رفتن به مطلب

یک ترفند برای اجرای دو مرحله مخفی از بازی frontlines fuel of war

Recommended Posts

سلام ! موضوعی که میخوام بگم شاید واسه دوستان قدیمی شده باشه ولی برای اون عده که مثل من بی اطلاع باشن / جالبه .

در بازی frontlines fuel of war میتونید در منوی اصلی و اولیه بازی با انتخاب گزینه EXTRAS و در ادامه با انتخاب BONUS CONTENT که گزینه دوم ( وسطی ) منوی صفحه جدید خواهد بود / به صفحه بعدی رفته و در کادر مربوطه یکی از دو کد زیر رو وارد کنید و سپس با موس روی گزینه اینتر موجود در صفحه / کلیک کنید .

کد ها مورد نظر :

sp-street

sp-village

که اولی جنگ خیابونی و دومی هم جنگ مثلا روستایی ست . امیدوارم بدردتون بخوره .

در ضمن در این بازی ( قسمت تکنفره ) شما میتونید سلاح تون رو هم شخصا انتخاب کنید . البته برای این منظور باید یکبار بمیرید و یا در همون ابتدا بعد از فشردن کلید ESC کیبردتون / گزینه REDEPLOY رو انتخاب کنید تا بصورت صوری بمیرید و سپس 2 تا گزینه میاد که دومی شو با اشاره گر ماوس تون کلیک کنید و در نهایت هم با کلیک بر روی اسلحه مورد نظر و کلید اتمام / حالشو ببرید . این مورد برای دوستانی که مثل من عشق اسنایپر هستند خیلی بدرد میخوره و تجربه توپی رو بهمراه داره . موفق باشید !

ویرایش شده توسط بازنده
لینک به دیدگاه

جالب بود فرامرز جان متوجه نشده بودم بازیش هنوز هم جالبه

لینک به دیدگاه

سلام ! قابلی نداشت دوست من .

خب حالا که خوشتون اومد یه مورد دیگه رو هم که شخصا کشفش کردمو میگم که شاید براتون جالب باشه . من این مورد رو جایی ندیدم و فکر میکنم دست اول باشه .

شما میتونید در قسمت هایی از بازی که در ارتفاع قرار دارید ( اینو اول بگم که در این بازی دو مدل ارتفاع وجود داره ، یکیش اینه که با پریدن یا افتادن از ارتفاع شما سالم مونده و نمیمیرید ولی در برخی دیگه بدلیل بلندی و ارتفاع بیشتر ، در صورت افتادن یا پریدن شما خواهید مرد ! ) مد نظر من همون دسته از ارتفاعاتی ست که با پریدن یا افتادن از اونا میمیرید . خب شما در اینگونه موارد بعد از پریدن یا افتادن ، کافیه کلید صفره قسمت num کیبردتون رو بفشارید و با یه اتفاق خیلی جالب برخورد خواهید کرد ! باین صورت که چتری باز میشه و اینطوری زنده میمونید . اگه خواستید تست کنید میتونید به قسمتی که باهاس سوار هیلیکوپتر شد رفته و برید اسمون و اونجا با فشردن کلید E از هیلیکوپتر خارج شده و بلافاصله همون کلید صفرو بزنید تا چترتون باز شه . البته در قسمت های دیگه ای هم میشه از ساختمون های بلند پرید و ...

بزودی سعی میکنم یه فیلمی از همین قسمت هیلیکوپتر براتون بذارم که فکر میکنم شاید خوشتون بیاد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...