughpower DPS 850W 80 PLUS Gold

cpu: core i7 3820

h.d.d : seagate 500 gb ماله 5 سال پیشه

کیبرد neco و موس هم viera معمولی هستن 

vga:galaxy gtx 680 4gb

2 تا هارد اکسترنال 3tb هم دارم که بعضی موقع ها وصل میکنم بهش فلش مموری هم silicon power 16 gb هستش 

fan: cooler master seidon 240m دیگه چیز خاصی نیست

لینک به دیدگاه

مشکل عجیبی دارید شما

بنظر نمیرسه هارد مشکلی داشته باشه و احتمالا از رم ها هستش

رم ها رو تکی امتحان کردید؟

لینک به دیدگاه

نه :)  راستش کلا اشتباهات زیادی تو خریدن قطعات کیس کردم این سیستمو 2 سال پیش گرفتم ولی هیچ قطعه ای روش درست نیست از کیس گرفته تا رم ها و هارد وبقیه قطعات ....کیس فالکون هستش و مادز برد روی تمام سوراخ های مدیریت کابلو گرفته اینقدر سیم جلوی کیس هست که اصلا رم هارو نمیبینم چه برسه به اینکه جاشو عوض کنم البته میدونم یه قطعه ای مشکل داره و ممکنه  به قطعات دیگه هم اسیب بزنه ولی نمیدونم کودومه حالا فردا یه عکس از cpu z میزارم ببینم کسی متوجه میشه کودوم قطعه مشکل داره از استارتر عزیز هم برای اینکه اینجا پست گذاشتم عزر خواهی میکنم @};- اینم لینک مین هست از همین جا خریداری شدهhttp://www.amazon.com/ASRock-Core-Intel-Motherboard-G31M-S/dp/B003WQ9U1O/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1425337323&sr=8-5&keywords=x79+extreme+11

ویرایش شده توسط APEX_PREDATOR
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...